- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Şimdiye kadar çoğu zaman ben baktım .birumutturyasamak
Siz ne kadar anne olarak bakiyorsanız, babasi da bakmak durumunda. Neden tereddüt ediyorsunuz ki?
Babası niye bakamasın? O yoruluyor da siz yorulmuyor musunuz? Lütfen alıştırmayın bu şekilde, o bakamaz diye düşünmeyin ya da eşiniz ben bakamam diye düşünmesin.Şimdiye kadar çoğu zaman ben baktım .
Bebeğim uyku saatinde vs zorlanır mi onu düşünüyorum . Eşim azıcık baksa hemen çok yoruldum vs modlarina giriyor
Teşekkür ediyorum haklısınız .Yani misafir gibi sevecekse onu dışarıdaki biri de yapabilir.
Yanlış anlamayın ama siz nasıl ki bakmak zorunda olduğunuzda bakıyorsunuz o da bakmak zorunda.Bakmalı demiyorum bakın zorunda.Siz tek başınıza yapmadınız o çocuğu.
Olur mu öyle şey.. O çocuk ikinizin ve bakmak zorunda. Eşinizin baba olduğunu bilmesi gerek. Alışsın bence. Allah korusun hasta olsanız ne olacak? Madem çocuk istedi verin kucağına baksın.Şimdiye kadar çoğu zaman ben baktım .
Bebeğim uyku saatinde vs zorlanır mi onu düşünüyorum . Eşim azıcık baksa hemen çok yoruldum vs modlarina giriyor
Ay harika siniz ya :))Yarım gün bakamam zor olur derken? Akrobasi yapacağını mı düşündü
Tabi haklısınız alışmasi lazım.Olur mu öyle şey.. O çocuk ikinizin ve bakmak zorunda. Eşinizin baba olduğunu bilmesi gerek. Alışsın bence. Allah korusun hasta olsanız ne olacak? Madem çocuk istedi verin kucağına baksın.
Yaa nasıl mesela kısıtlama koyulabilirbabası baksın tabii ki, niye bakamayacakmış!!
izin meselesinden çok çekmiş biri olarak da bakıcınıza izin konusunda mutlaka bir kısıtlama koyun.
sonra aşırı istismar ediyorlar..
Yok acimayacagim artık.Geç bile kalmışsınız şimdiye kadar baktırmamakla. Elin kızı gelip bakıyor da öz babası niye bakamasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?