- 12 Haziran 2019
- 19.593
- 120.649
- 598
- 37
- Konu Sahibi Impossible 75
-
Hiçbir çaba harcamadan evin yarısına sahip olmak varken neden azla yetinsin ki?Unutmusum bu arada sana yüzde 25 vereyim ablam gördügün gibi herseyi ben yapiyorum dedim kabul etmedi. Ama yinede üzülüyorum
Evet istemem üstelik ayni sebepten cok cekmisken hic istemem ama yüzüm yumusakHiçbir çaba harcamadan evin yarısına sahip olmak varken neden azla yetinsin ki?
Hislerimde yanıldığımı sanmıyorum, o evle ilgili daha başka düşünceleri var bence. Sizde çok yumuşaksınız.
Miras aileyi dağıtan birşeydir genelde. Sizden sonra (Allah uzun ömür versin) çocuklarınızın dayıları ve kuzenleriyle uğraşmalarını istemezsiniz sanırım.
Asla öyle konusamiyorum. Kalp kirmak istemiyorum ama hem icime sinmiyor hemde cocuklarimin hakki diye kendi kendimi yiyorum. Insallah hayirlisi olsun hakkimizda. Iyi dilekleriniz icin tesekkürler.sırf sıze olan borcunu odememek ıcın o parayla kendıne araba alan kardesınızı bırde ev sahıbı edecek degılsınız degıl mı :)
bana gelıp benı eve ortak et dese sen bu cureetı nerden buluyorsun bak bakım ben ordan cok mu aptal gorunuyorum once borcunu öde derdım
fazla sabırlısınız. kım olursa olsun hakkınızı yedırmeyın evınızde hayırlı ugurlu olsun saglıkla oturun
benım bır abım var ben gorusmuyorum ne ölüme ne dirime dedıgım bırı bana maddı manevı zarar verdıgı ıcınAsla öyle konusamiyorum. Kalp kirmak istemiyorum ama hem icime sinmiyor hemde cocuklarimin hakki diye kendi kendimi yiyorum. Insallah hayirlisi olsun hakkimizda. Iyi dilekleriniz icin tesekkürler.
Sormayin simdi bile öyle kivraniyorum ki. Nasil söyleyeyim diye. Haklisiniz kendi kendime ediyorum, ben bir sey istedigimde o hayir diyebiliyor ben hep susup kendimi yiyorum. En fazla yaptigim bir kac gün susmak o da zaten kimsenin umurunda olmuyor.benım bır abım var ben gorusmuyorum ne ölüme ne dirime dedıgım bırı bana maddı manevı zarar verdıgı ıcın
neden bu raddeye geldıgımı soyleyeyım bende sızın gıbıydım soyleyemezdım aman tatsızlık olmasın aman agzımızın tadı bozulmasın aman kardesız dıye
baktım bunu tek dusunen benım benım vermeme oyle alısmıs kı benım gorevım halıne gelmıs ve bana cok borcu var colugumun cocugumun hakkı
okadar verıcı olduktan sonra hayır dedıgınızde karsı taraf en cırkın yuzunu gosterıyor bızde boyle oldu ve ben yıllardır abımle gorusmuyorum sımdı ne yapıyor yasıyor mu bılmıyorum ölse haber veren olurdu sanırım
okadar kotu durumdayız yanı...
sız sız olun kım olursa olsun kendınızı ezdırmeyın hakkınızı yedırmeyın . konusamıyorum dıye bırsey yok kendı kul hakkınıza gırmeyın
Evet malesef durumu cok iyi kullaniyor, alacagim meblag babamdan miras payim. Biz yurtdisindayiz buraya göre bile iyi para diyeyim siz anlayin gerisini. Evi de zaten sadece parami hazirlasindiye haber verdim nerde falan diye sordu gösterdim simdide tutturdu beraber alalim hayirlisi olsun insallahKardeşlerimize duyduğumuz merhamet bitmiyor değil mi?
Ayni durumda olsam, sizin gibi ikileme düşerdim ben de.. ama geçmişte size karşı cok ayıp ettiği gerçeğini değiştirmiyor..
Size olan borcu ne kadar merak ettim açıkçası..
Yok durumu iyi aslinda. Bende ev alacagimi parayi hazirlasin diye haber verdim. Hayirlisi olsun artik konusucam ama nasilTaş yesin banane borcunu vermeyip dalga geçer gibi araba alıcak bide gitsin naparsa yapsın
Bak kısa ve öz borcuda isteyemiyorsun zaten yok ortak istemiyorum bu kadar basit sana diyeyim o ev satar yer bakarsın ardındanYok durumu iyi aslinda. Bende ev alacagimi parayi hazirlasin diye haber verdim. Hayirlisi olsun artik konusucam ama nasil
Eğer imkanınız varsa ben de ortak işi sevmiyorum. Ayrıca size ortak olacağına borcunu ödesinMerhaba hanimlar,
Ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Biz uzun süredir ev almak istiyorduk, simdi güzel bir ev bulduk, erkek kardesimde yüklü bir alacagim vardi onu istedim umursamadi hatta gidip kendine bir araba aldi. Bende kredi icin basvurdum dairemide ipotek yapip yeni evide ipotek yaptilar ve krediyi verdiler. Ev 4 daireli. Simdi ayni erkek kardesim evi ortak alalim abla bana yardim et yüzde 50 yüzde 50 olsun diyor. Daha önce yine 6 aileli baska bir evde ben ortak ise girmem demisti ve kendisi almisti. Simdi size sorum bir yandan icime sinmiyor cocuklarimin hakki gibi geliyor bir yandan da kardesimi kirmayayim diyorum. Evde erkek kardesimde, bizde yeni alinan evde oturmayacagiz. Yatirim amacli alinacak, ondanda bizdende hic para cikmayacak, kiracilar ödeyecek, evi ben buldum, ön parasinida ben ödüyorum, cocuklarimin hakkina mi girerim diye düsünüyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu arada o henüz bekar. Benim 2 cocugum var. Ne yapmaliyim? 3 gün icinde Tapu icin yazismalar baslayacak, onu ortak edeyim mi yoksa kendi kendine ödenecek ev icin onun bana yaptigi gibi hic onu karistirmayayim mi?
Tabikide kardeşinizi katmayın ortak işleri hiç sevmem hep bir sorun çıkacak gibi gelir ilerdeMerhaba hanimlar,
Ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Biz uzun süredir ev almak istiyorduk, simdi güzel bir ev bulduk, erkek kardesimde yüklü bir alacagim vardi onu istedim umursamadi hatta gidip kendine bir araba aldi. Bende kredi icin basvurdum dairemide ipotek yapip yeni evide ipotek yaptilar ve krediyi verdiler. Ev 4 daireli. Simdi ayni erkek kardesim evi ortak alalim abla bana yardim et yüzde 50 yüzde 50 olsun diyor. Daha önce yine 6 aileli baska bir evde ben ortak ise girmem demisti ve kendisi almisti. Simdi size sorum bir yandan icime sinmiyor cocuklarimin hakki gibi geliyor bir yandan da kardesimi kirmayayim diyorum. Evde erkek kardesimde, bizde yeni alinan evde oturmayacagiz. Yatirim amacli alinacak, ondanda bizdende hic para cikmayacak, kiracilar ödeyecek, evi ben buldum, ön parasinida ben ödüyorum, cocuklarimin hakkina mi girerim diye düsünüyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu arada o henüz bekar. Benim 2 cocugum var. Ne yapmaliyim? 3 gün icinde Tapu icin yazismalar baslayacak, onu ortak edeyim mi yoksa kendi kendine ödenecek ev icin onun bana yaptigi gibi hic onu karistirmayayim mi?
Şunu yazipta nasıl hala ortak etme düşüncesini dusunebiliyorsunuz cidden anlamadım.Dogru söylüyorsunuz. Birde istedigim gün dalga gecer gibi gidip araba aldi..
Ben düsünmüyorum, ama o tamam biz ortagiz, ortak aliyoruz diye lanse ediyor, konusuyorum,üzülüyor kiyamiyorum, yüzde 25 teklif ediyorum, kabul etmiyor, ne yapacagim nasil kurtulacagim bilmiyorum.Şunu yazipta nasıl hala ortak etme düşüncesini dusunebiliyorsunuz cidden anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?