Siz olsanız söyler misiniz?

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhaba arkadaşlar. Konu teyzem ve yine konu hastane... Dedem hastanede yatıyor ve biz başındayız. Bildiğiniz gibi hastanede refakatçi olmak da yatmak da çok zor. Ayrıca başka bir şehirden gelip gidiyoruz. Bu defa annemi orada bıraktık kalacak yerimiz olmadığı için geri döndük. Teyzem ziyarete bile gelmedi hatta annemin moralini bozdu telefonlarıyla. Kalmayı dahi teklif etmedi. Ayrı gayrı bayram geçirdik arayıp nasılsınız diye sormadı. Annemin uzulmesine dayanamıyorum. Teyzemle konuşsam ne diyebilirim bilmiyorum. Siz olsanız durumu söyler misiniz? Cok zoruma gidiyor. Sizinle paylaşmak istedim.

Merhaba arkadaşlar. Konu teyzem ve yine konu hastane... Dedem hastanede yatıyor ve biz başındayız. Bildiğiniz gibi hastanede refakatçi olmak da yatmak da çok zor. Ayrıca başka bir şehirden gelip gidiyoruz. Bu defa annemi orada bıraktık kalacak yerimiz olmadığı için geri döndük. Teyzem ziyarete bile gelmedi hatta annemin moralini bozdu telefonlarıyla. Kalmayı dahi teklif etmedi. Ayrı gayrı bayram geçirdik arayıp nasılsınız diye sormadı. Annemin uzulmesine dayanamıyorum. Teyzemle konuşsam ne diyebilirim bilmiyorum. Siz olsanız durumu söyler misiniz? Cok zoruma gidiyor. Sizinle paylaşmak istedim.

"Aklı kısa olana uzun cevap verilmez" diye bir söz var, çok hoşuma gidiyor.

Teyzenize söyleseniz ne olacak? Anlayacak mı? Birden vicdanlı bir kadın mı olacak? Sihirli bir değnek mi değecek başına?

Anlayacak olsa zaten kendi akıl etmez mi?

Boşuna konuşup kendi kendinizi sinir etmeyin. Öyle bir teyzeniz yokmuş gibi davranın bence. Anneniz de o moral bozucu telefonlarına cevap vermesin.

"Aklı kısa olana uzun cevap verilmez" diye bir söz var, çok hoşuma gidiyor.

Teyzenize söyleseniz ne olacak? Anlayacak mı? Birden vicdanlı bir kadın mı olacak? Sihirli bir değnek mi değecek başına?

Anlayacak olsa zaten kendi akıl etmez mi?

Boşuna konuşup kendi kendinizi sinir etmeyin. Öyle bir teyzeniz yokmuş gibi davranın bence. Anneniz de o moral bozucu telefonlarına cevap vermesin.

Suan ses etmiyorum ama annem çok yoruluyor. Annemin de çocukları ve eşi var. Ikisinin de babası ve teyzem görmezden geliyor. Annem bir defa bile söylemedi. Sadece telefonda beni üzüyor dedi. Biz oralarda perişan olurken teyzem para derdindeydi. Sinirlerim bozuluyor ama susuyorum.

Böyle insana ne söylesen işlemez diye düşünüyorum. Kendi vicdanıyla ilgilenmeyen sizin söylediklerinizden sonra da ilgilenmez, üstüne daha da üzülürsünüz.

Valla soyleyin iyi olur ben hic icimde tutmuyordum. Tabiki karsinizdaki beyinsizler anliyor mu? Hayir!!!! Ama sizin iciniz rahatliyo :rolleyes:

Annemi üzer diye bir şey demiyorum. Ne söylesek yanlış anlıyor zaten. Onu dışlıyormuşuz güya. Onu sevmiyormuşuz. Koskoca kadın, annemin ablası ama attığı tripler çocuk gibi.

Konuşursan bide üste çıkar anneannen ölünce vicdan azabı ceker

Burada konu açmak da suç oldu. Size ne hastaneyse hastane. Size ne? Oturmussunuz tüm konuları günü gününe takip ediyorsunuz diye ben size bir şey diyor muyum? Rahatsız oluyorsanız yazmayınız. Bu kadar basit. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bana bulaşmayın.

Keyfimizden oralarda değiliz. Tabi burada bıkmış halde olanların tuzu kuru. Ne de olsa sizin ailenizden biri onkolojide yatmıyor. Ne de olsa ben sizin için canı sıkılmış bir insanım. Ha öyle bile olsa size ne? Okumayın. Yazmayın. Madem hosnutsuzsunuz görmezden gelin. Bu kadar basit.

Back
X