Birkac gun gecsin diye bekliyorum. Bakayim ne yapacaklar. Ona gore harekete geceyim diyorum bakalimSize gelirse olur ama kendi torunuyla gelirse olmaz.sizin çocuğunuz ihmal edilir.bir ilaç parası çok görülüyorsa bakmasın kadın torununa sizin vesilenizle para kazansın.onlar da başka bakıcıya parayı ödeyip baktirsinlar çocuklarına giden paralarına mi yanarlar çocuğa iyi bakılıp bakilmadigina mi yanarlar dusunsunler
Allahim kulaksiza kupe burunsuza da hizma veriyor kahvecim. Soyle kaynanam olmadi gitti. Bizimki daha tesrif edip cocugu goremedi bile,oglan 3,5 yas olacak neredeyseKafalar ne güzel, torun baktır eve kabul etme, para verme.
Allah merhamet versin.
Seninki çok ciddi bir fikir yalnız.
Ne kadar üzülürsem üzüleyim ben cesaret edemem.
Kiyamadim diyebilir. Basip gidebilir de. Keske emin olabilsem.8 aylık çocuk ne alaka? Ona annesi baksın ya da bakıcı tutsun o sizin probleminiz değil. Kadın sizde yatılı olarak sadece sizin çocuğunuza baksın. Ama baştan konuşun. Ben sana güvenip işe başlıyorum diyin, kızıma oğluma kıyamadım gideceğim demesin size.
Ah canim,cok hossunuz cok tesekkur ederim.
Ah canim,cok hossunuz cok tesekkur ederim.
Ama 8 aylık bebeği hiç sokmayın evinize. Önceliğiniz kendi çocuğunuz olmalı.Kiyamadim diyebilir. Basip gidebilir de. Keske emin olabilsem.
Aslinda kadin her gun gidip gelebilir de bana. Eli para gorunce kadini kovmazlar diye dusunuyorum.
Dogru diyorsunuz.Ama 8 aylık bebeği hiç sokmayın evinize. Önceliğiniz kendi çocuğunuz olmalı.
Merhametinizden iyilik yapmak istiyorsunuz ama eşiniz haklı. .Yapma haci diyorsun yani.
Esimi arayip durumu anlattim, dedim su tadilati bitirelim ,bir odamiz daha olsun, alalim kadini dedim. İyice kafayi yedin sen dedi
Yanlış hatırlamıyorsam sizin böyle bir konunuz daha mı vardı?Eşinizin bir akrabasını mi eve alacaksınız? Böyle bir şey daha hatırlıyorum. .Arkadaslar,tekrar merhaba
Bugun ikinci konum. Neler dusundugunuzu merak ediyorum. Degerli cevaplarinizi esirgemeyin lutfen.
Simdi bir uzak akrabamiz var,evli,8 aylik bir oglu var. Kadin calisiyor,cocuguna kaynanasi bakiyor. Kaynana fevkalade hos bir insan,gorgulu,bilgili,temiz. Yasi da bir hayli var,tam bilmiyorum ama bu yastan sonra sigortali is bulmasi zor. Kocasindan ayri,nikahi hala var ama bekar kizi ve onun 2 cocuguyla birlikte yasiyor.
Sorun su ki ben bu kadinla 4-5 yildir tanisiyorum, hos sohbet bir insan. Cocuk sahibi oldugumda bana birakabilirsin bakarim bile demisti. Ama ustune kendi torunu dogunca bahsi bile gecemedi. Ben de zaten bir sure bakici dusunmuyordum. Neyse bu gunlere geldik. Kadinin oglu ve geliniyle arkadas oldugum icin an be an neler oluyor duyuyoruz. Kadincagiz kiziyla surekli kavgali. Kimdir suclu bilemem ama ugradigi muameleye gicik oluyorum. Kadinin bir maasi yok,sosyal guvencesi yok,evi yok,gidecek yeri yok,bir tek anasi varmis. O da sehir disinda. Kiziyla olan her kavgada kadin kapinin onune koyuluyor. Gelini de gel bizde kal demedigi icin 8 aylik cocuk ortada kaliyor surekli. Oglu bir ekmek alip anasina verse gelin cingar cikariyor. Kizi maasini denklestiremeyip anasi icin ilac parasi istese oglunun vermeye yetkisi yok cunku gelin izin vermiyor. Boyle tatsiz konular.
Simdi bu kadini gene kovmuslar, ben desem mi abla gel bende kal,ogluma da bakarsin, ola ki kizinla gelininle barisirsan yine gidersin evine. Hic olmadi 8 aylik cocugu da gelirken getirsin bizim evde iki cocuga da baksin diyorum ama. Cok mu aptalca? Cok mu sorun yasarim,gelin benim de sacimi basimi yolar mi ne diyorsunuz?
Valla hatirlamiyorum ki,belki daha once de bahsetmisimdir.Yanlış hatırlamıyorsam sizin böyle bir konunuz daha mı vardı?Eşinizin bir akrabasını mi eve alacaksınız? Böyle bir şey daha hatırlıyorum. .
Kadinin hem kiziyla hem geliniyle fazlaca gorusuyorum zaten su anda. Haftada 1 kizini goruyorum mesela is sebebiyle. Hem de akrabalik baglari var tabii. Uzaktan da olsa. Kadinin bende surekli kalacagina dair suphelerim var zaten,hayatta dayanamaz yatili kalmaya. Ben git gel yapmayi teklif edecegimAileniz içinde olan biten her şeyi dışarıdan biri bilecek. Kadın iyi çıkmazsa bu sefer bu durum sizi rahatsız edecek özeliniz kalmayacak. Çünkü insanlar dışardan iyi görünürler. Benim teyzemi de 3 gelinj istemiyor ancak hepsine etmiştir edeceğini.
Şimdi kendi evinse yalnız yasiyor. Birde olayın su boyutu var.
Yarın obur gün kadın size iyice yerleştikten sonra bayramından seyraninda tatilinde tuzunda , kadının kızı gelini o benim anam görmeye gelirim tabi. Derse bu sefer konu açıp."Ben kadını kovamam ama kızıyla gelinin uyanikligina gıcık oliyorum derseniz sasirmam.
Yaw aslında eskiye göre çok normal ve güzel bir şey düşünüyorsunuz ama günümüz insanları biraz kafayı yedi. O yüzden ben girmezdim böyle bi şeye.
Annemi çağırırken.bile kırk kere düşündüm.
Esim fazlaca kati yureklidir. Sana ne ,canlari nasil istiyorsa oyle yapsinlar,ben arada kalirim bilmemne deyip duruyor. Zaten ben bu teklifi kadina anlatmadan once geliniyle kiziyla konusacam. Durumu anlatip ben annenize is teklifi yapacagim ona gore diyecegimMerhametinizden iyilik yapmak istiyorsunuz ama eşiniz haklı. .
Öyle 2-3 saat anlaşmaları başka aynı evde yaşamaları başka birşey,Birde soran olmuştur ama o 8 aylık bebeği neden size getirecek.bence hiç gitmeyin o işe.Benim oglumla iyi anlasiyorlar,daha 8 aylik olmasina ragmen karsi taraf benim oglan abi gibi bakiyor ona,biberonunu emzigini getirir falan. Ben de sasiriyorum ama birisi 40 aylik digeri 8 aylik cocuk bir arada iyi anlasiyorlar ama ben gelinden tirsiyorum,sana ne sana mi kaldi benim kaynanaya is vermek de diyebilir
Buna daha bir şaşırdım.Allahim kulaksiza kupe burunsuza da hizma veriyor kahvecim. Soyle kaynanam olmadi gitti. Bizimki daha tesrif edip cocugu goremedi bile,oglan 3,5 yas olacak neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?