Siz olsaniz?

Birkac gun gecsin diye bekliyorum. Bakayim ne yapacaklar. Ona gore harekete geceyim diyorum bakalim

Kafalar ne güzel, torun baktır eve kabul etme, para verme.
Allah merhamet versin.

Seninki çok ciddi bir fikir yalnız.
Ne kadar üzülürsem üzüleyim ben cesaret edemem.

8 aylık çocuk ne alaka? Ona annesi baksın ya da bakıcı tutsun o sizin probleminiz değil. Kadın sizde yatılı olarak sadece sizin çocuğunuza baksın. Ama baştan konuşun. Ben sana güvenip işe başlıyorum diyin, kızıma oğluma kıyamadım gideceğim demesin size.

Kafalar ne güzel, torun baktır eve kabul etme, para verme.
Allah merhamet versin.

Seninki çok ciddi bir fikir yalnız.
Ne kadar üzülürsem üzüleyim ben cesaret edemem.
Allahim kulaksiza kupe burunsuza da hizma veriyor kahvecim. Soyle kaynanam olmadi gitti. Bizimki daha tesrif edip cocugu goremedi bile,oglan 3,5 yas olacak neredeyse

Kiyamadim diyebilir. Basip gidebilir de. Keske emin olabilsem.
Aslinda kadin her gun gidip gelebilir de bana. Eli para gorunce kadini kovmazlar diye dusunuyorum.

İki çocuk bir arada olmaz. Biri ihmal edilebilir. Teyze üç gün sonra gidiyorum dese senin çocuğun alışmış olacak üzülecek düzeni bozulacak. İnsan güvenip iyilik de yapamıyor maalesef artık.

Ben biraz duygulandım sanırım. Bir anne var o anne ortada kalmış bakanı yok bakmak için bir yabancı kapı açmak istiyor evlat atıyor anneyi Allahım çok zor çok üzücü siizn yi niyetinize mi duygulanayım yoksa kadına mı bilemedim

Yanlış hatırlamıyorsam sizin böyle bir konunuz daha mı vardı?Eşinizin bir akrabasını mi eve alacaksınız? Böyle bir şey daha hatırlıyorum. .

Aileniz içinde olan biten her şeyi dışarıdan biri bilecek. Kadın iyi çıkmazsa bu sefer bu durum sizi rahatsız edecek özeliniz kalmayacak. Çünkü insanlar dışardan iyi görünürler. Benim teyzemi de 3 gelinj istemiyor ancak hepsine etmiştir edeceğini.
Şimdi kendi evinse yalnız yasiyor. Birde olayın su boyutu var.
Yarın obur gün kadın size iyice yerleştikten sonra bayramından seyraninda tatilinde tuzunda , kadının kızı gelini o benim anam görmeye gelirim tabi. Derse bu sefer konu açıp."Ben kadını kovamam ama kızıyla gelinin uyanikligina gıcık oliyorum derseniz sasirmam.
Yaw aslında eskiye göre çok normal ve güzel bir şey düşünüyorsunuz ama günümüz insanları biraz kafayı yedi. O yüzden ben girmezdim böyle bi şeye.
Annemi çağırırken.bile kırk kere düşündüm.

Kadinin hem kiziyla hem geliniyle fazlaca gorusuyorum zaten su anda. Haftada 1 kizini goruyorum mesela is sebebiyle. Hem de akrabalik baglari var tabii. Uzaktan da olsa. Kadinin bende surekli kalacagina dair suphelerim var zaten,hayatta dayanamaz yatili kalmaya. Ben git gel yapmayi teklif edecegim

Merhametinizden iyilik yapmak istiyorsunuz ama eşiniz haklı. .
Esim fazlaca kati yureklidir. Sana ne ,canlari nasil istiyorsa oyle yapsinlar,ben arada kalirim bilmemne deyip duruyor. Zaten ben bu teklifi kadina anlatmadan once geliniyle kiziyla konusacam. Durumu anlatip ben annenize is teklifi yapacagim ona gore diyecegim

Öyle 2-3 saat anlaşmaları başka aynı evde yaşamaları başka birşey,Birde soran olmuştur ama o 8 aylık bebeği neden size getirecek.bence hiç gitmeyin o işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…