Siz olsanız?..

Evet katılıyor. Ben şimdi konuşmuyorum onun için sordum.. Tmm şak diye küsmese bile laubaliliği bıraka bilir diğil mi.. Teşekkürler ayrıca cevaplar için

Evet katılıyor. Ben şimdi konuşmuyorum onun için sordum.. Tmm şak diye küsmese bile laubaliliği bıraka bilir diğil mi.. Teşekkürler ayrıca cevaplar için
Bence fazla samimiler bu kadar olmamali. Atesle barut misali. Tamam is arkadasi falan da esinizin neden hic erkek arkadasi yok? Kadin bekar empati den yoksun.

Emin olun boyle devam ederse okulda adlari cikabilir :) digerleriyle takilmayip basbasa iseler hep..

Günaydın. Karşı tarafla konuşmak yerine eşinizle konusun. Rahatsızlığınızı ona dile getirin.

Sizin konu ve durum bence cok karışık.

Anlatacaginiz baska seyler var mi?

esinizle konusun hareketlerine ceki duzen versin.sizde gosteriye gidince esinize sicak davranin.herkes gorsun birbirnizi nasil sevdiginizi.kadina mesafeli durun isinmadiginizi belli edin.uzak durmaya calisin.bende sevmem boyle civik kadin erkek muhabbetlerini.ben istemiyorum o kadinla samimi olmani diyerek rest cekin bence

Size katılıyorum.
Ben de işyerinde aynı odada bir erkekle birlikte çalışıyorum. Hem de yaklaşık 30 yıldır.
Birlikte yemeğe de çıkarız, espriler de yaparız.
Aklımıza uçkurumuz gelmedi hiç bir zaman.
O'nun eşi de benim eşim de bunu dert etmedi.
Konu sahibinin eşi güvenilir biri değilde tamam da, eşine güvenen bir kadın neden bunu dert eder anlamış değilim.
Haaa bir de "bana uymaz, bana aykırı, böyle samimiyet iyi değil vs. vs." cümle kuranları anlamıyorum.
İşyerinde çalışanların samimi olması, şaka yapması, yemeğe gitmesi terbiyesizlik vs. değildir.
O terbiyesizlik her ortamda yapılabilir.

Hep söylüyorum yine söyleyeceğim; namuslu ve namussuz insan vardır. Kişiler namuslu iseler şakalaşmayla namussuz olmazlar.

Hanımefendi 170 tane iş arkadaşının olduğu Bi okuldan bahsediyorum. Ofis değil ki.. Başka arkadaş bulamayıp bir kadınla samimi olması bana göre evet rahatsızlık verici

Bu tip konulara hep yazdığımı yazacağım.
Sizin muhatabınız eşiniz.
Diğer kadına böyle bir şey söylemeye hakkınız olmadığını ve bunun küçük düşürücü olduğunu düşünüyorum.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
İş hayatındaki ilişkilerde kişinin mizacı da etkilidir.
Ben de öğretmenim ve evliyim.
Yapı olarak fazla samimiyeti sevmem,
hele de karşı cinsten biriyle,
böyle her fırsatta buluşalım,yemek yiyelim,
teneffüste birlikte çay içelim
muhabbetlerine girmem.
Bu konularda doğru-yanlışın dozu kişiden kişiye,ilişkiden ilişkiye değişir.
Siz rahatsızım diyorsanız,
eşinizle ciddi bir konuşma yapın.

Benimde doğru bulmadıgım bi konu işle alakalı konusulabilir tabiki mesela bakarım eşimin bazen mesajlarına bayan hocalar işle alakalı soru cevap şeklinde konusup iyi günler dileyip birde bana selam gönderirler komik mesajlar videolar gönderecek kadar samimi olmak hoş değil birde sen istemediğin halde görme diye mesajları siliyorsa eşin kendini çekemiyor yada çekmek istemiyor demekki ben olsam kadınla muhakkak yanyana gelip tavrımı net koyardım baktım anlamıyor konusurdum ikisi başbaşa yemek yemesi çay içmesi ne bileyim sanki okulda başka öğretmen mi yok..

hiç sevmem işteki insanlarla samimiyeti. mesafe candır. iş dışında konuşup birbirlerine şaka yapma. komik video gönderme filan hiç hoş değil. benimde kabulleneceğim bir şey değil bu açıkçası. eşinizle konuşun gerekirse empati yaptırın . ben bu şekilde bi erkekle böyle samimi olsam naparsın diye.

Eşin rahatsız olsa kavga etmek yerine, eşinin üzülmesine razı olmazdın ama değil mi?
Eşim hayatımdaki en değerli adamdır, eğer o rahatsız oluyorsa başkasıyla konuşmam görüşmem mesafemi koyarım tabiiki. Eşim de aynısını yapmalı. Aile huzurundan daha önemli değil komik videolar, çaylar vs...

Bu senin müdahale etmeni gerektiren bir durum değil aslında.
Eşinin aklı yok mu, evli olduğunun farkında değil mi?
Sana olan sorumluluklarını ve senin huzurunu hiçe sayıyorsa, bu eşinin problemi.

Takipte kal ve takip etmeye devam et.
Üstüne gitme daha fazla eşinin ama son bir söz olarak "bana bunu yaşatmaya hakkın yok, ancak madem bu kadar evliliğimizde rahatız ben de kendime erkek bir arkadaş edineyim, onunla espirilerimi paylaşayım" diyerek lafını da esirgeme.

Bir daha da üstüne gitme.
Bekle ve izle sonrasında da olacaklar karşısında tepkini ve tavrını gösterirsin.
Çünkü bir noktada sen bunu saplantı haline getirip, yapma dedikçe o daha inadına yapacak.
Erkeklerin böyle bir durumu var malesef, yasak olan cazip gelir.

Ancak eşinizi anlayamadım, rahatlığına anlam veremedim.
Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile bu diyaloğu sürdürmesi mantıklı gelmedi.
Sonuçta zaten işte bir şekilde o kadın ile iletişim halindeler, niye iş sonrasına bu muhabbeti sarkıtmayı devam ettiriyor anlam veremedim.
Belki de egosunu tatmin ediyordur, evli olduğu halde hala bir kadının ilgisini çekebiliyor olma özgüvenidir.
Bilemedim. Ama temkini elden bırakmayın derim.

Sizin muhatabınız eşiniz, karşı tarafa mesaj gönderirseniz dediğiniz gibi olur.

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Eşimle konuştum ama pek etkili olmamış.. Zaten konuşma her seferinde kavga ile sonuçlanıyor.. Benim kalbim fesatmış ws ws

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Eşimle konuştum ama pek etkili olmamış.. Zaten konuşma her seferinde kavga ile sonuçlanıyor.. Benim kalbim fesatmış ws ws
O zaman taktik değiştirin.
Benim eşimle bu tip sorunlarım hiç olmadı,
yapı olarak benden daha mesafelidir.
O nedenle çok tecrübeli değilim bu tip konularda.
Bu platformda çok akıllı kadınlar var,
onlar size güzel tüyolar verecektir.

Benim eşiminde arkadaşları kadın böyle muhabbetler oluyor fakat normal şeyler yani aynı şekilde mesajlarda ben sigaraya gidiyorum gelirken banada kahve alır mısınız şeklinde ya da pampa sen geliyor musun biz yemeğe gidiyoruz şeklinde birsürü whatsaap yazılması var ama bende iş yerinde arkadaşımla başbaşa yemek yiyorum yemekte ne var masa boş mu yazıyorlar insan diyemez ki gelme kocam kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…