Siz olsanız?..

Çok teşekkür ediyorum.. Ama haklı olmak yetmiyor.. Neden sabah sabah günaydın mesajı atılıyo diye sorduğumda pişkin pişkin arkadaşım ne var bunda diyor..
Evet haklı olmak yetmez bu konuda, eşinize benim de bu kadar yakın arkadaşım olsa ne hissedersin diye sordunuz mu? Net bir şekilde konuşmuşsunuz biraz bekleyin bu süreçte mesajlaşacaklar mı kontrol edin ama okuldaki yakınlıklarını bilemezsiniz, anladığım kadarıyla dediklerine de inanmıyorsunuz , eşiniz size gerçekten değer veriyorsa bu arkadaşlığa sınır koyup size bir şekilde bunu size gösterir öbür türlü hep bir şüphe olacak içinizde.

evet kim niye dedikodumu yapmış diye başkasının telini karıştırır, ayrıca sizin kafede oturmanıza bile tepki göstermiş. biraz argo olucak ama kişi kendinden bilir işi hesabı. siz onun yaptıkları gibi şüpheli davranışlar gösterseniz anında patlardı. sizin soğukkanlı kalmanız çok önemli. biraz daha gözlemleyin sonra tavrınızı net şekilde ortaya koyun. kimse böyle davranılmayı haketmez.

Valla taşlanmaya hazırım ama ben böyle bir şey olamaz diyorum!

Bu öyle medeniyet gelişmişlik falan da değil Benim gözümde kimse kusura bakmasın

Bir kadın evli de olsa bekar da olsa karşısındaki erkek evliyse mesafeli durmasını bilecek

Aynı şey bir erkek için de geçerli

Konu sahibi bakın eşiniz sizi önemsemiyor

O Mesajlar neden siliniyor resmen cinnet sebebi

Ağırlığınızı koyun derim ben

Evet öyle.. Gözüme sokmaz artık ama okulda naparlar emin olamam..

Gayet net koydum tavrımı..

O kadar haklısınız ki

Keşke o kadınla iki çift laf edecek kadar muhabbetiniz olsaydı “ kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” kabilinden “bazı kadınlar bu şekilde hareket ediyor ben şahsen hiç hoşlanmam böyle şeylerden” tarzı konuşabilirdiniz

Bu şekilde konuşup bunları ona yetiştirecek bir ortak tanıdığınız da mı yok

Yok okuldan kimseyle muhabbetim hiç yok.

O zaman taktik değiştirin çok ciddiyim
Dostuna yakın ol düşmanına daha yakın misali yakın olun gerçekten bakın evliliğiniz için yapın bunu
Yakınınızda tutun derim ben

O zaman taktik değiştirin çok ciddiyim
Dostuna yakın ol düşmanına daha yakın misali yakın olun gerçekten bakın evliliğiniz için yapın bunu
Yakınınızda tutun derim ben
İyi de okul bana çok uzak.. Bugüne kadar 2 kez gittim.. Kimseyle muhabbet ortamım yok
Hem ben sinir oldum Bi kere asla yakınlık kuramam cidden..

İyi de okul bana çok uzak.. Bugüne kadar 2 kez gittim.. Kimseyle muhabbet ortamım yok
Eve davet et yemeğe ya da çaya çok ciddiyim
Canım bak eşin sana tamam deyip okulda ne yapıyor bunu bilemeyeceksin değil mi
Beni dinle kadın yakınında olsun
Eve davet et
Eşinle hiçbirşeyi abartma ama aşkınızı sevginizi ilişki dinamiğinizi görsün
Ben olsam kesinlikle bunu yapardım
O davet sonrası da komik mesajdır Cuma mesajıdır vs vs bildiğin yakınlık kurardım
Bak canım kuralına göre oyna
Kaybetme

bence kadınla yakınlaşınca kendinizi daha çok sıkıcaksınız daha çok kafaya takıcaksınız. durduk yerde ne bu samimiyet diye kocanızın tepkisini çekip daha kötü olmak da var hem sinsi hareketler

Yapabileceğimi gerçekten hiç sanmıyorum

Valla geçen buna benzer bir konuda bende aynı düşünceyi dile getirmişsiniz hemen taşlandim..
Herkes kendi eşiyle arkadaş olsun vallahi

Sizde eşinize aynı şeyidile getirin bende kendime karşı cinsten bir arkadaş edinicem diye bakalım o zaman sakin kalabiliyor mu eşiniz. Herkes yerini haddini bilmeli evli barklı insana böyle cıvık cıvık video falan filan atamaz ne ayıp

Şimdi evvela sizin örfünüze ve düşüncelerinize göre yaşam şekliniz nasıldır bilemem.
Benim inancıma göre bir erkekle bir kadın arkadaş olamaz.
Diyelim ki öğretmen ve bir şekilde muhattap olmak zorunda ben asla bu şekilde bir şeyi kabul etmez gözümün önünde her yerden engelletir güzel bir dille yavaş yavaş uzaklaşmasını aksi taktirde bavulunu kapının önünde bulacağını söylerdim.
Şayet bende öğreticilik yaptım ama kimseyle gerektiğinden fazla muhattap olmadım gayet resmi oldum.
Eşinizin tercihi ve bunu değiştiricek olan kişi eşiniz.
Bayanın suçu olduğunu düşünmüyorum...

Eşleriniz düşünsün onu da mı ben düşüneyim hanımefendi.. Her insan bir olmaz..
Ben nolursa olsun karşı cinsle bu kadar samimi olunmasını istemiyorum..
Yani asla kabul etmem..
E tamam o zaman sorun yok ki.. zaten ne isteyip istemediginiz konusunda gayet netsiniz. Tavrinizi normal bulmayan mesajlardan da hoslanmiyorsunuz. O zaman konunuzun amaci ne, tam olarak ne soruyorsunuz?

Kusura bakmayin ama esiniz cok piskin birisi. Hem ogle yemeklerine artik gitmeyip bahane buluyorum diyor ( demekki kadin israrci) hem de arkadasim mesaj atamaz miyim diyor.

Valla iyice sinir ederse kadina 'Esim yemege cikmak istemiyormus fakat usteliyormussunuz ben de esi olarak sizin abartili arkadasliginizdan rahatsiz oluyorum vs.' tarzinda ustu kapali laf sokardim sonra onlar dussun birbirine.

Esiniz de bunun icin size tepki gosterirse zaten secimini yapmistir. Gerekirse esinize mesafe koymazsa kadina mesaj atip okul muduru ile vs goruseceginizi soyleyin yapmasaniz bile en azindan rezil olmayayim korkusu olabilir.

Birde eşimin bir akrabası fazla laubali idi herkeze karşı eşimle konuşurken nadir de olsa temas ediyordu eşim uzaklaşıyor özellikle baktım olmicak bi gün bu tarz bi konu açıp temastan hoşlanmadığımı eşime bu şekilde davranışı olandan uzaklaşıyorum ben dikkat ediyorum eşimde dikkat ediyor karşıdaki de öyle gelmeli diye ortaya atmıştım.
Çok şükür hanfendi anlamış olucak ki daha resmi artık.
Belki sizde bir iki okula gidip ortamlarına girip bu şekilde ortaya laf atabilirsiniz bilemiyorum tabi nasıl biri anlar mı ama eşiniz sizin çekinmiyor ki.
Bence kıyamet sebebi.
Bunu normal görenlere de saygı duyuyorum dediğim gibi benim inancıma ters.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…