Siz olsanız ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızlar 8 aylık bir bebeğim var. Yarım gün çalışıyorum . Bakıcısı yarın için önemli işi olduğunu söyleyip izin istedi. Ben Vermek istiyorum ama esim ben yarım gün bakamam zor olur ama mecbur kalirsam bakarim diyor. Sizce ne yapmalı. Eşim de babalıga alissa mi :) yani çocuğum zorlanır mi babasiyla onu düşünüyorum bi yandan da kıza bir gün dahi izin vermezsek buraya hevesle mi gelir orası var. Ben bize isteyerek gelsin Zoraki olmasın düşüncesindeyim. Sizce ?

Şimdiye kadar çoğu zaman ben baktım .
Bebeğim uyku saatinde vs zorlanır mi onu düşünüyorum . Eşim azıcık baksa hemen çok yoruldum vs modlarina giriyor
Babası niye bakamasın? O yoruluyor da siz yorulmuyor musunuz? Lütfen alıştırmayın bu şekilde, o bakamaz diye düşünmeyin ya da eşiniz ben bakamam diye düşünmesin.

O çocuk ikinizin ve ikiniz de bakmakla sorumlusunuz.

Teşekkür ediyorum haklısınız .
Bende kıza izin verdim şimdi. Eşime sen bak dedim. Nasıl bakicam deyip duruyor. Bakacaksin artik bi şekilde korkma yemez dedim

Şimdiye kadar çoğu zaman ben baktım .
Bebeğim uyku saatinde vs zorlanır mi onu düşünüyorum . Eşim azıcık baksa hemen çok yoruldum vs modlarina giriyor
Olur mu öyle şey.. O çocuk ikinizin ve bakmak zorunda. Eşinizin baba olduğunu bilmesi gerek. Alışsın bence. Allah korusun hasta olsanız ne olacak? Madem çocuk istedi verin kucağına baksın.

Olur mu öyle şey.. O çocuk ikinizin ve bakmak zorunda. Eşinizin baba olduğunu bilmesi gerek. Alışsın bence. Allah korusun hasta olsanız ne olacak? Madem çocuk istedi verin kucağına baksın.
Tabi haklısınız alışmasi lazım.
Yarın bakacak zaten . Hapı yuttum diyor bana :)

Siz baştan " ay bakabilir misin " acaba dersen BAKAMAZ .. " Aslan gibi babasın bakarsın " diyeceksin

babası baksın tabii ki, niye bakamayacakmış!!
izin meselesinden çok çekmiş biri olarak da bakıcınıza izin konusunda mutlaka bir kısıtlama koyun.
sonra aşırı istismar ediyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…