siz olsanız

Ailesinin maddi durumuna bağlı, ne için verdğine bağlı. Belki ekmek alacak paraları yoktu, istediler oğullarından. Sebebe ve maddi durumuma göre kızmazdım.

Abisine kardeşine annesine yeri geliyor 2000 neki abisi eşime 16.000 para verdi kendi aralarinda.

Yeri geliyor o da abisine para veriyor.

Beni sıkıntıya düşürmüyor hesabıma para yatırıyor onun için aralarındaki para işine ben karışmıyorum. Oda benim anneme para vermeme yada borç vermeme karışmıyor.

haberim olmadan vermiş ve üstelik borçluyuz bi sürü borcumuz var bi kızım var ikinciye hamileyim
Açıkçası bu maddi sıkıntı içinde ekstra başkasından borç alarak, sizden habersizce verdiği paraya kızmamak mümkün değil. Birde çocuğunuz olacakmış ileriki aylarda onun için yapılacak hazırlıklar, doğum masrafı vs de bütçenize eklenecek. Düşüncesizce hareket etmiş. Yalnız tartışmayla çözülür mü bu problem bilmiyorum. Benim eşim mesela hayır demeyi bilmez ve bana haber vermeden maddi destekte bulunduğunu biliyorum. Bu durumun süreklilik arz etmesinden dolayı kızdım olmadı, konuştum olmadı. Eskisi kadar olmasa da hala yardım ettiğini biliyorum, artık kendi sinirlerimi bozmamak adına görmezden geliyorum.

Bana sormadan asla veremez çünkü evdekı butun paramız ortaktır .
Oldu ki şeytana uydu . Sebebını sorarım . Neden vermiş ?
Eğer cevabı benı tatmın ederse üstünü kapatırım .

bizim için çok para çünkü çok borcumuz var
o zaman haklısın. biz de çok zengin değiliz kendi yağımızda kavruluyoruz ama çok borcumuz olmadığı için tolere ederiz. borç olunca farklı tabi. Allah ödeme kolaylığı versin inş.

Bana sormadan asla veremez çünkü evdekı butun paramız ortaktır .
Oldu ki şeytana uydu . Sebebını sorarım . Neden vermiş ?
Eğer cevabı benı tatmın ederse üstünü kapatırım .
Peki babasının ameliyat parasını verdiyse habersiz bu tatmin eder mi sizi? Şunu da belirteyim ailesinin aldığı maaşı bitirme, zor günler olursa diye birikim yapma gibi bi düşünceleri yoksa ve siz de kendi yağınızda kavrulmaya çalışıyor olsanız.

• Beğen
Reactions: H E
Peki babasının ameliyat parasını verdiyse habersiz bu tatmin eder mi sizi? Şunu da belirteyim ailesinin aldığı maaşı bitirme, zor günler olursa diye birikim yapma gibi bi düşünceleri yoksa ve siz de kendi yağınızda kavrulmaya çalışıyor olsanız.
Eşimin ailesi okadar gaddar insanlardır ki . Bana neler neler yaptılar. Anlatmaya günler yetmez.
İstanbulda 3 arsası ve güzelde gelirleri olmasına rağmen gecen ay küçük kaynım sünnet olucaktı . Biz dedik özelde olsun çocuk acısız sızısız hemen kalksın dıye . Eşim hastanelerde satışçı oldugu için hatrı sayılır bır hastanede hatrı sayılır bır ındırım yapıldı . Ama kv aaa ben o parayı veremem devlette 100 deyip devlette yaptırıcam dedi .
Kaynımı oğlum gibi gördüğüm için eşime canım biz karşılayalım masrafı nolcak deyıp aldık götürdük . 3 günde iyileşti çocuk .

Sağlık söz konusuysa gözüm asla para görmez. Ailemse !! Ne yaptıgını önemsemem . Bu arada benımde ev borcum var . Ev alırken 1 tl bıle yardımları olmadıgı gibi süreklide para isterler :) Ayrıca borcum oldugu için seneelerde çocuk yapmadıgımı bilirler . Kenardaki birikmişlerini vermezler :deli: İsteyende yokda eşim iste oğulları oldugu için zoruna gidiyor.

Ama eşim asla vermez sağlık harici bana sormadan .. Verirse neler olcagıını bılır çünkü ..

Sende al eşini karşına adam akıllı konuş . Canım bu sefer sağlık için vermişsin ama birdahakı sefere bana sormadan verme. Bak şuraya şuraya para lazım . Çocuklar buyuyor . Biraz düşünceli olalım de.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır unutma . ..

Eğer çıkartmazsa tum çirkefliğini kullan .

Cok buyuk problem yapardim. Zaten borcumuz dag gibi ama oylr olmasaydi dahi HABERSIZ vermis olmasi bence problem.

Eşimin ailesi okadar gaddar insanlardır ki . Bana neler neler yaptılar. Anlatmaya günler yetmez.
İstanbulda 3 arsası ve güzelde gelirleri olmasına rağmen gecen ay küçük kaynım sünnet olucaktı . Biz dedik özelde olsun çocuk acısız sızısız hemen kalksın dıye . Eşim hastanelerde satışçı oldugu için hatrı sayılır bır hastanede hatrı sayılır bır ındırım yapıldı . Ama kv aaa ben o parayı veremem devlette 100 deyip devlette yaptırıcam dedi .
Kaynımı oğlum gibi gördüğüm için eşime canım biz karşılayalım masrafı nolcak deyıp aldık götürdük . 3 günde iyileşti çocuk .

Sağlık söz konusuysa gözüm asla para görmez. Ailemse !! Ne yaptıgını önemsemem . Bu arada benımde ev borcum var . Ev alırken 1 tl bıle yardımları olmadıgı gibi süreklide para isterler :) Ayrıca borcum oldugu için seneelerde çocuk yapmadıgımı bilirler . Kenardaki birikmişlerini vermezler :deli: İsteyende yokda eşim iste oğulları oldugu için zoruna gidiyor.

Ama eşim asla vermez sağlık harici bana sormadan .. Verirse neler olcagıını bılır çünkü ..

Sende al eşini karşına adam akıllı konuş . Canım bu sefer sağlık için vermişsin ama birdahakı sefere bana sormadan verme. Bak şuraya şuraya para lazım . Çocuklar buyuyor . Biraz düşünceli olalım de.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır unutma . ..

Eğer çıkartmazsa tum çirkefliğini kullan .
Ahhh ahhh bu ikinci sefer malesef. İlkinde dediğin gibi uzun uzun konuştum. Para sadece senin değil benim hakkımı da vermiş oluyorsun, ben razı değilim dedim. Bir daha habersiz verirsen helal etmem de dedim ama nafile yine vermiş. Bende artık bu saatten sonra maddi olarak katkı sağlamıyorum, evin çocuğun ihtiyaçlarını sen karşıla borçları da sen öde, kalan paranı da ( maaşı bunlara yetmeyecek biliyorum) kime istiyorsan ver dedim. Günlerdir konuşmuyoruz.
Ailesi iyi insanlardır ama bugün bulduklarını bugün yerler, sonrasını düşünmezler. Ben kendimden kısıp bişeyler yapmaya çalışırken paranın onlara gitmesine razı değilim açıkçası

Back
X