Evet haklı olmak yetmez bu konuda, eşinize benim de bu kadar yakın arkadaşım olsa ne hissedersin diye sordunuz mu? Net bir şekilde konuşmuşsunuz biraz bekleyin bu süreçte mesajlaşacaklar mı kontrol edin ama okuldaki yakınlıklarını bilemezsiniz, anladığım kadarıyla dediklerine de inanmıyorsunuz , eşiniz size gerçekten değer veriyorsa bu arkadaşlığa sınır koyup size bir şekilde bunu size gösterir öbür türlü hep bir şüphe olacak içinizde.Çok teşekkür ediyorum.. Ama haklı olmak yetmiyor.. Neden sabah sabah günaydın mesajı atılıyo diye sorduğumda pişkin pişkin arkadaşım ne var bunda diyor..
evet kim niye dedikodumu yapmış diye başkasının telini karıştırır, ayrıca sizin kafede oturmanıza bile tepki göstermiş. biraz argo olucak ama kişi kendinden bilir işi hesabı. siz onun yaptıkları gibi şüpheli davranışlar gösterseniz anında patlardı. sizin soğukkanlı kalmanız çok önemli. biraz daha gözlemleyin sonra tavrınızı net şekilde ortaya koyun. kimse böyle davranılmayı haketmez.Törene gittim.. Kadına selam dahi vermedim doğrusu.. Burda bazı arkadaşlar yakınlık kur demişler ama yüzeysel ilişkilerden nefret ederim.. Bir de bu olayların üstüne asla yapamam bu tarz bişey..
Evet. Eşim tel whatsapp mesajlarını hiç silmez whatsappı kurduğundan beri yapılan mesajlaşmalar hep durur.. Fakaattt bu kadınla yapılan mesajlaşmalar silinir anında...
Bunun açıklamasını ise şöyle yapıyor beyimiz "arada dedikodu yapamıyoruz tel şarjda iken karıştıran olur diye sildim"
Okulda tutup birileri onun teli karıştıracakmış güya....
Evet öyle.. Gözüme sokmaz artık ama okulda naparlar emin olamam..Evet haklı olmak yetmez bu konuda, eşinize benim de bu kadar yakın arkadaşım olsa ne hissedersin diye sordunuz mu? Net bir şekilde konuşmuşsunuz biraz bekleyin bu süreçte mesajlaşacaklar mı kontrol edin ama okuldaki yakınlıklarını bilemezsiniz, anladığım kadarıyla dediklerine de inanmıyorsunuz , eşiniz size gerçekten değer veriyorsa bu arkadaşlığa sınır koyup size bir şekilde bunu size gösterir öbür türlü hep bir şüphe olacak içinizde.
Gayet net koydum tavrımı..evet kim niye dedikodumu yapmış diye başkasının telini karıştırır, ayrıca sizin kafede oturmanıza bile tepki göstermiş. biraz argo olucak ama kişi kendinden bilir işi hesabı. siz onun yaptıkları gibi şüpheli davranışlar gösterseniz anında patlardı. sizin soğukkanlı kalmanız çok önemli. biraz daha gözlemleyin sonra tavrınızı net şekilde ortaya koyun. kimse böyle davranılmayı haketmez.
O kadar haklısınız kiValla taşlanmaya hazırım ama ben böyle bir şey olamaz diyorum!
Bu öyle medeniyet gelişmişlik falan da değil Benim gözümde kimse kusura bakmasın
Bir kadın evli de olsa bekar da olsa karşısındaki erkek evliyse mesafeli durmasını bilecek
Aynı şey bir erkek için de geçerli
Konu sahibi bakın eşiniz sizi önemsemiyor
O Mesajlar neden siliniyor resmen cinnet sebebi
Ağırlığınızı koyun derim ben
Yok okuldan kimseyle muhabbetim hiç yok.Keşke o kadınla iki çift laf edecek kadar muhabbetiniz olsaydı “ kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” kabilinden “bazı kadınlar bu şekilde hareket ediyor ben şahsen hiç hoşlanmam böyle şeylerden” tarzı konuşabilirdiniz
Bu şekilde konuşup bunları ona yetiştirecek bir ortak tanıdığınız da mı yok
İyi de okul bana çok uzak.. Bugüne kadar 2 kez gittim.. Kimseyle muhabbet ortamım yokO zaman taktik değiştirin çok ciddiyim
Dostuna yakın ol düşmanına daha yakın misali yakın olun gerçekten bakın evliliğiniz için yapın bunu
Yakınınızda tutun derim ben
Eve davet et yemeğe ya da çaya çok ciddiyimİyi de okul bana çok uzak.. Bugüne kadar 2 kez gittim.. Kimseyle muhabbet ortamım yok
Hem ben sinir oldum Bi kere asla yakınlık kuramam cidden..
bence kadınla yakınlaşınca kendinizi daha çok sıkıcaksınız daha çok kafaya takıcaksınız. durduk yerde ne bu samimiyet diye kocanızın tepkisini çekip daha kötü olmak da var hem sinsi hareketlerİyi de okul bana çok uzak.. Bugüne kadar 2 kez gittim.. Kimseyle muhabbet ortamım yok
Hem ben sinir oldum Bi kere asla yakınlık kuramam cidden..
Yapabileceğimi gerçekten hiç sanmıyorumEve davet et yemeğe ya da çaya çok ciddiyim
Canım bak eşin sana tamam deyip okulda ne yapıyor bunu bilemeyeceksin değil mi
Beni dinle kadın yakınında olsun
Eve davet et
Eşinle hiçbirşeyi abartma ama aşkınızı sevginizi ilişki dinamiğinizi görsün
Ben olsam kesinlikle bunu yapardım
O davet sonrası da komik mesajdır Cuma mesajıdır vs vs bildiğin yakınlık kurardım
Bak canım kuralına göre oyna
Kaybetme
Yok yapamam zaten. Tarzım değil benim..bence kadınla yakınlaşınca kendinizi daha çok sıkıcaksınız daha çok kafaya takıcaksınız. durduk yerde ne bu samimiyet diye kocanızın tepkisini çekip daha kötü olmak da var hem sinsi hareketler
Valla geçen buna benzer bir konuda bende aynı düşünceyi dile getirmişsiniz hemen taşlandim..Valla taşlanmaya hazırım ama ben böyle bir şey olamaz diyorum!
Bu öyle medeniyet gelişmişlik falan da değil Benim gözümde kimse kusura bakmasın
Bir kadın evli de olsa bekar da olsa karşısındaki erkek evliyse mesafeli durmasını bilecek
Aynı şey bir erkek için de geçerli
Konu sahibi bakın eşiniz sizi önemsemiyor
O Mesajlar neden siliniyor resmen cinnet sebebi
Ağırlığınızı koyun derim ben
E tamam o zaman sorun yok ki.. zaten ne isteyip istemediginiz konusunda gayet netsiniz. Tavrinizi normal bulmayan mesajlardan da hoslanmiyorsunuz. O zaman konunuzun amaci ne, tam olarak ne soruyorsunuz?Eşleriniz düşünsün onu da mı ben düşüneyim hanımefendi.. Her insan bir olmaz..
Ben nolursa olsun karşı cinsle bu kadar samimi olunmasını istemiyorum..
Yani asla kabul etmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?