Fosile ilgin vardı da elin bağımlısını niye oynattın ablacım sen.Ben de genç dedim zaten.
siz cok iyi niyetlisiniz. kac yasındasınız acabayaptığım benim yanlış mi
ben kimseden bir şey istememeye alışkınım ondan biraz fazla abartıyorum sanirimevlenmeyi dusundugun biri ile olmaz oyle bence. sen ısmarlarsın ok tatlı bir sey ama bana normal gelmedi
Kumar mevzusu olandan net uzakdur. Diğerinden de uzak dur çünkü o senin ona güvendiğin kadar sana güvenmiyor maalesefbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Seni daha çok yerler.ben isteyemem ki hatta yeri gelir ben ısmarlarım
yaşca büyük olanı seviyorumİkisi arasında seçim yapmak zorunda mısın
Kendinden 10 yaş büyük birinden hoslaniyorsan yüksek ihtimal ile bakımlıdır. Daha olgun ve cool tavırlar falan oldukça cezbedici geliyor sana. Ama üzgünüm sana kıymet verdiği falan yok öyle olsa resmi nikahı seve seve kıymak isterdi. Onun amacı başka ama sen görmek istemiyorsun. Takmışsın bir duygu yoğunluğuna, zaten sadece yoğunluktan ibaret aşk falan yok ortada. Şuan herşey toz pembe geliyor ama gelmesin ! Bu adam sana elbette iyi davranır bir amacı planı var çünkü. Kusura bakma ama resmi nikah kıymak istemeyen adamın ne gerçek sevgisi olur ne gerçek ilgisi. Herşey göstermelik herşey heveslik benden söylemesi
kimseden istemeyin tamam ama evlilik amaclı gorustugunuz biri artık herhangi biri diildir yanılıyor muyum.. siz istemeseniz de onun size elinizi cebinize attırmaması lazım yani. yarın obur gun aynı yastıga bas koyacaksanız, bu isin seni beni olmaz benceben kimseden bir şey istememeye alışkınım ondan biraz fazla abartıyorum sanirim
Fosil ne ya ahahahahFosile ilgin vardı da elin bağımlısını niye oynattın ablacım sen.
24 yaşındayımsiz cok iyi niyetlisiniz. kac yasındasınız acaba
nedenki bu zaman kadar kendinden bir maddi talebim olmadiKumar mevzusu olandan net uzakdur. Diğerinden de uzak dur çünkü o senin ona güvendiğin kadar sana güvenmiyor maalesef
yasınız da kucuk bence acele etmeyin ikisine de mahkum diilsiniz sonucta. buyuk olanı sevmıssınız ama bana da o daha sakat gibi geldi. digeri kendini duzeltip rehabilite edip daha iyi konuma bile gelebilir. ben olsam onumuzdeki adaylara bakardım24 yaşındayım
nedenki nasil davranmalıyımSeni daha çok yerler.
Öyle görünüyor.Yoklukta mısınız?
maddiyat diil, adamın belki de baskası var kafasında, neden resmi nikahtan kacınsın ki cok anlamadım. evli olmasın bu belki de sizi kandırıyor.nedenki bu zaman kadar kendinden bir maddi talebim olmadi
işte resmiyet olmadan bir şey istemek zoruma gidiyorkimseden istemeyin tamam ama evlilik amaclı gorustugunuz biri artık herhangi biri diildir yanılıyor muyum.. siz istemeseniz de onun size elinizi cebinize attırmaması lazım yani. yarın obur gun aynı yastıga bas koyacaksanız, bu isin seni beni olmaz bence
Talepkar olacaksın, istemeyi bileceksin. El üstünde tutulursun.nedenki nasil davranmalıyım
Asıl o alamancidan uzak durevet yaşca büyük olana karşı güven duygum var üslubu vs düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?