Benim oglumla iyi anlasiyorlar,daha 8 aylik olmasina ragmen karsi taraf benim oglan abi gibi bakiyor ona,biberonunu emzigini getirir falan. Ben de sasiriyorum ama birisi 40 aylik digeri 8 aylik cocuk bir arada iyi anlasiyorlar ama ben gelinden tirsiyorum,sana ne sana mi kaldi benim kaynanaya is vermek de diyebilirGelin sizin neden saçınızı yolsun? Ama bilemedim iyilikten maraz doğar derler.İyice düşünün beraber kalabilecekmisimiz bir evde? Birde kendi çocuğunuz değil iki çocuk diyorsunuz çocuklr birbirşiyle anlaşamazlarsa o zaman nasıl gidin diyeceksiniz?
Vermiyor. Allah vicdan versin herkese. Ama esasen gelini de degil kadinin kendi kizini sucluyorum ben. İnsan anasini kapinin onune koyar mi hicŞimdi anlamadım kadının çocuğuna bakıyor ama gelin kvye yardım edilmesine izin vermiyor mu?
Evet onlarin cocugu.8 aylik cocuk kimin cocugu, su ekmek parasi vermeyen gelinle oglunun mu?
canim boyle yardimlar yaparken ev huzurunu dusunmen gerekir.
Esin ne dusunur, oglun nasil tepki verir.
Bak bizde kardes geldi buyuk sapitti, ki hamileligim boyunca bir hazirlik donemi gecirdik,
boyle cat diye yeni kisiler evde gorunce oglun cok etkilenir, bence de guzel olmaz. Oglun bunu anlayacak ve kolay kotaracak yasta degil bence henuz.
CanimNe dicemi bilemedim ama cok duygulandim cok iyisin
Düşünce güzel ama ,iyilikten maraz doğabilir ,aynı ev içinde herşey değişiyor biliyorsun bence çok oluru yok gibi bu işin
Kadinin haline cok uzuluyorum,keske gucumDüşünce güzel ama ,iyilikten maraz doğabilir ,aynı ev içinde herşey değişiyor biliyorsun bence çok oluru yok gibi bu işin
bence de oluru yok,
ev ev ustune olmaz demisler ya, her durum icin gecerli bu.
hani gecici bir durumlar icin olabilir de, su durumda oluru yok bence.
Evet onlarin cocugu.
Esim cingar cikariyor,iyice Polyannaya dondun sen,sokakta buldugunu da eve getireceksin yakinda diyor kiziyor bana.
Yapma haci diyorsun yani.bence de oluru yok,
ev ev ustune olmaz demisler ya, her durum icin gecerli bu.
hani gecici bir durumlar icin olabilir de, su durumda oluru yok bence.
Ama çocuğuna da baktiriyor yani hayat çok enteresan. Kıza diyecek lafım zaten yok Allah evladın hayırlısını versin. Düşünceniz çok iyi niyetli ama sizde kalması çok büyük risk aile huzurunuz kaçabilir eşinizle çok etraflica konuşmanız gereken bir konu.Vermiyor. Allah vicdan versin herkese. Ama esasen gelini de degil kadinin kendi kizini sucluyorum ben. İnsan anasini kapinin onune koyar mi hic
Valla haklisiniz ne diyeyimKendi annemle catisiyorum bazen ki aynı evde olmadığım halde kaldi ki uzaktan akraba yani çok zor gibi geliyor .
Valla haklisiniz ne diyeyim
Tadilat halinde bir odamiz var,kis bahcesi seklinde yapiyoruz,isinma sorununu hallettigimizde o odayi da kullanabiliriz,kadin da orada kalir diye dusunmustum. Esim kafayi yedigimi soylediAllah bismillah yani, daha ne diyeyim. Uzak akrabanız eve mi yerleşsin yani? İyilik hoşluk çok güzelde, insan kendi annesiyle çatışıyor yeri geldiğinde. Evinizin bi düzeni var, eşinizle özeliniz var, çocuğunuzun kadınla uyumu var. Çok büyük risk. Arada misafir edebilirsiniz de, gel kal olayına hiç girmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?