Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz size danışmadan ailesine iki bin lira verse tepkiniz ne olurdu
haberim olmadan vermiş ve üstelik borçluyuz bi sürü borcumuz var bi kızım var ikinciye hamileyim
haberim olmadan vermiş ve üstelik borçluyuz bi sürü borcumuz var bi kızım var ikinciye hamileyim
Eşim bana danışmadan ailesine kaç 2.000 verdi ve veriyor. Ben de verdim ailesine. Bir tepki vermedim.eşiniz size danışmadan ailesine iki bin lira verse tepkiniz ne olurdu
Ben yaşadım bunu ailesi sıkıntıda olduğumuz halde gece gündüz arayıp istediler. Veremem sıkıntıdayım dedikçe sıkboğaz ettiler en sonunda vermiş bana vermedim dedi. Sonra ben de gördüm hesap hareketlerinden. Uzun süre soğuk davrandım ilk tepki olarak bağırdım çağırdım tabii nasıl benden habersiz iş yaparsın diye. Bir de üzerimdeki tüm otomatik ödemeleri iptal ettim. Kirayı ben ödüyordum araba kredisini o ödüyordu filan. Artık her şey onun hesabından ödeniyor ben de asla dara düştüğünde yardım etmiyorum. Kendim birikim yapıyorum evle ilgili harcamalara da karışmıyorum napayım vermeseydi. Zaten ben o insanlarla görüşmüyorum. Bizi hiç aramayın aylık maaş bağlayalım size desek kabul ederler o derece paragözler. Nişanlandığımızdan beri ağızlarından para lafı düşmedi evlenince de sürekli istediler. Sinirlendim şimdi. Bizim aramız aşırı kötü o yüzden bu kadar tepki veriyorum sizin aranız nasıl eşinizin ailesiyle bilemem ama sizden habersiz vermesi sorun yine de bence.eşiniz size danışmadan ailesine iki bin lira verse tepkiniz ne olurdu