siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

maalesef o kadar varlıklı degilim keske olsam elimden geleni yapmaya çalışırdım yaşca büyük olan benden çok dah iyi durumu çok şükür halime ama öyle zengin degilim
şaka yaptım zaten durumun vehametini görün diye.yol yakınken vazgeçin .sizi seven paranızı harcamaz parasını harcar size

sizler böyle yaptıkça erkekler iyice şımardı havalandı.erkekliğin bir ağırlığı bir şanı vardı.kadından para istemekten ar edilirdi.noldu bunlara?
genç olan surekli borç isterdi yaşca büyük olan oyle durum olmadi ama ondada ısmarlayan benim

yaşca büyük olanla uzun zamandır görüşüyorum
O zaman sizinle evlenmek istemiyor ki yada evli.
Bir erkek neden dini nikah diye tutturur sizce? Bence ya evlidir zaten yada her an kurtulabileceği,sorumluluğu olmayacak bir ilişki yaşama peşindedir.
Ama yorumlara baktım siz bu adamdan ayrılmayacak gibisiniz,deneyin görün ne denir başka bilemedim. Umarım bizler haksız çıkarız

Senden 10 yaş buyuk olan muhtemelen evli, resmi nikahi onyuzden kiyamiyor. Diğerini zaten baştan salla.

Senden 10 yaş buyuk olan muhtemelen evli, resmi nikahi onyuzden kiyamiyor. Diğerini zaten baştan salla.
yaşca büyük olanla bayadır görüşuyurum ama öyle olsa çıkardı sanirim. diğerinin ısrarına anlam veremiyorum

bu yapılanlar ayıp bence. bana garip geldi.
sosyal erkek arkadaşla ortak öderim yada bir ben bir o öderiz de ciddi ilişki yaşadığım adam hesapları bana ödetirse borç isterse beni kullanıyor diye düşünürüm direkt.konu sahibi para vererek sevgi satın almayın lütfen.vermediğiniz dakika gerçek yüzlerini gösterirler

cok doğru ama diğer türlü o da benim onun parasını yediğimi düşünmezmi

cok doğru ama diğer türlü o da benim onun parasını yediğimi düşünmezmi
pahalı hediyeler istemiyorsanzı borç istemiyorsanız neden düşünsün.severek harcaması lazım size değer veriyorsa.ayrıca hep erkek harcasın demiyorum ki.3 kere o harcarsa bir kere de siz olmalı.denge bu olmalı adam öğrenci değilse

hayir durumu iyi. oyle hediye vs hic bir şey istemem. ben öderken ben vereyim der yok ben veririm diyip veriyorum

hayir durumu iyi. oyle hediye vs hic bir şey istemem. ben öderken ben vereyim der yok ben veririm diyip veriyorum
işte dememelisiniz.o zaman alışır asla elini cebine atmaz.erkekler para harcamadıkları kadına değeri az verirlerr.zor kadın olun biraz.hediye vs zaten istemeyin ama bir zahmet yemek vs parasını da ödesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…