Evet katılıyor. Ben şimdi konuşmuyorum onun için sordum.. Tmm şak diye küsmese bile laubaliliği bıraka bilir diğil mi.. Teşekkürler ayrıca cevaplar içineşler bu gösterilere geliyorsa tabi ki gidin. neden gitmeyesiniz ki.
anladım uyarmışsınız. biraz zaman verin mesafe koymasına.
ne yapsın şak diye çocuk gibi küssün mü?
yada eşim seni kıskanıyor arkadaşlığımıza mesafe koyalım mı desin?
Bence fazla samimiler bu kadar olmamali. Atesle barut misali. Tamam is arkadasi falan da esinizin neden hic erkek arkadasi yok? Kadin bekar empati den yoksun.Evet katılıyor. Ben şimdi konuşmuyorum onun için sordum.. Tmm şak diye küsmese bile laubaliliği bıraka bilir diğil mi.. Teşekkürler ayrıca cevaplar için
Günaydın. Karşı tarafla konuşmak yerine eşinizle konusun. Rahatsızlığınızı ona dile getirin.Merhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Evet katılıyor. Ben şimdi konuşmuyorum onun için sordum.. Tmm şak diye küsmese bile laubaliliği bıraka bilir diğil mi.. Teşekkürler ayrıca cevaplar için
Ya ben evliyim zümrem erkek bekar evde bir şeyler yapsam götürürüm o yalnız yaşıyor mesaj atarım ben getireceğim derim. Kız arkadaşıyla tanıştım hiç iş arkadaşıyız sonuçta zümreyiz beraber yer içeriz. Böyle mi düşünüyor yoksa dışardan başka birileri de yazsın
Hanımefendi 170 tane iş arkadaşının olduğu Bi okuldan bahsediyorum. Ofis değil ki.. Başka arkadaş bulamayıp bir kadınla samimi olması bana göre evet rahatsızlık vericiSize katılıyorum.
Ben de işyerinde aynı odada bir erkekle birlikte çalışıyorum. Hem de yaklaşık 30 yıldır.
Birlikte yemeğe de çıkarız, espriler de yaparız.
Aklımıza uçkurumuz gelmedi hiç bir zaman.
O'nun eşi de benim eşim de bunu dert etmedi.
Konu sahibinin eşi güvenilir biri değilde tamam da, eşine güvenen bir kadın neden bunu dert eder anlamış değilim.
Haaa bir de "bana uymaz, bana aykırı, böyle samimiyet iyi değil vs. vs." cümle kuranları anlamıyorum.
İşyerinde çalışanların samimi olması, şaka yapması, yemeğe gitmesi terbiyesizlik vs. değildir.
O terbiyesizlik her ortamda yapılabilir.
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim; namuslu ve namussuz insan vardır. Kişiler namuslu iseler şakalaşmayla namussuz olmazlar.
Size katılıyorum.
Ben de işyerinde aynı odada bir erkekle birlikte çalışıyorum. Hem de yaklaşık 30 yıldır.
Birlikte yemeğe de çıkarız, espriler de yaparız.
Aklımıza uçkurumuz gelmedi hiç bir zaman.
O'nun eşi de benim eşim de bunu dert etmedi.
Konu sahibinin eşi güvenilir biri değilde tamam da, eşine güvenen bir kadın neden bunu dert eder anlamış değilim.
Haaa bir de "bana uymaz, bana aykırı, böyle samimiyet iyi değil vs. vs." cümle kuranları anlamıyorum.
İşyerinde çalışanların samimi olması, şaka yapması, yemeğe gitmesi terbiyesizlik vs. değildir.
O terbiyesizlik her ortamda yapılabilir.
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim; namuslu ve namussuz insan vardır. Kişiler namuslu iseler şakalaşmayla namussuz olmazlar.
Sizin muhatabınız eşiniz, karşı tarafa mesaj gönderirseniz dediğiniz gibi olur.Merhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Eşimle konuştum ama pek etkili olmamış.. Zaten konuşma her seferinde kavga ile sonuçlanıyor.. Benim kalbim fesatmış ws wsBu tip konulara hep yazdığımı yazacağım.
Sizin muhatabınız eşiniz.
Diğer kadına böyle bir şey söylemeye hakkınız olmadığını ve bunun küçük düşürücü olduğunu düşünüyorum.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
İş hayatındaki ilişkilerde kişinin mizacı da etkilidir.
Ben de öğretmenim ve evliyim.
Yapı olarak fazla samimiyeti sevmem,
hele de karşı cinsten biriyle,
böyle her fırsatta buluşalım,yemek yiyelim,
teneffüste birlikte çay içelim
muhabbetlerine girmem.
Bu konularda doğru-yanlışın dozu kişiden kişiye,ilişkiden ilişkiye değişir.
Siz rahatsızım diyorsanız,
eşinizle ciddi bir konuşma yapın.
O zaman taktik değiştirin.Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Eşimle konuştum ama pek etkili olmamış.. Zaten konuşma her seferinde kavga ile sonuçlanıyor.. Benim kalbim fesatmış ws ws
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?