- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Bakıyorum. Hala safsın.13 yaş var
biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
yaşca büyük olanla evlenirsem sevilirim değer görürüm duygusu varseviyorum o bu diye sakın sakın sakın evlenmeyin o adamla. tamam sevgisiz evlilik olmaz ama biraz aklınızı basınıza alın once kafanızı kullanın, once adaylar arasında akla mantıga sıgan adayı secin, sonra hangisini seviyorum diye dusunun. yoksa önce sevip sonra mantık arasak olmaz bu is. kalbin de carpması lazım evet ama sevgiden aşktan carpmalı evlendikten sonra anksiyeteden degil..
Maddi talepten kastınız ne adam size nikah yapmak istememişnedenki bu zaman kadar kendinden bir maddi talebim olmadi
Kafana silah mı dayıyorlar evlenmek için, ne bu kırk katır mı kırk satır mı, seçimi?evet yaşıt oldugumla evlenirsem cok mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum
aileniz ne diyor bu konuya. lütfen boyle bir hata yapmayın. dini nikah tamamen kadını magdur eden bir sey. resmi nikah ile kadınların hakları korunuyor cunku adamlar da cakal istedikleri zaman sizi yarı yolda bırakıp kanunen de size bir sey borclu olmadan arkalarını donup gidebilecekler! sakın inanmayın lütfen. hic mi tv izlemiyorsunuz. esra erolu izleyin bakın dini nikahla evlenen kadınların halini.mağduriyet oluşmasını bende istemiyorum oyle güven vardiki gözüm kapanmış gibi
yaşca büyük el üstünde tutar düşüncesi de var tabi amaBakıyorum. Hala safsın.
Adam evlenmiyor senle, adam evlenmiyor. Kendine gel, adam senle evlenmiyor.yaşca büyük olanla evlenirsem sevilirim değer görürüm duygusu var
hayır o eskiden konuştuğum biriydi ondan dolayıBüyük olanı seviyorum diyip falsolarla dolu genç adamı nasıl seçenek olarak görebildiniz.
Her yürüyeni seçenek olarak görür müsünüz peki böyle sevgililik olsa bir nebze anlarım da evlenmek için acaba hangisini seçsem yhaa diye arada kalmanız......
Kızım adam nikah kıymıyor sana, kendine gel.yaşca büyük el üstünde tutar düşüncesi de var tabi ama
değer vermesi iyi hissettirmesi tabiki aklımı celenAklını kullan biraz ya hu, bu kadar avanak olma. Kusura bakma ama tam kelimesi bu. İkisine de hayır de tabi ki yani dünyada erkek mi kalmadı ayrıca şart mı biriyle evlenmen? Bu acele ne?
evlendikten sonra ne yasarsınız bilmiyorum orası sizin tasarrufunuzda ama lütfen resmi nikah olmadan kimse ile aynı catı altına girmeyin. duygusal olarak suistimal edilmeye cok müsait gördüm sizi. lütfen kendinizi harcatmayın bu adamlarayaşca büyük olanla evlenirsem sevilirim değer görürüm duygusu var
Geçen Eylül'de 37 yaşındaki arkadaşım 25 yaşındaki sevgilisi ile evlendi. Resmi nikahlı, davullu zurnalı düğünlü. Biz çıtır seviyormuş bizim oğlan dedik, kızın aileside gayet mutlu görünüyordu. Ayak yapıyor sana. İkisini de postala.13 yaş var
Ya bırakınız harcatsın. Hala değer görürüm diyo.evlendikten sonra ne yasarsınız bilmiyorum orası sizin tasarrufunuzda ama lütfen resmi nikah olmadan kimse ile aynı catı altına girmeyin. duygusal olarak suistimal edilmeye cok müsait gördüm sizi. lütfen kendinizi harcatmayın bu adamlara
yani bunu soylemek istemiyorum ama yoldan gecen bir adama da her gun yemek ısmarlayın bir seyler ısmarlayın ödeyin o da size değer verir iyi hissettirir.değer vermesi iyi hissettirmesi tabiki aklımı celen
cok haklisinizaileniz ne diyor bu konuya. lütfen boyle bir hata yapmayın. dini nikah tamamen kadını magdur eden bir sey. resmi nikah ile kadınların hakları korunuyor cunku adamlar da cakal istedikleri zaman sizi yarı yolda bırakıp kanunen de size bir sey borclu olmadan arkalarını donup gidebilecekler! sakın inanmayın lütfen. hic mi tv izlemiyorsunuz. esra erolu izleyin bakın dini nikahla evlenen kadınların halini.
İlla biriyle evlenicem diyorsun yani?biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?