Sevgili konu sahibi, çok ince ve düşünceli bir insansın
ben de dark diyeceğim size
Şöyle ki ben yukarda alıntıladığım durumu yaşadım. Örneklendirmek istiyorum naçizane.
Benim de eltim ve kaynım benzer muameleyi kayınvalideme yaparlar. Onların evi ayrı ama işlerine gelince kv evinden çıkmaz,orda yer içerler. Büyük çocukları yılın en az 300 günü kv de kalır, o bakardı. Eltim çalışmamasına rağmen. Kv de hep bunu etrafa ben çok acınacak durumdayım,mağdurum diye yansıtarak insanlara kendini acındırmaya çalışırdı. Çok da sağlıklı bir insan değil kv,60 yaşında. Boyun fıtığı falan da var. Geçen yıl eltim yine bebek doğurdu,4 aylık olmadan işe başladı(normalde çalışmıyordu). Bebek bakmak zor geldi,kocasının para da az geldi tabi. Eltinin işe başlaması mevzu olunca kv başladı dertlenmeye, eltim ve kaynım kv ye bozuk olduğu için ona sormuyorlar bile. Kv de ben hastayım nasıl bakıcam,olmaz falan diye isyan ediyor. Kp e sormuşlar elti ve kayın,o da getirin bakar kv demiş. Ben girdim bu noktada araya, herkese kızıyorum bu kadın hasta zaten nasıl bakacak, niye acımıyorsunuz diye. Kp e falan da kızdım,niye annemin adına evet diyorsun diye. Ertesi gün eltim arayıp” yarın işe başlıyorum,bebeği sana bırakacağım,bakarsın değil mi?” Diye kayınvalidem öyle bir canlı sesle” getir getir bakarım” dedi ki
Ben mors oldum:/ o gün bu gündür de kv bebeğe bakarak kendini acındırma politikasına devam ediyor. Yani bu onların doğal ilişki biçimi olmuş. Hiç bulaşmanın anlamı yokmuş.
Sana diyeceğim o ki; hiç bulaşma.
Burda 72 yaşında bir teyze tanıyorum,hala temizliğe gidiyor,spor yapıyor.
Sen belki kocasından boşanması ya da nafaka alması için yardımcı olabilirsin.