Siz olsanız?..

Ya sende bir flim izlerken umursamaz bir tavırla x de bu flimi sever dur ona bi mesaj atayim
Desene bakalim ne yapacak esin cok merak ettim hatta atarken gülümse ne tepki verirdi cok merak ettim gerçekten
Çocukluk arkadaşlarım dışında görüştüğüm hiç erkek arkadaşım yok.. Onlarda evli barklı insanlar.. Asla böyle bişey yapıp arkadaşlarımın eşlerini de huzursuz etmem açıkçası.. Bana göre yanlış.. Durup dururken niye bu kadın msj atıyo demezler mi

ay sahsen ben cok sinirlenirdim hatta gorunmek icin kadina okula giderdim
kadinin gaptigi cok yanlis evli bir erkekle yanlis anlasilmalara sebebiyet verecek sekilde konusmak, hanimi rahatsiz edici sekilde davranmak cok ayip
Çocukların okul saatine denk geliyo onların yemek saati, iki okul arası çok mesafe var. Eşimin okuluna gitmem mümkün olmaz

Az önce ciddi ciddi oturup konuştuk.. Yeminler ediyo aralarında bişey olmadığına
Ama benim aklım hep günaydın mesajında
Kendisine de söyledim.. Sabah uyanır uyanmaz aklıma ilk o kadın geliyo ki günaydın mesajları atıyorsun dedim.
170 kişinin içinden tek bu kadınla samimi olduğuna göre ben iyi niyet görmüyorum dedim..
Kalbim çok kırık. O hala yeminler ediyo ama adı konmamış olsa da ortada Bi samimiyet varmış hemde bir 3 senedir..
Artık onunla yemeğe bile çıkmıyırum 2 haftadır bahaneler üretiyorum diyor birde..

Esin yuz vermese kadin osekilde msj yazarmi sen esinle cek konus hayirdir bu ne samimiyet falan de herseyin bi ayari vardir hepimizin arklari dostlari var fakat bu sekilde bir msjlasma olamaz hic uzme kendini yerdirmede baktin isin sonu gelmiyo kadinin dersini verirsin ozmn ayy millette ne merakli evli etkeklerle takilmaya

kisi kediden bilir isi diyerek terbiyesizce bana hakaret ediyorsunuz sizin esiniz baska kkadinlarla kanka mi olur halvetmi banane benim esim yapamaz bende yapmam benim herseyim esim baska erkeklere mesafemi korum meraba meraba okadar sizin genisliginiz sizin olsun banane yazdimi bukadar üstünüze alindiniza göre vardir sizde bise ben enistesiyle kacanida gördüm damadindan cocuk aldiranida gördüm kimse bana ahkam kesmesin geceni n bir yarisi esinize bir kadindan mesaj gelince konu acarsaniz haberim olsun oki ahaha cezayi yesemde ohhh banane

Eveeet kişinin kendinden işi bildiğini bu mesajla da görmüş olduk, etrafında böyle ahlaksızlıklarla alışkın olduğuna göre milleti tasmayla bağlamana şaşırmamalı, kişinin etrafı nasılsa kendi de aşağı yukarı öyle oluyor sonuçta. Yalnız bişey söyleyim mi, kadınların tasmayla bağladığı o adamlar gizli gizli yapacağını yapıp bizim hatun şöyle böyle diye arkasından atıyor çok gördüm örneğini Ben elhamdülillah hayatımdaki erkekten şimdiye kadar sadakatsizlik görmedim ama senin gibi özgüvensiz kadınların kocalarının gözlerinin fıldır fıldır olduğuna çok şahit oldum Daha cümle kurmayı bilmiyor yazdığım hiçbişeyi anlamamış saçma sapan konuşuyor, asıl sana “ahahah banane”, yürü hadi

Bir kadınla erkek bekarken bence iyi arkadaş olabılırler.Kadın ve erkek evlendıkten sonra kanka yada arkadaş olamaz olanlar yokmu var ana bence şöyle olması gerekio kadının arkadaşı varsa eşitle beraber çay,kahve içilmesi gerekio erkeğin varsada yine eşi ile birlikte arkadaşıda çay kahve içmesi gerekiyor.Tlf da sureklı muhabbet msj fln hiç onaylamadığım şeyler bence.Okulda eşinizi şikayet edebılırmı.Söz ucar yazı kalır demısler .Arayın buluşmak ıstedıgınızı soyleyın ve konusun.Ben bu kanka arkadaş ayaklarını sevmıorum .Eşimle samımı olmanız benı rahatsız edıo dıyın.Bu bayanın erkek arkadası yada eşi yok mu?

Yok bekar

Kensisi eniştemle tokalaşmamı bile sorun eder.. Ama kendisi yakın arkadaşlık kurarken benim kalbim fesat olur.. Siz düşünün
Eşiniz adil değil, madem kendisi bir hanım arkadaş edinebiliyor ve samimi olabiliyor (ki medeni çerçevede olması kaydıyla buraya kadar bir problem yok) bunu sizin de yapmanızın problem olmaması gerekir. Ben bu konuda size hak veriyorum. Zaten kendinizi ifade ediş tarzınızdan aklı başında bir hanım olduğunuz belli; böyle çifte standartlar olmasa, eşiniz sizin insan ilişkilerinize gereksiz reaksiyonlar vermese (enişteyle tokalaşmayı sorun etmek gibi) ve sizin duygusal taleplerinizi yeterince karşılasa bu hanımdan o kadar da rahatsız olmayacaktınız. Sabahın erken saatinde günaydınlar falan gereksiz elbette o ayrı konu. Eşiniz hatalı ve hala farkında değil. Ben olsam son yaptığı biz yalnızca arkadaşız (e herhalde başka ne olacaktı) konuşmasından sonra uzunca bir süre kırgın olduğumu belli ederdim ki ciddiyetimi anlasın.

Ayrıca sabah alıntıladığınız “kişi kendinden bilir işi” mesajına konu uzamasın diye yazmadım fakat belirtmeden de içim rahat etmedi: o yorumu size yazmamıştım, başka bir mesajı alıntılamıştım halbuki ama üzerinize alınmanıza üzüldüm. O yorumumum sağlıklı ilişkiler kuramayıp kadın erkek ilişkilerine histerik tepkiler gösteren kişiler içindi ve hala düşüncelerimin arkasındayım. Ki o yorumuma da zaten daha sonra gelen cevap da beni şaşırtmadı.

Neyse konuya yeterince yazdım, umarım eşiniz sizi anlar ve durumu çözersiniz.

Teşekkürler öncelikle.. Yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın lütfen.. Evet hala kırgın olduğum için konuşmuyorum..
Akşam okul nerde olduğumu sorduğunda telefonda cafede olduğumu söyledim(çocukların okulun yanında her zaman çay içtiğimiz biyer) yanıma geldi..
Neymiş cafede 4/5 erkek içinde benim ne işim varmış.. Tabi ben cidden şok
Kendi yaptığının yanında benim orda çay içmem bile rahatsız etti beyimizi

Neyse içimde ne varsa söyledim..
Sabah uyanır uyanmaz aklına o geliyo ki günaydın mesajı atıyorsun, izlediğin herşey de aklına o geliyo ki ona sende izle diye gönderiyorsun gibi gibi.. Yemek olaylarını herşeyi düşüncelerimi..

Asla arasında Bi yakınlaşma olduğunu kabul etmiyor tabi ki.. Neden 170 kişinin içinde yalnız o kadınla yakınlık kuruyorsun diye sorduğumda ise ne var bunda arkadaşım diyebiliyor..
Bu kadar pişkin olur Bi adam..
Bilemiyorum uzunca Bi süre sürünsün aynı evde iki yabancı gibi yaşarız gibi geliyor bana.
Ben mesajları görüp müdahale etmesem daha kim bilir nerelere varıcaktı olaylar..

Okul çıkışı nerde olduğumu sormak için aradığında, olucaktı. Tel ile yazmak zor ekran küçük malum.. Hatalarım affola

Eşleriniz düşünsün onu da mı ben düşüneyim hanımefendi.. Her insan bir olmaz..
Ben nolursa olsun karşı cinsle bu kadar samimi olunmasını istemiyorum..
Yani asla kabul etmem..

Konuşmasın demiyorum ki..
Ama gece gece mesajlaşmak sabahın körü günaydın mesajları atmak nedir?
Zaten okulda karşılaşacaklar o ana kadar beklemek çok mu zor

İnanın o mesajı tesadüfen görene kadar ben de hiç sormadım, kimle yedin içtin gibi sorular
Ben yakın arkadaş olduklarını biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum.
Daha önce de çok kez gördüm gece mesaj attığını ama hiç Bi zaman sorgulamadım..
İşin boyutunu öğrenene kadar
Şimdi bana mesafe koydum diyor ama inandırıcı gelmiyor bana

Konuşmasın demiyorum ki..
Ama gece gece mesajlaşmak sabahın körü günaydın mesajları atmak nedir?
Zaten okulda karşılaşacaklar o ana kadar beklemek çok mu zor
evet bu konuda size katılıyorum. insan iş arkadaşını hayat arkadaşından çok görse de hepsinin yeri ayrı. bir mesafe koyulmalı ve neden whatsapp mesajları siliniyor? mesai dışında birbirlerine esprili bir şeyler atmak bana göre alenen flört. siz şimdi gidip kadına bir şey söyleseniz de kadının sizin evliliğinize karşı bir mesuliyeti yok ama eşinizin var. muhabbeti samimiyeti kesmesi gereken eşiniz. ayrıca tören gibi şeylere mutlaka gidin kendinizi gösterin saklamayın silik bir figür gibi. ben iyi niyetli düşünemiycem çünkü insanın içine bir kere şüphe düştü mü bir daha aynı olmuyor. önemli olan böyle şeylerin hiç yaşanmaması.

Eşiniz ve arkadaşının samimiyetleri sınırı aşmış bana göre, ne demek Sabah akşam mesajlaşmak, kendisi sizin kafede oturmanıza bile müdahale ediyor ama başka bir kadınla arkadaşız diye bu kadar yakınlık kuracak. Adil değil, doğru değil kesinikle, kızmaktada kırılmaktada son derece haklısınız.

Törene gittim.. Kadına selam dahi vermedim doğrusu.. Burda bazı arkadaşlar yakınlık kur demişler ama yüzeysel ilişkilerden nefret ederim.. Bir de bu olayların üstüne asla yapamam bu tarz bişey..
Evet. Eşim tel whatsapp mesajlarını hiç silmez whatsappı kurduğundan beri yapılan mesajlaşmalar hep durur.. Fakaattt bu kadınla yapılan mesajlaşmalar silinir anında...
Bunun açıklamasını ise şöyle yapıyor beyimiz "arada dedikodu yapamıyoruz tel şarjda iken karıştıran olur diye sildim"
Okulda tutup birileri onun teli karıştıracakmış güya....

Çok teşekkür ediyorum.. Ama haklı olmak yetmiyor.. Neden sabah sabah günaydın mesajı atılıyo diye sorduğumda pişkin pişkin arkadaşım ne var bunda diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…