Siz olsanız?..

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
Merhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...

Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..

Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..

Eşin mesafe koysun. Cekebildigin en agir resti çek. Kadın a şimdi bir şey dersen eşine şikayet eder daha beter olabilir her şey..

Bunlar ergen mi boyle davranışlarda bulunuyorlar.. Fazla samimi olmak iyi degil. Kadinin numarasini engelle gitsin, Daha devam ederse. Sonuçta Sen mi onemlisin o mu,?

Gecelerde buna benzer konu vardı konu sahibi topa tutulmuştu umarım aynisi başına gelmez.

Komik mesajlar müstehcen mi normal şeyler mi? Benim de erkek zümrem var mesajlaşırız arada ama gece gündüz her dk değil sonuçta. Mesela komik bir şey olur atarız birbirimize güleriz.

Eşimin de kadın zümresi var ne bileyim iki sınırını bilen yetişkin insan arasında sorun olmamalı böyle şeyler.

Sakın öyle bişey yapmayın . Eger başka boyutta bısey varsa takıpte olun sadece

Eğer tek zümreyse öğle arası beraber yemek yenilebilir, ya da kahve içilebilir de 4-5 zümre içinde sadece ikisi takılıyorsa tuhaf bence de. Ona yorum yazmamışım.
Geçen 2 hafta önce mesajlarını gördüm..
Kadın buna ne yiycez diyor.. Benim ki topu sana atıyorum hep bana soruyosun.. Sonra kadın yemeği buraya söyliycem nöbetçiyim sonra bahçede çay içeriz diyor. Benim ki ok diyor.. Yani fırsatını buldukları zaman beraberler

Kadın evli mi? Kaç yıldır aynı okulda çalışıyorlar?
Yine söylüyorum bana normal geldi şu kadar yazdığınız mesela.

Kadın evli mi? Kaç yıldır aynı okulda çalışıyorlar?
Yine söylüyorum bana normal geldi şu kadar yazdığınız mesela.
Kadın bekar. Aynı yaştalar. İkisi de 40'lı yaşlarda.. Eşim kendi yaşıtı olmadığı için başkaları ile arkadaşlık kuramıyormuş. Tek yaşıtı olan oymuş

Ya ben evliyim zümrem erkek bekar evde bir şeyler yapsam götürürüm o yalnız yaşıyor mesaj atarım ben getireceğim derim. Kız arkadaşıyla tanıştım hiç iş arkadaşıyız sonuçta zümreyiz beraber yer içeriz. Böyle mi düşünüyor yoksa dışardan başka birileri de yazsın

Ben uyardım.. Seni de kendimi de küçük düşürmek istemiyorum ama seni okula rezil ederim dedim..
Ayrıca bu hafta okulda gösteri var.. Sunucu eşim ve malum kadın.. Sizce gidim mi gösteriye?

eşler bu gösterilere geliyorsa tabi ki gidin. neden gitmeyesiniz ki.
anladım uyarmışsınız. biraz zaman verin mesafe koymasına.
ne yapsın şak diye çocuk gibi küssün mü?
yada eşim seni kıskanıyor arkadaşlığımıza mesafe koyalım mı desin?

Kadın bekar. Aynı yaştalar. İkisi de 40'lı yaşlarda.. Eşim kendi yaşıtı olmadığı için başkaları ile arkadaşlık kuramıyormuş. Tek yaşıtı olan oymuş

Valla daha önce de yazdım şu kadarla bana normal geliyor. Ama eşinizi kadını en iyi siz tanıyorsunuz. Sizi rahatsız eden şeyler varsa eşinizle konuşun tabi. Her bekar kadın bir evli erkekle konuşunca onu kapmaya çalışmıyor sonuçta. Ya da bekar erkek evli kadınla konuşunca.

valla insan iş arkadaşını eşinden anasından çoluğu çocuğundan fazla görüyor.
ben kafa yapısı uyan insanların iyi anlaşmasını normal buluyorum.
iki muhabbet edip işi de çekilir hale getirmenin sakıncası yok.

3 yıldır
Her insan bir değildir tabi ki.. Ben sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…