Siz olsanız ?

İlgisiz bir ailede ilgisiz anneyle büyüdüm. Yetmez mi sizce korkum?
Yersiz ve gereksiz bir korku (BENCE) .. Çünkü o durumu yaşayan sizsiniz ve o durumun nasıl olduğunu biliyorsunuz o yüzden çocuğunuza nasıl yaklaşmanız gerektiğini bilerek yetiştireceksiniz.. Haa bir de çocuk istememek sizin hakkınız ama çocuk istemek de eşinizin hakkı.. Bilemiyorum.. Konuya gelince eşin saçmalamış.. Gereksz ve saçma bir trip 2 gün birşey yapmasanız ölmez yaaa.. 😏😏

Bir sürü sipariş uygulaması var onların hepsinde de pre. var. Yokuşa sürene kadar isteyin gelsin . Yada eşinizin aklına gelmiyor mu acaba sipariş vermek? Ilginç

Yersiz ve gereksiz bir korku (BENCE) .. Çünkü o durumu yaşayan sizsiniz ve o durumun nasıl olduğunu biliyorsunuz o yüzden çocuğunuza nasıl yaklaşmanız gerektiğini bilerek yetiştireceksiniz.. Haa bir de çocuk istememek sizin hakkınız ama çocuk istemek de eşinizin hakkı.. Bilemiyorum.. Konuya gelince eşin saçmalamış.. Gereksz ve saçma bir trip 2 gün birşey yapmasanız ölmez yaaa.. 😏😏
Orası öyle sanırım bide bende şey korkusu var çok becerikli bir insan değilim ya bakamazsam ya baskaları alıp bakmaya çalışırsa...

Orası öyle sanırım bide bende şey korkusu var çok becerikli bir insan değilim ya bakamazsam ya baskaları alıp bakmaya çalışırsa...
Benm kadar becerksz olamazsn inanki 😁 hayatmda kucağıma hiç bebek doğru dürüst almadm verdklernde put gibi kalyordum ve ağlamalarna dayanamyordum uzaktan seviyordum 😁 Alt değişmek yapamam ya diodum ama anne olunca öyle olmuyormuş canm benm bebem prematüre 10 gündür kucağımda ve korktuğum şeylern hepsni çok büyük bir soğukkanlılıkla yapıyorum .. Anneliğin ne olduğunu anladm işte yapamam dediklerni sanki yıllarvca çocuk bakmş gibi bir çırpıda yapyorsun bundan korkma diğer hazr olmak ayrı tabi

Kızlar iyi geceler. Geçen gün açtığım konudan sonra tırsa tırsa 2. konumu açtım. İlk konuyu bilmeyenler için: eşimle beraber olduk korunmadan (evde prezervtf kalmamstı) ertesi gün hapı içmiştim.

Ben ertesi gün hapını aldım alır almazda hemen eve döndüm. Aklıma prezervtf almak falan gelmedi. Eşimde ben yarın alayım demişti dün gece ama malum artık çıkmayz dışarı. Tutturdu yine beraber olalım diye tabiki kabul etmedim. Kendimi riske atmadım. Bir kaç defa söyledi kabul etmeyince konusma benimle tamam falan dedi. Bende bunun için konusmucaksan konusma dedim yatak odasına gittim 1 saat geçti gittim hadi gel uyuyalımm dedim cık mık yaptı bende napıyosan yap dedim geçtim odaya. Haksız mıyım sizce ? Geçen gün buraya yazdım herkesin demediği kalmadı doğal olarak o günkü korkum yetti arttı. Ki olsak beraber dışarıda çıkamıcaz daha da sıkıntılı. Salonda tv bakıyor hala. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse bende yarın aynı triple karşılık vericem.
ay sizin karı koca sevişme korunma probleminizden bana gına geldi artık :işsiz: koca iki insan oturun çözün artık şu işi iki konu da birbirinden saçma, online sipariş verin getir gibi uygulamalardan ille kondom istiyosanız da.her şeyiniz yokuşa sürmek,trip ve naz.sipariş de vermiyorsanız napalım şimdi libido duası mı edelim?.Sonra konu açıyoruz taşlıyosunuz oluyo.Büyümeden evlenmeyin.

ay sizin karı koca sevişme korunma probleminizden bana gına geldi artık :işsiz: koca iki insan oturun çözün artık şu işi iki konu da birbirinden saçma, online sipariş verin getir gibi uygulamalardan ille kondom istiyosanız da.her şeyiniz yokuşa sürmek,trip ve naz.sipariş de vermiyorsanız napalım şimdi libido duası mı edelim?.Sonra konu açıyoruz taşlıyosunuz oluyo.Büyümeden evlenmeyin.
Gına geldiyse yazmayın ? Yorum yazıp kendinizce iki laf sokma derdindesiniz :KK9: Görünce yazmayın zor birşey değil

Haksız mıyım sizce ?

O kadar haklısın ki..çok haklısın..
Bundan sonra açacağın kondomlu konularda da hep haklı olacaksın..Açamadığın içinde kalan konular varsa onlarda da haklısın...çünkü neden haklı olmayasın?
Haklısın.

İlgisiz bir ailede ilgisiz anneyle büyüdüm. Yetmez mi sizce korkum?
ilgisiz bir anne olmaktan korkuyorsun o halde ? kendine güvenmiyorsan yapma çocuk.aklıma eskiden çalıştığım bir şirketin insan kay müd. geldi karısı avukat ama kariyerine yükselmek için yapmamış kadın çocuk.adam çocuk bekleyerek geçirmiş 10 yıl.sonunda boşandı karısından yeniden evlendi genç bir kadınla.

bence çocuk isteme / istememe, ne zaman olsa iyi olur gibi konular evlenmeden enine boyuna konuşulmalı. evlendikten sonra bunun için anlaşamamak daha kötü.

Benm kadar becerksz olamazsn inanki 😁 hayatmda kucağıma hiç bebek doğru dürüst almadm verdklernde put gibi kalyordum ve ağlamalarna dayanamyordum uzaktan seviyordum 😁 Alt değişmek yapamam ya diodum ama anne olunca öyle olmuyormuş canm benm bebem prematüre 10 gündür kucağımda ve korktuğum şeylern hepsni çok büyük bir soğukkanlılıkla yapıyorum .. Anneliğin ne olduğunu anladm işte yapamam dediklerni sanki yıllarvca çocuk bakmş gibi bir çırpıda yapyorsun bundan korkma diğer hazr olmak ayrı tabi
Nazar değmesin canım maşallah diyeyim o zaman😍 Banada nasip olur inşallah güzel yorumun için teşekkürler. Bazen hiç hazır olmucakmışım gibi geliyor nedense:)

ilgisiz bir anne olmaktan korkuyorsun o halde ? kendine güvenmiyorsan yapma çocuk.aklıma eskiden çalıştığım bir şirketin insan kay müd. geldi karısı avukat ama kariyerine yükselmek için yapmamış kadın çocuk.adam çocuk bekleyerek geçirmiş 10 yıl.sonunda boşandı karısından yeniden evlendi genç bir kadınla.
Evet korkuyorum şuan. Eminim benimde gönlüme düşecek bebek isteği... Allah herkese hazır olduğunda versin inşallah.

Back
X