- 5 Kasım 2015
- 189
- 91
- 48
- 50
- Konu Sahibi Impossible 75
-
Dogru söylüyorsunuz. Birde istedigim gün dalga gecer gibi gidip araba aldi..Kendisi daha önce böyle bir şeyi kabul etmemiş sizde etmeyin bu kadar basit.Ayrica alacağınızı almadan nasıl güvenip ortak edeceksiniz ki?
Dogru söylüyorsunuz. Birde istedigim gün dalga gecer gibi gidip araba aldi..
Size olan borcunu bile umursamayıp gidip araba alan kardeşinizle ortak mi olacaksınız birde?Dogru söylüyorsunuz. Birde istedigim gün dalga gecer gibi gidip araba aldi..
Şu durumda, ortak iş yapılmasi gereken en son kişi kardeşiniz.
[/QUOTE
Özünde iyidir ama umarsiz ve bencil biraz
Nereden bakarsam bakayım kardeşinizi ortak etmeniz için mantıklı bir sebep bulamıyorum. Onun size yaptığı gibi ortak olmak istemiyorum demelisiniz.Merhaba hanimlar,
Ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Biz uzun süredir ev almak istiyorduk, simdi güzel bir ev bulduk, erkek kardesimde yüklü bir alacagim vardi onu istedim umursamadi hatta gidip kendine bir araba aldi. Bende kredi icin basvurdum dairemide ipotek yapip yeni evide ipotek yaptilar ve krediyi verdiler. Ev 4 daireli. Simdi ayni erkek kardesim evi ortak alalim abla bana yardim et yüzde 50 yüzde 50 olsun diyor. Daha önce yine 6 aileli baska bir evde ben ortak ise girmem demisti ve kendisi almisti. Simdi size sorum bir yandan icime sinmiyor cocuklarimin hakki gibi geliyor bir yandan da kardesimi kirmayayim diyorum. Evde erkek kardesimde, bizde yeni alinan evde oturmayacagiz. Yatirim amacli alinacak, ondanda bizdende hic para cikmayacak, kiracilar ödeyecek, evi ben buldum, ön parasinida ben ödüyorum, cocuklarimin hakkina mi girerim diye düsünüyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu arada o henüz bekar. Benim 2 cocugum var. Ne yapmaliyim? 3 gün icinde Tapu icin yazismalar baslayacak, onu ortak edeyim mi yoksa kendi kendine ödenecek ev icin onun bana yaptigi gibi hic onu karistirmayayim mi?
Esim karismiyor özellikle beni karistirmayin dedi. Yarin kötü olurum diye korkuyor sanirim.Nereden bakarsam bakayım kardeşinizi ortak etmeniz için mantıklı bir sebep bulamıyorum. Onun size yaptığı gibi ortak olmak istemiyorum demelisiniz.
Eşiniz ne diyor?
Kardeşiniz özünde iyi olabilir, kardeş olarak elbette iyi olun. Ama bencil ve umarsız olduğu için işlerinize karıştırıp ortak etmeyin.Esim karismiyor özellikle beni karistirmayin dedi. Yarin kötü olurum diye korkuyor sanirim.
Unutmusum bu arada sana yüzde 25 vereyim ablam gördügün gibi herseyi ben yapiyorum dedim kabul etmedi. Ama yinede üzülüyorumHaklisiniz zaten hic icimede sinmiyor yarin konusacagim. Bir tane bile degisik fikir belirtilseydi yanlistayim diyecektim ama olmadigimi biliyorum aslinda.
Paşaya bak hiç katkısı olmadan %25 bile kabul etmiyor hiç karıştırmayın kardeşinizi, önce borcunu ödesinUnutmusum bu arada sana yüzde 25 vereyim ablam gördügün gibi herseyi ben yapiyorum dedim kabul etmedi. Ama yinede üzülüyorum
Onu hiç karıştırma 1 sene 2 sene sonra paraya ihtiyacım var der ortağız satıcam der olan size olur. Ortaklık kardeşi kardeşe düşürür. Bir de birşey alırken kimselere demeden alın kardeşlers bile söylemeyin.Merhaba hanimlar,
Ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Biz uzun süredir ev almak istiyorduk, simdi güzel bir ev bulduk, erkek kardesimde yüklü bir alacagim vardi onu istedim umursamadi hatta gidip kendine bir araba aldi. Bende kredi icin basvurdum dairemide ipotek yapip yeni evide ipotek yaptilar ve krediyi verdiler. Ev 4 daireli. Simdi ayni erkek kardesim evi ortak alalim abla bana yardim et yüzde 50 yüzde 50 olsun diyor. Daha önce yine 6 aileli baska bir evde ben ortak ise girmem demisti ve kendisi almisti. Simdi size sorum bir yandan icime sinmiyor cocuklarimin hakki gibi geliyor bir yandan da kardesimi kirmayayim diyorum. Evde erkek kardesimde, bizde yeni alinan evde oturmayacagiz. Yatirim amacli alinacak, ondanda bizdende hic para cikmayacak, kiracilar ödeyecek, evi ben buldum, ön parasinida ben ödüyorum, cocuklarimin hakkina mi girerim diye düsünüyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu arada o henüz bekar. Benim 2 cocugum var. Ne yapmaliyim? 3 gün icinde Tapu icin yazismalar baslayacak, onu ortak edeyim mi yoksa kendi kendine ödenecek ev icin onun bana yaptigi gibi hic onu karistirmayayim mi?
Coook haklisiniz.Onu hiç karıştırma 1 sene 2 sene sonra paraya ihtiyacım var der ortağız satıcam der olan size olur. Ortaklık kardeşi kardeşe düşürür. Bir de birşey alırken kimselere demeden alın kardeşlers bile söylemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?