siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

seviyorum o bu diye sakın sakın sakın evlenmeyin o adamla. tamam sevgisiz evlilik olmaz ama biraz aklınızı basınıza alın once kafanızı kullanın, once adaylar arasında akla mantıga sıgan adayı secin, sonra hangisini seviyorum diye dusunun. yoksa önce sevip sonra mantık arasak olmaz bu is. kalbin de carpması lazım evet ama sevgiden aşktan carpmalı evlendikten sonra anksiyeteden degil..

Büyük olanı seviyorum diyip falsolarla dolu genç adamı nasıl seçenek olarak görebildiniz.
Her yürüyeni seçenek olarak görür müsünüz peki böyle sevgililik olsa bir nebze anlarım da evlenmek için acaba hangisini seçsem yhaa diye arada kalmanız......

Aklını kullan biraz ya hu, bu kadar avanak olma. Kusura bakma ama tam kelimesi bu. İkisine de hayır de tabi ki yani dünyada erkek mi kalmadı ayrıca şart mı biriyle evlenmen? Bu acele ne?

yaşca büyük olanla evlenirsem sevilirim değer görürüm duygusu var

evet yaşıt oldugumla evlenirsem cok mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum
Kafana silah mı dayıyorlar evlenmek için, ne bu kırk katır mı kırk satır mı, seçimi?
"İnsanın kendine ettiğini kırk köy bir araya gelse edemez" sözünün kanlı canlı kanitisiniz.
İkisini de topla, çarp yine de bir bo. olmaz.
Bundan sonra evlilik planı yapmadan önce lutfen birkaç saniye düşün ve de ki; ben buna mı layığım??? Kendi değerini kendin küçültüyorsun.
Taliplere bak.
Beni ne ayyaşlar,ne müptezeller istedi de varmadim...

mağduriyet oluşmasını bende istemiyorum oyle güven vardiki gözüm kapanmış gibi
aileniz ne diyor bu konuya. lütfen boyle bir hata yapmayın. dini nikah tamamen kadını magdur eden bir sey. resmi nikah ile kadınların hakları korunuyor cunku adamlar da cakal istedikleri zaman sizi yarı yolda bırakıp kanunen de size bir sey borclu olmadan arkalarını donup gidebilecekler! sakın inanmayın lütfen. hic mi tv izlemiyorsunuz. esra erolu izleyin bakın dini nikahla evlenen kadınların halini.

hayır o eskiden konuştuğum biriydi ondan dolayı

Aklını kullan biraz ya hu, bu kadar avanak olma. Kusura bakma ama tam kelimesi bu. İkisine de hayır de tabi ki yani dünyada erkek mi kalmadı ayrıca şart mı biriyle evlenmen? Bu acele ne?
değer vermesi iyi hissettirmesi tabiki aklımı celen

yaşca büyük olanla evlenirsem sevilirim değer görürüm duygusu var
evlendikten sonra ne yasarsınız bilmiyorum orası sizin tasarrufunuzda ama lütfen resmi nikah olmadan kimse ile aynı catı altına girmeyin. duygusal olarak suistimal edilmeye cok müsait gördüm sizi. lütfen kendinizi harcatmayın bu adamlara

Ya bırakınız harcatsın. Hala değer görürüm diyo.

cok haklisiniz

İlla biriyle evlenicem diyorsun yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…