Siz olsanız ?

Kesinlikle düşünüyorum. Çünkü benim annem nasıl diyeyim.. Allah yokluğunu yine aratmasın işte ama çok ilgili değil ben doğum yapsam çok fazla durmaz belki çalışıyorum der gelemez.. Kv ilgili bir insan ama ben kendi annemi hep isterim yanımda. Eşimde benim zorladığım yerde bebek için büyük ihtimal dur annem anlar bilmem ne diyeceği için şimdiden kriz çıkıyor. Eşime açtım konuyu oda artık korkmuş sanırım bu kadar benim endişe yapmamdan. İkimiz bakarız olursa diyor sen korkma ben yardım ederim diyor ama işte..
Calisiyomusunuz peki ?
Eger calismiyorsan ne annene ne kvdene ihtiyac duyarsin tek basina buyutmek daha zevkli gelir sana yavas yavas ogrenerek anne olmak icgudusel bisey bence bebek eline dogunca otomatikman oluyorsun bir piskologa git atlat bunu bence
Gercekten firsatin varken degerlendir anne ol bu duygu cok baska esini anliyorum bazen ben istiyorum esim istemiyor cok rahatsiz edici bir duygu Allah hakkinda hayirlisini versin insallah

Calisiyomusunuz peki ?
Eger calismiyorsan ne annene ne kvdene ihtiyac duyarsin tek basina buyutmek daha zevkli gelir sana yavas yavas ogrenerek anne olmak icgudusel bisey bence bebek eline dogunca otomatikman oluyorsun bir piskologa git atlat bunu bence
Gercekten firsatin varken degerlendir anne ol bu duygu cok baska esini anliyorum bazen ben istiyorum esim istemiyor cok rahatsiz edici bir duygu Allah hakkinda hayirlisini versin insallah
Bıraktım işi şuan çalışmıyorum. Eşim diyor bak eski haline gelince hersey söz ver yapcaz demi diyor :))
Yani ben kendime göre 1,2 yıl daha geçsin diyorum ama hersey kısmet büyük konusmamak gerek.. Terapi alıcam bakalım inşallah iyi gelir. Amin inşallah sizede öyle

İstiyor ama geçenlerde konuştuk biraz daha bekleyelim diye kendi söyledi sen istemeden bende ısrar etmem diye. Eşimin korkusu yok olursa olur
Ee tamam o zaman adamın neden korunmasız seks istediği belli. Denemelere başlamış kendi içinde artık ne zaman olursa..
Siz istemiyorsanız oturup doğru düzgün anlatın. Kararınıza saygı duyması gerektiğini bir kere daha hatırlatın. Sonuçta tüm cefasını kadın çekiyor, erkekler işin sadece sefa kısmındalar.
Liseli gibi birbirinize trip atmanızın mantığını çözemedim. İşler böyle giderse yakın geleceğin ebeveynlerisiniz sonuçta.

Kızlar iyi geceler. Geçen gün açtığım konudan sonra tırsa tırsa 2. konumu açtım. İlk konuyu bilmeyenler için: eşimle beraber olduk korunmadan (evde prezervtf kalmamstı) ertesi gün hapı içmiştim.

Ben ertesi gün hapını aldım alır almazda hemen eve döndüm. Aklıma prezervtf almak falan gelmedi. Eşimde ben yarın alayım demişti dün gece ama malum artık çıkmayz dışarı. Tutturdu yine beraber olalım diye tabiki kabul etmedim. Kendimi riske atmadım. Bir kaç defa söyledi kabul etmeyince konusma benimle tamam falan dedi. Bende bunun için konusmucaksan konusma dedim yatak odasına gittim 1 saat geçti gittim hadi gel uyuyalımm dedim cık mık yaptı bende napıyosan yap dedim geçtim odaya. Haksız mıyım sizce ? Geçen gün buraya yazdım herkesin demediği kalmadı doğal olarak o günkü korkum yetti arttı. Ki olsak beraber dışarıda çıkamıcaz daha da sıkıntılı. Salonda tv bakıyor hala. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse bende yarın aynı triple karşılık vericem.
eczaneler açık olcakta bu durum eczaneye gidecek kadar ciddi bir sorun değil iki gün beklemekte yarar var..

Ee tamam o zaman adamın neden korunmasız seks istediği belli. Denemelere başlamış kendi içinde artık ne zaman olursa..
Siz istemiyorsanız oturup doğru düzgün anlatın. Kararınıza saygı duyması gerektiğini bir kere daha hatırlatın. Sonuçta tüm cefasını kadın çekiyor, erkekler işin sadece sefa kısmındalar.
Liseli gibi birbirinize trip atmanızın mantığını çözemedim. İşler böyle giderse yakın geleceğin ebeveynlerisiniz sonuçta.
Kaç defa konustuk hersey tamam fikirler ortak ama bu konuda ısrarcı hep. Daha önce ilk cinselliğe alıştığımda geri çekilme yöntemiyle beraber oluyorduk ama son yaşadığım korkudan sonra istemiyorum. Sanırım buna bozuluyor önceden yapıyorduk şimdi korkmam saçma geliyor herhalde.

Bir arkadaşım buna güvendi şuan hamile :))
Çünkü yumurtlama günlerini takip etmek bir doğum ko trol yöntemi değil. Yani teknik olarak korunmasız ilişki sonucu hamile kalmış oluyor :KK53:
O yüzden burada verilen bilimsel geçerliliği olmayan tavsiyeye kulak asmayın.

Çünkü yumurtlama günlerini takip etmek bir doğum ko trol yöntemi değil. Yani teknik olarak korunmasız ilişki sonucu hamile kalmış oluyor :KK53:
O yüzden burada verilen bilimsel geçerliliği olmayan tavsiyeye kulak asmayın.
Kesinlikle daha önce de geri çekilme yöntemiyle yaparken sırf iç rahatlığı için bakıyordum ama öyle değil işte. Önlem almakta fayda var herseyi yapıpta yine hamile kalınırsa o zaman o bebeğin gelceği varmıs demek ki:))

Kaç defa konustuk hersey tamam fikirler ortak ama bu konuda ısrarcı hep. Daha önce ilk cinselliğe alıştığımda geri çekilme yöntemiyle beraber oluyorduk ama son yaşadığım korkudan sonra istemiyorum. Sanırım buna bozuluyor önceden yapıyorduk şimdi korkmam saçma geliyor herhalde.
Önceden aklım havadaymış artık akıllandım. Sonuçta senin isteğinle bende çocuk isteyip istemediğim konusunu ciddi ciddi düşündüm. Bu nedenle şu an kendimi hazır hissetmediğim için bu ihtimali doğuracak eylemlerden kendimi uzak tutuyorum. Eczaneler her zaman açık, sevişmek istiyorsan en yakın nöbetçi eczaneye gidip kondom alabilirsin diyebilirsin.

Önceden aklım havadaymış artık akıllandım. Sonuçta senin isteğinle bende çocuk isteyip istemediğim konusunu ciddi ciddi düşündüm. Bu nedenle şu an kendimi hazır hissetmediğim için bu ihtimali doğuracak eylemlerden kendimi uzak tutuyorum. Eczaneler her zaman açık, sevişmek istiyorsan en yakın nöbetçi eczaneye gidip kondom alabilirsin diyebilirsin.
Aynen öyle:)

Back
X