Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Geçen 2 hafta önce mesajlarını gördüm..Eğer tek zümreyse öğle arası beraber yemek yenilebilir, ya da kahve içilebilir de 4-5 zümre içinde sadece ikisi takılıyorsa tuhaf bence de. Ona yorum yazmamışım.
Ben uyardım.. Seni de kendimi de küçük düşürmek istemiyorum ama seni okula rezil ederim dedim..evet olursunuz.
sadece kendinizi değil eşinizi de.
Kadın evli mi? Kaç yıldır aynı okulda çalışıyorlar?Geçen 2 hafta önce mesajlarını gördüm..
Kadın buna ne yiycez diyor.. Benim ki topu sana atıyorum hep bana soruyosun.. Sonra kadın yemeği buraya söyliycem nöbetçiyim sonra bahçede çay içeriz diyor. Benim ki ok diyor.. Yani fırsatını buldukları zaman beraberler
Çoğunlukla ikisi yani fırsat buldukça.. Evet bence de tuhafEğer tek zümreyse öğle arası beraber yemek yenilebilir, ya da kahve içilebilir de 4-5 zümre içinde sadece ikisi takılıyorsa tuhaf bence de. Ona yorum yazmamışım.
Kadın bekar. Aynı yaştalar. İkisi de 40'lı yaşlarda.. Eşim kendi yaşıtı olmadığı için başkaları ile arkadaşlık kuramıyormuş. Tek yaşıtı olan oymuşKadın evli mi? Kaç yıldır aynı okulda çalışıyorlar?
Yine söylüyorum bana normal geldi şu kadar yazdığınız mesela.
Ben uyardım.. Seni de kendimi de küçük düşürmek istemiyorum ama seni okula rezil ederim dedim..
Ayrıca bu hafta okulda gösteri var.. Sunucu eşim ve malum kadın.. Sizce gidim mi gösteriye?
Kadın bekar. Aynı yaştalar. İkisi de 40'lı yaşlarda.. Eşim kendi yaşıtı olmadığı için başkaları ile arkadaşlık kuramıyormuş. Tek yaşıtı olan oymuş
Ya ben evliyim zümrem erkek bekar evde bir şeyler yapsam götürürüm o yalnız yaşıyor mesaj atarım ben getireceğim derim. Kız arkadaşıyla tanıştım hiç iş arkadaşıyız sonuçta zümreyiz beraber yer içeriz. Böyle mi düşünüyor yoksa dışardan başka birileri de yazsın
3 yıldırKadın bekar. Aynı yaştalar. İkisi de 40'lı yaşlarda.. Eşim kendi yaşıtı olmadığı için başkaları ile arkadaşlık kuramıyormuş. Tek yaşıtı olan oymuş
Her insan bir değildir tabi ki.. Ben sinir oluyorum..Ya ben evliyim zümrem erkek bekar evde bir şeyler yapsam götürürüm o yalnız yaşıyor mesaj atarım ben getireceğim derim. Kız arkadaşıyla tanıştım hiç iş arkadaşıyız sonuçta zümreyiz beraber yer içeriz. Böyle mi düşünüyor yoksa dışardan başka birileri de yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?