Bilmediğim için soruyorum, Zümre ne oluyor?
Bence de kadına mesaj atma, ama messengerdan faceyi ortak kullanıyoruz vs tarzında yazabilirsin.
Hanımefendi 170 tane iş arkadaşının olduğu Bi okuldan bahsediyorum. Ofis değil ki.. Başka arkadaş bulamayıp bir kadınla samimi olması bana göre evet rahatsızlık verici
Ben her zaman karşı cinslerin arasında biraz mesafe olmasından yanayım. Ben uyarmadan önce farklı şeyler deneyip kadının kendisine çeki düzen vermesini saglardim yani mesajlarını benim okuduğumu bilmesini saglayabilirdim aklıma ilk gelen bu bı sure daha bekleyip eğer düzelme olmazsa kadına mesaj atıp bu durumdan rahatsızlık duyduğumu belirtebilirdim belkiMerhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Eşin rahatsız olsa kavga etmek yerine, eşinin üzülmesine razı olmazdın ama değil mi?
Eşim hayatımdaki en değerli adamdır, eğer o rahatsız oluyorsa başkasıyla konuşmam görüşmem mesafemi koyarım tabiiki. Eşim de aynısını yapmalı. Aile huzurundan daha önemli değil komik videolar, çaylar vs...
Ben bu tip konuları pek anlamıyorum ama anlamaya çalışıyorum yine de. Ama karşıdaki kadına ayar verme kısmını hiç bir şekilde anlayamıyorum. İnsanlar nasıl bu hakkı görüyorlar kendilerinde?
Birkaç gün önce çok benzer bir konu daha vardı ona yazdığımı size de yazayım. Eğer kadınla konuşursanız eşiniz çalıştığı ortama rezil olur. İşinde huzuru kalmaz ve bu doğal olarak sizin evinize ve evliliğinize de yansır.
Ayrıca ben bu kadar güvenmediğim bir adamla evli kalmazdım heralde. Yanına yaklaşan her dişi sinekten korumaya çalışacağım, elimden alınmasından korkacağım bir adamla evlilik sürdürebilmek bana göre değil.
Hayatımı ne eşimin ne çocuklarımın nede ailemin istekleriyle şekillendirmem.
Ben yetişkin ve aklı başında bir bireyim.
Kimse (eşim, çocuğum, annem, babam vs.) bana bu adamdan rahatsızım arkadaşlığın hoşuma gitmiyor ilişkine mesafe koy deme cesaretini gösteremez. Neden? Çünkü ben sınırlarımı, ilişkimin çerçevelerini iyi bilirim.
Arkadaşlarımla olan ilişki sınırlarımı kimse çizemez ve rahatsız olsa bile o rahatsızlığı içinde yaşar.
Kimsenin beni yönlendirmesine ve ikazına ihtiyacım yok.
Eşim beni bilir. Eğer böyle bir uyarı yaparsa bana güvenmiyor demektir ki bu da benim için o evliliğin sarsılması demekdir ki sarsılan bir evlilikte fazla kalamam.
Benim sınırlarım budur.
Yani ben, arkadaşımla olan ilişkimin eşim dahi olsa bir başkası tarafından ikazından asla hoşlanmam ve kişiliğime hakaret sayarım.
Ben eşime en baştan söyledim, iş yerimde ki ilişkilerime karışmayacaksın diye. Zaten ne o benim nede ben onun işyerinde ki ilişkilerine karışmayız. Zaten öyle, aldatılma, aldatmaya teşebbüs vs. gibi şeyler yaşamadım. Haa aldatmadım ama aldatılmadım diyemem çünkü görmedim şahit olmadım.
Hayatımı, eşim kadınla şakalaştı acaba aralarında bir şey var mı diye geçiremem. Eşim de aynı şeyleri hissetmez. Bilir ki/bilirim ki, evlilik kurumuna saygımız vardır.
Israrla yine tekrarlıyorum, eş güven telkin etmiyorsa o kısmına karışamam. Ama eşim beni aldatacak mı diye de kuruntu içinde yaşamam. Hele hele diğer kişiye (kadına) telefon açmak hayatımda asla ve asla yapmayacağım şeylerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?