öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
benim ilk kez başıma geliyor böyle şey.gerek lise gerek dersane ortamında herkesle aram iyi olurdu,mesafe koyulması gerekene koyardım.
ama üni ortamı söz konusu olunca,denize düşen yılana sarılır misali oldum
bi arkadaşım demiş kitap oku yanında diye,bu geçekten çok iyi fikir,hem ben kitap okumayı çok severim.
mesela ders 1.30da ya?
biz 1 gibi sınıfta oluyoruz.o yarım saatlik konuşması bile beni deli ediyor.
kitap okumak çok mantıklı gerçekten bu haftadan itibaren uygulayacağım bunu
mesela yaşadığımız bi kaç anlık durumlardan bahsedeyim(dediğim gibi bizim büyük bi kavgamız hiç olmadı,hatta belki sorsanız şunu şunu yaptı diye somut bişeyde diyemem ama hal ve hareketleri gerçekten sinirime dokanıyor)
ben minyon tipli bi kızım,bana diyorki:''senin hamileliğini düşünemiyorum top gibi yuvarlanırsın(pis bi gülüş)''
erzuruma gelin gideceğim nasipse,aynen şöyle diyor''erzurumda dize kadar kar yağıyormuş,boyun kadar karda oynarsın artık kocanla(gene pis bir gülüş)''
sınıfa geç geleceği zaman msj ata''bana yer tut(ar mısın? yok) gecikeceğim''
yer tutarız,ders başlamıştır,öndeki dört kişilik yere 3 kişi dizilmişizdir birde ona ayırmışızdır.kendisine yakın taraf diye:''kaysana'' der ve 3 kişiyi hareketlendirir..
1. sınıftayken abimden hoşlanmıştı ama abim istememişti,şimdi abim sözlü,sözlüsüde bizim fakültede.sürekli kızı,abimi soruyor.geçmiş bitmiş,ne ağzına alıyorsun değil mi ama?!
ben sıkılıyorum bu mevzudan o sıkılmıyor.
arkadaşın elinde çikolata olur,göz hakkı diye dalga geçe geçe onu ister ve utanmadanda yer.
yani demek istediğim,etrafa karşı çok düşüncesiz,sadece kendini düşünen bi kız ve inanın o böyle rahat davrandıkça ben çıldırıyorum.
işine gelince dostluktan dem vurur...benim okulun diğer bölümlerinden çok arkadaşım var,bi ara onlarla sık sık görüşüğüm dönem,onları kıskandığını,dostluğumuzu özlediğini söyledi.
bunu diyen kişide burnunun dibindeki nikahıma gelmedi.
tüm lise,dersane arkadaşlarımsa farklı şehirde üni okumalarına rağmen geldiler.
3 ay sonra evleniyorum ve farabiyle atatürk üniversitesine gideceğim nasipse.
gitmeden bu kıza haddini bildirmek istiyorum,yaptığı bencillikleri bilsin ve bunun insanları rahatsız ettiğini bilsin istiyorum.
çok mu kötü oldum neama inanın ona karşı çok acımasızım,3 yılın birikintisi olmalı
İnsanların Rahatlıkları Sizi Huzursuz Ediyorsa,
Müsade Edin de, Sizin Rahatlığınızda Onları Huzursuz Etsin..
bu 3 yıllık birikimin normal olduğunu düşünüyorum ama unutma bağışlayan bağışlanır .ben geçmişe dönüp bakınca bu durumda olduğum arkadaşım vardı ben hiç kalbini kırmamaya çalıştım ve şimdi hala hatırlayınca ne iyi yapmışım derim.o ne yaptığının farkında değil bence kimi insan bencil olur işte.
bende burçlaınızı merak ettim :44:
İnsanların Rahatlıkları Sizi Huzursuz Ediyorsa,
Müsade Edin de, Sizin Rahatlığınızda Onları Huzursuz Etsin..
direk onunla konuşmayı denemedin mi?
ben olsam direk kenara çeker ,onunla artık arkadaş olamayacağımı anlatırdım..
bunda bir sakınca yok ,karşındakinin kırılmasına da gerek yok ..
bu gayet normal birşey.
herkes birbirini sevmek zorunda değil ,birbiriyle iletişimi olmayan ya da azalan medenice bir şekilde konuşup arkadaşça yollarını ayırabilirler..
illaki bunun için dolap döndürmeye gerek yok ..
benim de çok yakın bir arkadaşım vardı böyle.
bir süre sonra hiç ama hiç hoşlanmadığım bir tarza büründü ve ben onunla dolaşmak istemiyordum.
çünkü insanın yanında taşıdığı arkadaşı kendi aynasıdır..
onu güzellikle 3-5 kez uyardım ,dinlemedim..
en sonunda direk konuştum ..artık onunla arkadaş olamayacağımızı anlattım ve yolllarımız ayırdık..
hiç de birşey olmadı ..
bence her zaman açık ve net olmakta fayda var ,ben çok faydasını gördüm sana da tavsiye ederim..
delikızcım,keşke bende de o kadar kararlılık olsa.
3 senenin verdiği bir bağ olduğu için,bu saatten sonra koyacağım tepkinin etkisi olur mu ya da ''ne saçma,şimdi mi anladın'' gibi bir durumla karşılaşmakta var.
ben ona şu 1 haftadır soğuk davranıyorum ve gerekmedikçe konuşmuyorum.
anlamış olacakki o da bana karşı soğuk davranmaya başladı.bişey soracağı zaman bana değil,diğer arkadaşa soruyor.
açıkçası bu hoşuma gitti: )
ders saatlerimiz sabah oluyor ve en erken gelen hep ben oluyorum.en öne oturup yanımıda ona ve diğer arkadaşa ayırıyorum.
ama yarın sadece kendim için yer ayırıp,ders saatine kadar okuma salonunda kitabımı okuyup,sınıfa geçeceğim: )
hem kitap okumuş olacağım hemde onunla muahbbete girmek zorunda kalmayacağım
hımm ii fikir
niye kaçıyorsun gibisinden sorarsa da kaçmıyorum ktap okuyorum dersin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?