Siz olsanız sevdiğinizi görmeye başka şehire gider miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
İyi akşamlar herkese.
Sorum başlıkta da belirttiğim gibi hanimlar. Sevdiğim İstanbul'da üniversite okuyor. Ben de ilk maaşımla onun yanina gidip guzel bir gün geçirmek istiyorum. Bilet saatlerini düşündüm, ayarladim ama daha almadim çünkü kararsizim.

Şöyle: sabah uçağı ile gidip akşam dokuz gibi dönmeyi düşünüyorum. Annem zaten biriyle görüstüğümü biliyor, ondan habersiz yapmam. Sadece babam ne için gittiğimi bilmeyecek ama haberi olacak.

Geçen hafta da sevgilim benim için gelmişti, sabahtan akşama kadar vakit geçirdik. Değişiklik olsun diye bu defa benim gitmem daha guzel olur dedik.. Peki sizce? Biraz çekiniyorum ilk defa olacağı için ama gitmek de istiyorum..

Sevdiğine inancınız tamsa tabiki gidin ama çok nadir olursa tadında kalır güzel olur

Ben en yakın arkadaşlarım için defalarca yaşadıkları şehre gittim. Hatta 3 farklı şehre. Yani, hem görüşmek zaman geçirmek hem de biraz gezmek. Neden olmasın ki?

Beş yılda yerine oturmuştur herşey bence tabiki gidin çok güzel olur

İyi akşamlar herkese.
Sorum başlıkta da belirttiğim gibi hanimlar. Sevdiğim İstanbul'da üniversite okuyor. Ben de ilk maaşımla onun yanina gidip guzel bir gün geçirmek istiyorum. Bilet saatlerini düşündüm, ayarladim ama daha almadim çünkü kararsizim.

Şöyle: sabah uçağı ile gidip akşam dokuz gibi dönmeyi düşünüyorum. Annem zaten biriyle görüstüğümü biliyor, ondan habersiz yapmam. Sadece babam ne için gittiğimi bilmeyecek ama haberi olacak.

Geçen hafta da sevgilim benim için gelmişti, sabahtan akşama kadar vakit geçirdik. Değişiklik olsun diye bu defa benim gitmem daha guzel olur dedik.. Peki sizce? Biraz çekiniyorum ilk defa olacağı için ama gitmek de istiyorum..
Gezme görme amaçlı gidebkrsin çok uzak şehirde değilsen ama çok uzaksa bi başıma gitmezdim

Tabi ki giderdim.gittim de çoğu kez.ilk defa olunca insan tedirgin oluyor.ki benim.ailem bilmiyordu(yolda bir kaza olsa orda ölsem kalsam arkamdan ne düşünür annemgil,millete ne açıklama yaparlar vs gibi çok saçma düşüncelerim olmadı değil)annenizin haberi olacaksa sıkıntı etmeyin

Giderdim.
Nitekim gittim de,iki kez gittim.
Birinde aynı güm gidip geldim, diğerinde kaldım 1 gün.
4 saatlik bir mesafeydi,otobüsle gittim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X