Siz olsanız?..

Bence abatıyorsunuz. Neden bir kadınla erkek arkadaş olamasın. Belki eşiniz o kadınla arkadaşlığından gerçekten zevk alıyor,mutlu oluyor. Siz şimdi sorun çıkararak bunu engelliyorsunuz ve eşinizi de arkadaşına karşı çok zor durumda bırakıyorsunuz. Hele de karşı tarafa mesaj atmak, son derece yanlış bir hareket. Neden her kadının kocanızı kapmak niyetinde olduğunu düşünüyorsunuz? Bence siz önce kendinize sonra kocanıza güvenmiyorsunuz.

Ben bu tip konuları pek anlamıyorum ama anlamaya çalışıyorum yine de. Ama karşıdaki kadına ayar verme kısmını hiç bir şekilde anlayamıyorum. İnsanlar nasıl bu hakkı görüyorlar kendilerinde?

Birkaç gün önce çok benzer bir konu daha vardı ona yazdığımı size de yazayım. Eğer kadınla konuşursanız eşiniz çalıştığı ortama rezil olur. İşinde huzuru kalmaz ve bu doğal olarak sizin evinize ve evliliğinize de yansır.

Ayrıca ben bu kadar güvenmediğim bir adamla evli kalmazdım heralde. Yanına yaklaşan her dişi sinekten korumaya çalışacağım, elimden alınmasından korkacağım bir adamla evlilik sürdürebilmek bana göre değil.

Bilmediğim için soruyorum, Zümre ne oluyor?

Bence de kadına mesaj atma, ama messengerdan faceyi ortak kullanıyoruz vs tarzında yazabilirsin.

burada konu kadın değil eşiniz

okulda eşinizin başka arkadaşı olmaması kadının başka arkadaşı olmaması ilginç ama

hani deseniz ki ikisinin dersleri sadece Salı günü uyuşuyor o gün birlikte yemek yiyorlar çok makul derim haftada bir hem yemek hem toplantı gibi olur da

komik video olayını yorumlayamıyorum

ben bu tarz sosyal medya işlerine uzağım bu arada ben de 40 yaşındayım bana bu durum daha gençlerin yaptığı şeyler gibi geliyordu

40lı yaşlardaki öğretmenler de yapıyor demek ki

Geçen günde benzer konu açılmıştı. Onada aynı şeyi yazdım Muhatabınız eşiniz olmalı kadın değil.
Eşiniz uzak durduğu halde kadın askıntı olursa ancak kadına hayırdır deme hakkınız olabilir. Şu aşamada sınır koyması gereken eşiniz.

Burda eşiniz haksız. Kendine çeki düzen vermesi gereken o. Sizde aynı samimiyette davransanız bir başkasıyla nasıl olur? Erkeklerdeki bu çifte standardı da anlamıyorum. Kendisi Emin’im arkadaş olarak görüyordur, aynısını siz yapsanız kıyamet kopar. Size de aynı anlayışı gösterirse normal karşılarım. Sakık Kadına mesaj atıp kendinizi küçük düşürmeyin.

Hanımefendi 170 tane iş arkadaşının olduğu Bi okuldan bahsediyorum. Ofis değil ki.. Başka arkadaş bulamayıp bir kadınla samimi olması bana göre evet rahatsızlık verici

Benim işyerimde de 450 kişi var. İşyerinde birkaç oda var. İşte o odalardan birinde de ben ve erkek arkadaşım var.
Yani eşinizin işyerinden yaklaşık 3 kat fazla mevcut var. 32 yıldır aynı işyerinde olduğum için yaklaşık 400 kişiyi de tanırım ve arkadaşlık yaparım.
Sorun insan sayısında değil ki. Sorun özellikle burada işyerindeki kadınların tehlikeli görülmesinde.
Eşinize güveniyorsanız zaten sorun yok ki.
Haa güvenmiyorsanız o zaman sorun var.

bizimde arkadaşlarımız var ama samimiyet mesafeside bir yere kadar kusura bakmayın ama eşiniz onun ilgisinden hoşlanıyor şimdiki bayanlarda ayıbı bilmiyor msj atarsan kendini rezil edersin öğlen arası sen okula git ve eşinle başbaşa yemek ye onunda gelmesini isterse o zaman devreye zaten hep berabersiniz bugünde benimle ye de o kadın o ayarı alacaktır.bizim işyerindede var öyle bayanlar sonuç mı yıkılan yuvalar akıllı ol o kadın hep orda olacak onun için sen de kendini göster

Ben her zaman karşı cinslerin arasında biraz mesafe olmasından yanayım. Ben uyarmadan önce farklı şeyler deneyip kadının kendisine çeki düzen vermesini saglardim yani mesajlarını benim okuduğumu bilmesini saglayabilirdim aklıma ilk gelen bu bı sure daha bekleyip eğer düzelme olmazsa kadına mesaj atıp bu durumdan rahatsızlık duyduğumu belirtebilirdim belki

ben olsam bende kıskanırdım ama eşimle konusurdum karşı tarafla değil. Ama illa ki görusmek istiyorsa eşiniz sizde bir gun o kadınla tanısın dısarda bi aksam yemeğe gidin mesela.

Hayatımı ne eşimin ne çocuklarımın nede ailemin istekleriyle şekillendirmem.
Ben yetişkin ve aklı başında bir bireyim.
Kimse (eşim, çocuğum, annem, babam vs.) bana bu adamdan rahatsızım arkadaşlığın hoşuma gitmiyor ilişkine mesafe koy deme cesaretini gösteremez. Neden? Çünkü ben sınırlarımı, ilişkimin çerçevelerini iyi bilirim.
Arkadaşlarımla olan ilişki sınırlarımı kimse çizemez ve rahatsız olsa bile o rahatsızlığı içinde yaşar.
Kimsenin beni yönlendirmesine ve ikazına ihtiyacım yok.
Eşim beni bilir. Eğer böyle bir uyarı yaparsa bana güvenmiyor demektir ki bu da benim için o evliliğin sarsılması demekdir ki sarsılan bir evlilikte fazla kalamam.
Benim sınırlarım budur.
Yani ben, arkadaşımla olan ilişkimin eşim dahi olsa bir başkası tarafından ikazından asla hoşlanmam ve kişiliğime hakaret sayarım.
Ben eşime en baştan söyledim, iş yerimde ki ilişkilerime karışmayacaksın diye. Zaten ne o benim nede ben onun işyerinde ki ilişkilerine karışmayız. Zaten öyle, aldatılma, aldatmaya teşebbüs vs. gibi şeyler yaşamadım. Haa aldatmadım ama aldatılmadım diyemem çünkü görmedim şahit olmadım.
Hayatımı, eşim kadınla şakalaştı acaba aralarında bir şey var mı diye geçiremem. Eşim de aynı şeyleri hissetmez. Bilir ki/bilirim ki, evlilik kurumuna saygımız vardır.

Israrla yine tekrarlıyorum, eş güven telkin etmiyorsa o kısmına karışamam. Ama eşim beni aldatacak mı diye de kuruntu içinde yaşamam. Hele hele diğer kişiye (kadına) telefon açmak hayatımda asla ve asla yapmayacağım şeylerdir.

konu sahibi haklısınız bence duygularınızda.. eşinizle ciddi bi şekilde konuşmussunuz zaman verin düzelmezse bilmiyorum ne yapılır resti çekin. yani ne yiyelim diye sormya kadar gelmiş olay ergen değlki bunlar 40lı yaşlarnda insanlar...normal değil bana göre.

İşte anlatmaya çalıştığım konu bu yahu.

Keşke siz ve sizin gibi kadın ve erkeklerin eşlerinin boynunda veya alnında bir yazı olsa. Kimse selam bile vermese o kişilere.
Resmen "normal" bir arkadaşlık için karşı tarafa yollu, namussuz, yuva yıkan kadın muamelesi ediyorsunuz.
Bence siz okula gidip rezillik çıkarmadan önce iki kere düşünün.
Durduk yere çamur atıp karşıdaki insanları zan altında bırakmayın.
Ne derdiniz varsa eşinizle çözün. Kimseyle konuşmasın.

Ben size hak veriyorum. Kendimi koydum yerinize asla buna musama etmezdim. Esime gereken uyarıyı yapardim. Mesafeyi esiniz koysun,zaten kadin da zamanla ceker kendini. Ha baktin devam ediyor,ben acikcasi kadina rahatsiz oldugumu dile getirirdim usulunce.

Ben de sınırlarımı bilirim fakat eşim huzursuz oluyorsa fedakarlık edebilirim... "Fedakarlık"... Kıskanılan tarafla empati kurarak yazıyorum. Zor birşey değil. Eşinin istediği biraz mesafe...

Günün belli saatlerinde birarda olan iş arkadaşlarının arasında belli bir samimiyet olur, eşimin oda arkadaşlarının üçüde kadın, işyerinde beraber yemek de yiyorlardır, hiç sormadım bugüne kadar kimle yemek yiyorsun diye açıkçası ama sadece ikisinin birlikte her boşlukta vakit geçirmesi rahatsız edici olur. Kadınla konuşmanız doğru olmaz , eşinizle konuşmalısınız ama zaten konuşmuşsunuz ve eşiniz sizin tepkinizi dikkate almamış sanırım burada aranızdaki ilişkiyi sorgulamanız lazım. Sizin üzülüp kızmaniza rağmen arkadaşıyla aynı yakınlığı kurmaya devam etmesi sorun bence, araya biraz mesafe koyabilir gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…