- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
şaka yaptım zaten durumun vehametini görün diye.yol yakınken vazgeçin .sizi seven paranızı harcamaz parasını harcar sizemaalesef o kadar varlıklı degilim keske olsam elimden geleni yapmaya çalışırdım yaşca büyük olan benden çok dah iyi durumu çok şükür halime ama öyle zengin degilim
genç olan surekli borç isterdi yaşca büyük olan oyle durum olmadi ama ondada ısmarlayan benimsizler böyle yaptıkça erkekler iyice şımardı havalandı.erkekliğin bir ağırlığı bir şanı vardı.kadından para istemekten ar edilirdi.noldu bunlara?
O zaman sizinle evlenmek istemiyor ki yada evli.yaşca büyük olanla uzun zamandır görüşüyorum
bu yapılanlar ayıp bence. bana garip geldi.başka il dışı gezilerimiz oldu yol parasina bile ortak olmuştum aklima geldi
yaşca büyük olanla bayadır görüşüyoruz ama yeni bir ilişki degilsız gonul ıslerıne bır ara mı versenız acaba ?
teknik olarak ikisinde de sizin paranızdan azalma oluyor. öyle dusunungenç olan surekli borç isterdi yaşca büyük olan oyle durum olmadi ama ondada ısmarlayan benim
Senden 10 yaş buyuk olan muhtemelen evli, resmi nikahi onyuzden kiyamiyor. Diğerini zaten baştan salla.biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
cok haklisinizteknik olarak ikisinde de sizin paranızdan azalma oluyor. öyle dusunun
yaşca büyük olanla bayadır görüşuyurum ama öyle olsa çıkardı sanirim. diğerinin ısrarına anlam veremiyorumSenden 10 yaş buyuk olan muhtemelen evli, resmi nikahi onyuzden kiyamiyor. Diğerini zaten baştan salla.
sosyal erkek arkadaşla ortak öderim yada bir ben bir o öderiz de ciddi ilişki yaşadığım adam hesapları bana ödetirse borç isterse beni kullanıyor diye düşünürüm direkt.konu sahibi para vererek sevgi satın almayın lütfen.vermediğiniz dakika gerçek yüzlerini gösterirlerbu yapılanlar ayıp bence. bana garip geldi.
Emin ol öyle güzel sakliyorlsr ki, aklın şaşaryaşca büyük olanla bayadır görüşuyurum ama öyle olsa çıkardı sanirim. diğerinin ısrarına anlam veremiyorum
cok doğru ama diğer türlü o da benim onun parasını yediğimi düşünmezmisosyal erkek arkadaşla ortak öderim yada bir ben bir o öderiz de ciddi ilişki yaşadığım adam hesapları bana ödetirse borç isterse beni kullanıyor diye düşünürüm direkt.konu sahibi para vererek sevgi satın almayın lütfen.vermediğiniz dakika gerçek yüzlerini gösterirler
pahalı hediyeler istemiyorsanzı borç istemiyorsanız neden düşünsün.severek harcaması lazım size değer veriyorsa.ayrıca hep erkek harcasın demiyorum ki.3 kere o harcarsa bir kere de siz olmalı.denge bu olmalı adam öğrenci değilsecok doğru ama diğer türlü o da benim onun parasını yediğimi düşünmezmi
hayir durumu iyi. oyle hediye vs hic bir şey istemem. ben öderken ben vereyim der yok ben veririm diyip veriyorumpahalı hediyeler istemiyorsanzı borç istemiyorsanız neden düşünsün.severek harcaması lazım size değer veriyorsa.ayrıca hep erkek harcasın demiyorum ki.3 kere o harcarsa bir kere de siz olmalı.denge bu olmalı adam öğrenci değilse
Çok teşekkür ederimm.Her sey profilinizi büyütünceye kadardı… genelde alkol alırım ama alkolik biri olarak etki etmez pek.
Cok tatlıymıs, sevimli.
hayır yaşi büyük diye çekiniyorYaşı büyük olan kişi evliliğe nikaha mi karşı onu anlamadım
Yaşı büyük uyanık. Evlilik istemiyor.Yaşı büyük olan kişi evliliğe nikaha mi karşı onu anlamadım
işte dememelisiniz.o zaman alışır asla elini cebine atmaz.erkekler para harcamadıkları kadına değeri az verirlerr.zor kadın olun biraz.hediye vs zaten istemeyin ama bir zahmet yemek vs parasını da ödesinhayir durumu iyi. oyle hediye vs hic bir şey istemem. ben öderken ben vereyim der yok ben veririm diyip veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?