Siz olsanız ?

Kızlar iyi geceler. Geçen gün açtığım konudan sonra tırsa tırsa 2. konumu açtım. İlk konuyu bilmeyenler için: eşimle beraber olduk korunmadan (evde prezervtf kalmamstı) ertesi gün hapı içmiştim.

Ben ertesi gün hapını aldım alır almazda hemen eve döndüm. Aklıma prezervtf almak falan gelmedi. Eşimde ben yarın alayım demişti dün gece ama malum artık çıkmayz dışarı. Tutturdu yine beraber olalım diye tabiki kabul etmedim. Kendimi riske atmadım. Bir kaç defa söyledi kabul etmeyince konusma benimle tamam falan dedi. Bende bunun için konusmucaksan konusma dedim yatak odasına gittim 1 saat geçti gittim hadi gel uyuyalımm dedim cık mık yaptı bende napıyosan yap dedim geçtim odaya. Haksız mıyım sizce ? Geçen gün buraya yazdım herkesin demediği kalmadı doğal olarak o günkü korkum yetti arttı. Ki olsak beraber dışarıda çıkamıcaz daha da sıkıntılı. Salonda tv bakıyor hala. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse bende yarın aynı triple karşılık vericem.
Yumurtlama gününde misiniz? Değilseniz sıkıntı olmaz

Sağolasın
Bu arada fırsat bulunca pazartesi falan alın evde bir kenarida dursun boşuna aranız bozulmasın cinsellik evliliği çok etkiliyor
Yarın birgün eşiniz sen beni istemiyorsun bahane buluyorsun bile diyebilir ucu açık bir konu :)

İlacı evliliğimin başlarında kullandım. Ve dengem değişti resmen. Daha sonra bıraktım. Düşüncesiz değil aslında ama tutturdu mu tutturuyor
Eğer siz istemiyorsanız ve o buna rağmen dayatıyorsa düşüncesizlik oluyor. İstememe hakkınızın da olması gerekiyor. Surat yapmak ne demek? İlaç sizi rahatsız ettiyse iğne olanları var veya farklı bir ilaç deneyebilirsiniz. Rahim içi araçta deneyebilirsiniz.

Sağolasın
Bu arada fırsat bulunca pazartesi falan alın evde bir kenarida dursun boşuna aranız bozulmasın cinsellik evliliği çok etkiliyor
Yarın birgün eşiniz sen beni istemiyorsun bahane buluyorsun bile diyebilir ucu açık bir konu :)
Evet alıcam valla beklesin 2 gün şayet beraber olursak geçen günkü gibi bir durum olursa evden de çıkamam artık telaştan bilmem ne olur:)

Eğer siz istemiyorsanız ve o buna rağmen dayatıyorsa düşüncesizlik oluyor. İstememe hakkınızın da olması gerekiyor. Surat yapmak ne demek? İlaç sizi rahatsız ettiyse iğne olanları var veya farklı bir ilaç deneyebilirsiniz. Rahim içi araçta deneyebilirsiniz.
Tesekkürler bir bakıcam. Ben biraz telaşlı bir insanım iğnele bile emin olamıyorum sıkıntılıyım:/

Güleyim mi ağlayayım mı evde kıtlık var sanki bitmiş işte.. Bir türlüde almak kısmet olmadı hayret birşey. Kesinlikle bu yüzden bekliyorum. Buradan bir kişi bana çocuktan öcü gibi bahsetmişsin demişti. Oysa herkesin bir korkusu bir acabası var.
Sizin evliliğiniz yeni yeni oturmaya başlamıştı değil mi?

H
İlgisiz bir ailede ilgisiz anneyle büyüdüm. Yetmez mi sizce korkum?

korkunu anliyorum ama bu korku yuzunden belki anne olunca anne icguduyse daha iyi bir anne olcaksin hem ilac icmiyorsan ovulasyon donemlerini takip Et o gunler de dikkat et boyle yaparak da esini sogutabilirsin kendinden

Evet alıcam valla beklesin 2 gün şayet beraber olursak geçen günkü gibi bir durum olursa evden de çıkamam artık telaştan bilmem ne olur:)
Terapi almak iyi gelir bence
Konuşmak ve içinde ki karmaşıkliga çözüm bulmak rahatlatıyor insanı
Belki de zamanı gelince çok iyi bir anne olacaksınız
Hazır hissettiginiz zaman terapi almanizi tavsiye ederim :)

Sizin evliliğiniz yeni yeni oturmaya başlamıştı değil mi?
Evet. İlk daha evlenmeden hap kullandım ama ilişkiye giremedim için sadece bünyemi bozmakla kaldım. Sonra alıştığım zamanlar geri kaçılmayla denedik. çünkü acıdığı için prezervatften bile korkuyordum. Sonra prezervatifle denedik alıştım. Aralarda ertesi gün hapları içtim.

Değilim ama Geçen gün yumurtlama gününde olanlar oldu 😣
O zaman bugun ilişkide sakınca yok bence eşinize hissettirmeden yumurtlama gununde uzak durun diğer günler bişey yokmus gibi davranın..ertrsi gün hapı içmişssiniz umarım olmamıstır, sizi cok iyi anlıyorum çocuk istemediğim dönemde gercekten olacak mı oldu mu diye ben dekendımı yerdim.. Simdi istiyoruz olmuyor maalesef

Evet. İlk daha evlenmeden hap kullandım ama ilişkiye giremedim için sadece bünyemi bozmakla kaldım. Sonra alıştığım zamanlar geri kaçılmayla denedik. çünkü acıdığı için prezervatften bile korkuyordum. Sonra prezervatifle denedik alıştım. Aralarda ertesi gün hapları içtim.
Annenizle ilişkiniz zayıf demişsiniz, cocuk istememeniz çok normal. Şimdilik eğlenmeye bakın. Ülkece şu durumlar bitince işler yoluna girince psikolojik destek alin bu travmalarla ilgili. Üstünden geldikçe anne de olursunuz, içiniz de rahat olur

Terapi almak iyi gelir bence
Konuşmak ve içinde ki karmaşıkliga çözüm bulmak rahatlatıyor insanı
Belki de zamanı gelince çok iyi bir anne olacaksınız
Hazır hissettiginiz zaman terapi almanizi tavsiye ederim :)
Ah bir bilseniz içimi... İnşallah tek istediğim günü gelince evladıma iyi bir anne olmak onun beni gerçekten sevmesi bana bağlı olması.. amin inşallah. Zaten hamilelik sürecimde alıcam

Annenizle ilişkiniz zayıf demişsiniz, cocuk istememeniz çok normal. Şimdilik eğlenmeye bakın. Ülkece şu durumlar bitince işler yoluna girince psikolojik destek alin bu travmalarla ilgili. Üstünden geldikçe anne de olursunuz, içiniz de rahat olur
Kesinlikle düşünüyorum. Çünkü benim annem nasıl diyeyim.. Allah yokluğunu yine aratmasın işte ama çok ilgili değil ben doğum yapsam çok fazla durmaz belki çalışıyorum der gelemez.. Kv ilgili bir insan ama ben kendi annemi hep isterim yanımda. Eşimde benim zorladığım yerde bebek için büyük ihtimal dur annem anlar bilmem ne diyeceği için şimdiden kriz çıkıyor. Eşime açtım konuyu oda artık korkmuş sanırım bu kadar benim endişe yapmamdan. İkimiz bakarız olursa diyor sen korkma ben yardım ederim diyor ama işte..

O zaman bugun ilişkide sakınca yok bence eşinize hissettirmeden yumurtlama gununde uzak durun diğer günler bişey yokmus gibi davranın..ertrsi gün hapı içmişssiniz umarım olmamıstır, sizi cok iyi anlıyorum çocuk istemediğim dönemde gercekten olacak mı oldu mu diye ben dekendımı yerdim.. Simdi istiyoruz olmuyor maalesef
Bende bazen bundan korkuyorum ya olmazsa diye. Allah korusun Allah sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin insallah. Bazen sanki benim hemen olur gibi geliyor bazende belli bir süre denicez gibi geliyor. Böyle istemeyincede üzülüyorum Allah görüyor bir vermez sana görürsün diyorum korkuyorum.. Herseyin hayırlısı ama Allah endişemi görüyor. Bu arada o günkü korkumdan dolayı korunmasız beraber olmam zor artık.

H

korkunu anliyorum ama bu korku yuzunden belki anne olunca anne icguduyse daha iyi bir anne olcaksin hem ilac icmiyorsan ovulasyon donemlerini takip Et o gunler de dikkat et boyle yaparak da esini sogutabilirsin kendinden
Evet şuan tripli belki kendincede haklı ama korkuyorum yani hazır değilim.. İnşallah gerçekten iyi ilgili bir anne olurum zamanı gelince.

Back
X