ama değer veriyor yani ben oyle düşünüyorum oyle olsa derdi heralde aslında bu şekilde görüşmek uygun olmadığı için ilk dini nikah dedimaddiyat diil, adamın belki de baskası var kafasında, neden resmi nikahtan kacınsın ki cok anlamadım. evli olmasın bu belki de sizi kandırıyor.
Resmi nikah kıysın, madem sorun oluyor?ama değer veriyor yani ben oyle düşünüyorum oyle olsa derdi heralde aslında bu şekilde görüşmek uygun olmadığı için ilk dini nikah dedi
gerçekten de bu boule mi isliyor ama ben çok utanırım yani yediremem kendimeTalepkar olacaksın, istemeyi bileceksin. El üstünde tutulursun.
bir yemek ısmarlamanın lafı olmaz boyle islerde. lafını ediyorsa da boyle isler olmaz o kisiyle.işte resmiyet olmadan bir şey istemek zoruma gidiyor
evlenince yiyecek işteyaşca büyük olanın ne parasını yedim ne de o benden para oyle talep oldu alman usulü olur genelde
Alakasız olacak ama profil fotoğrafınız ibrahim yattarayı anımsattı. Dibi gelmis saç diye düsündüm megersem kediymis gercek mi?Fosile ilgin vardı da elin bağımlısını niye oynattın ablacım sen.
bence adam evli. bana oyle geldi. kızı oyalıyor netResmi nikah kıysın, madem sorun oluyor?
o da ilk başta yaş farkından dolayı hemen kabul edilmez diye geri çekiliyorResmi nikah kıysın, madem sorun oluyor?
Yedireceksin. Ne var ki, tabi ki hayatına giren insanla karşılıklı talepleriniz olacak birbirinizden.gerçekten de bu boule mi isliyor ama ben çok utanırım yani yediremem kendime
yaş farkından dolayı hemen kabul edilmez diye boyle dusunmusbence adam evli. bana oyle geldi. kızı oyalıyor net
Aileden miras kalıyor kıza, çakal adam parasını da yiyecek, kullanacak da, sonra tekmeyi basacak.bence adam evli. bana oyle geldi. kızı oyalıyor net
sanirim alismadihimdan soyle dusundum de ben yemedim ama çoğu zaman ısmarlayan ben oldumYedireceksin. Ne var ki, tabi ki hayatına giren insanla karşılıklı talepleriniz olacak birbirinizden.
aileleler bir sey demiyorsa sizin de icinize siniyorsa kimseye laf dusmez. kim kabul edecek anlamadım? sakın ama sakın resmi nikah olmadan dini nikah yapmayı kabul etmeyin.yaş farkından dolayı hemen kabul edilmez diye boyle dusunmus
Yedireceksin. Ne var ki, tabi ki hayatına giren insanla karşılıklı talepleriniz olacak birbirinizden.
en çok korktugumda buAileden miras kalıyor kıza, çakal adam parasını da yiyecek, kullanacak da, sonra tekmeyi basacak.
Sen saf mısın? Cidden bak, saf mısın sen? 10 yaş var 10. Saf mısın?yaş farkından dolayı hemen kabul edilmez diye boyle dusunmus
mağduriyet oluşmasını bende istemiyorum oyle güven vardiki gözüm kapanmış gibiaileleler bir sey demiyorsa sizin de icinize siniyorsa kimseye laf dusmez. kim kabul edecek anlamadım? sakın ama sakın resmi nikah olmadan dini nikah yapmayı kabul etmeyin.
dünyada bir tek bu ikisi mi kaldı ?biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
13 yaş varSen saf mısın? Cidden bak, saf mısın sen? 10 yaş var 10. Saf mısın?
genelde ısmarlayan benimbir yemek ısmarlamanın lafı olmaz boyle islerde. lafını ediyorsa da boyle isler olmaz o kisiyle.
Erkek olsam seni kaçırmazdım. Ben resmi nikah kıyar, oturturdum evde,sanirim alismadihimdan soyle dusundum de ben yemedim ama çoğu zaman ısmarlayan ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?