Siz olsanız?..

O kisiyi evliyse esiyle evinize davet edip sizlerde tanisin boylcede kadinda mutlu evliliginizi yuvanizi gorsun belki o kendine ceki duzen verir

Siz de bir mesai arkadaşınızla kanka olun ve birbirinize emojiler felan atın ve eşinizin gözüne sokun bakalım nasıl tepki verecek?

Bir öğretmen olarak çalıştığım okullarda hem kadın hem erkek zümrelerim oldu. Okulda sohbet, akıl danışma, espri, grupça öğlen yemeğe gitme,internetten komik video izletip gülme, ortak boş derslerde kahve yapıp içme... bunların hepsi olur. Ancak kimse bana mesai bitince mesaj falan atmaz, ben de onlara atmam. Bir konuda soracağı varsa arayabilir, okulla ilgili söyleyeceği şeyi unutmuştur arayabilir, eşimin yanında konuşurum. Ama komikli videoymuş sabah günaydın mesajıymış bunlar iki bekar zümre arasında olabilecek şakalaşmalar. Evliler bunu yapmıyor burda

Bir daha görürsem okula gelir sizi rezil ederim kısmından sonrasını okumadım. Gerçekten kendinizi küçük düşürmeye bu kadar hevesli misiniz? Sizi kendi eşiniz bağlar. Eğer eşiniz ilgilenmezse isterse karşıdaki kadın kapınızın önünde yatsın yine bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…