Siz olsaniz?

Simdi tabii ben eve cagirdigimda kadinin kiymete binme ihtimali de var. Cunku kizi 2 cocuk baktiriyor kadina,oglu 1 cocuk. Kadin bana gelince her sey altust olacak.

Kadina is bulmayi da dusundum,sigorta sorunu cikti. Napsam diye dert ettim kendime

Demokrasi hakim evet
Kadin kovulunca yasli anasinin evine gidiyor,Afyonun bir koyunde tek goz barakadan bozma bir evi varmis. 8 ayliga da ben bakiyorum dicem dovecekler beni burda sana ne lan diye

Haklisiniz valla bir de o surec var.

Annemle de konustum,o da kafayi yedigimi dusunuyor. Sadece cozum ariyorum ama iste olmuyor. Ne kendi isimi cozebiliyorum ne de baskalarininkini

Simdi tabii ben eve cagirdigimda kadinin kiymete binme ihtimali de var. Cunku kizi 2 cocuk baktiriyor kadina,oglu 1 cocuk. Kadin bana gelince her sey altust olacak.

Kadina is bulmayi da dusundum,sigorta sorunu cikti. Napsam diye dert ettim kendime

Kocadan resmi olarak boşatılıp nafaka alınabilir maddi durumu idare ediyorsa. Yoksulluk maaşı, kira yardımı başvurusu yapılabilir. Bunlar kadının yaşına bağlı. Boşanırsa ve babasının maaşı varsa annesinin aldığı onu alabilir. Kilit nokta boşanmak bence.

Genel anlamda olumlu buldum en azindan bir kac gun kalabilir dinlenir toparlanir.
Ama ayrintilari dusunup karar vermek lazim

Haa birde hadi cocugu verdin krese. E bu cocuk zirt pirt hasta olucK. O donemde evde dinlenirken biri lazim olucak. Kv yada anne var mi bi kac gun idare edip bakacak o donemde ?
Benim kendi annem var ama onun da bize gelmesi zor. Kendi evi de 3 katli isinma problemi olan bir ev. Cocuga hic uygun degil.

abla devletin bu şekilde hiçbir geliri, güvencesi olmayan insanlar için bir huzurevi vs yok mu?

ben seni anlıyorum aynı durumda olsam gözüme uyku girmezdi yardım etmek için ama eve almak ne bileyim bana mantıklı gelmedi.

Dark en mantiklisi bakici. Eşten dostan sorup sorusturcaksin. Evine alman bakiciyi en mantiklisi.

Oturup bunlari anlatsam mi? Bunca sene bosanmamis bir kadin acaba bosanir mi tabii bilmiyorum. Kizinin da erkek arkadasi var bugun yarin evlenebilir,o zaman bu kadin tamamen sokakta kalir.

Dark en mantiklisi bakici. Eşten dostan sorup sorusturcaksin. Evine alman bakiciyi en mantiklisi.
Haklisin valla ne diyeyim. O gun geldiginde sapkayi onumuze alip dusunecegiz gibi gorunuyor. Esime bunlari anlatinca bos bos yuzume bakiyor sanki olmayacak bir sey dusunuyormusum gibi. Acayip kiziyorum icimden

Oturup bunlari anlatsam mi? Bunca sene bosanmamis bir kadin acaba bosanir mi tabii bilmiyorum. Kizinin da erkek arkadasi var bugun yarin evlenebilir,o zaman bu kadin tamamen sokakta kalir.

Bence anlatın, başka çıkış yolları da bulunabilir araştırılsa. Bir şekilde bir çözüm bulunur kadın da isterse.
Bunca yıl neden boşanmamış acaba? Bir de madem o kadar eski tarihte boşanmış çalışsaymış da emekli olsaymış keşke. Kocanın ölmesini maaşını almayı falan mı bekliyor acaba? Onun da garantisi yok ki.

Haklisin valla ne diyeyim. O gun geldiginde sapkayi onumuze alip dusunecegiz gibi gorunuyor. Esime bunlari anlatinca bos bos yuzume bakiyor sanki olmayacak bir sey dusunuyormusum gibi. Acayip kiziyorum icimden
Bak simdi ben memleketten 8 saat uzak bir yerde memuriyt sebebiyle bir sure yasicam. Esim esnaf memlektte kalick. Gitcez gelcez vs. 3 5 ay annem kalicak. Kizim 10 aylik oglum 5 yasinda. Mecburen guvenilir bir kadin bulmaya calisicam. Vardir iyi hirileri. Eve kamera taktiricm.
Bir sekilde bakiciya guvenmek zorundayiz. Belkide cok cok iyi birine denk gelicez rahat edicez. Yani umarim ya oyy oyy.

Valla inanin neyi bekledigini bilmiyorum. Adam yurt disinda keyfine bakiyormus oyle duymustum. Maddi hicbir hayri yok kadina. Senelerce kizinin cocuklarina bakmis,15 sene kadar. Hala bakiyor,oglu da vay ablaminkilere baktin benim basim kel miydi deyip duruyor. Kadinin da yuzu yumusak,bugun kovulup yarin herkesi affediyor, esas sorunun kaynagi bu. Bugun soyledigin sozun arkasinda durmazsan kimse seni ciddiye almaz ki. Dusunemiyor herhalde neredeyse 70 yasinda kadin

Demokrasi hakim evet
Kadin kovulunca yasli anasinin evine gidiyor,Afyonun bir koyunde tek goz barakadan bozma bir evi varmis. 8 ayliga da ben bakiyorum dicem dovecekler beni burda sana ne lan diye

Hiç bir geliri yoksa sosyal hizmetler yardım etmiyor mu kadına?

Bebeğe sen bakıyorsan sevinirim valla ama öyle de bebeğin düzeni olmuyor yazık.

Bazı ailelerin ilişkisi dışarıdan tuhaftır ama onların normalidir. Yeri gelir hiç bir şey yokmuş gibi oluverirler..

Sen o odayı bir çocuğa hazırla koruyucu ailesi olun daha iyi dark..
Çünkü başına bela alman muhtemel..

Of insallah bulursun. Sansin yaver gitsin. Fazla kontrol delisi hissediyorum kendimi,hic iyi bisey degil.

Onlara cok normal geliyor butun bunlar. Ne adami ne kizi hic morali bozuk gormedim inan. Keyifler hep gicir. Benim anamla boyle sorunum olsa yuzum gulmez,insan icine cikmaya enerjim olmaz. Ama onlar bugun dagda,yarin denizde,obur gun sehir disinda tatilde,kahvaltida,yemekte.

Sosyal hizmetlere hic basvurulmamis bu arada. Maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…