Siz olsanız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neden yalvarıyosunki kaydirigubbakcemile
Vermezse vermesin:mymeka:
Başk bi isimle oraya üye olur ona bi yazı yazardım yada onu uzaktan takip ederdim.
Ayrıca benim msnemin şifresinidde ona haber etmeden değiştirirdim. Buyur bakalım hodri meydandelikafadulden

valla biz msn de face de kullanmıyoz kafamız rahat...
toptan çözüm:icecream:

valla ben öğrenmek istemezdim ya
boşver ya birazda onun özeli olsun
eşim benden istese bende vermezdim
kötü birşey yaptığım için değil.
ama bu benim özelim
herşeyimi paylaşmak istemem.

Niye öğrenmek istiyorsun ki?? Benden sevgilim durup dururken facebook msn vs şifremi istese tabiiki de söylemem.Kendime güvenim tam tabiki ama sonuçta benim özelim.Bide birbirimizin her şifresini biliriz diyip övünen arkadaşlarım var onları hiç anlamam mesela.Ne gerek var ki,güven demek bu mu oluyor yani.

Gereksiz bence.. Alip napicaksin..
Hatta facebook bile gereksiz:mymeka: ama istee

Ben olsam hemen şüphelenirdim...
Ve şifreyi verene kadar konuşmazdım...
Allahtan benimkinin ne msn ile nede sitelerle işi olmuyo ...

ya ne gerek var gerçekten.benimki taa ilk günlerden benim şifrelerimi istedi benden.ama hiç olmadık şeylerden sorun çıkardı.yok efendim bu nie eklemiş seni.bu nie şöle yazmış.bende de onun şifreleri var ama gereksiz.insanın özeliin olması gerektiğine inanırım.şifremi dğeiştirdiğimde benden bişimi saklıyosun der hemen yeni şifrelerimi ister inan çok sıkıcı bi durum.benim hiç hoşuma gitmiyo.gizli saklı hiç bişeyim yok sadece özelim olsun istiyorum.senin sevgilinde de aynısı vardır.boşver bilmeyiver şifresini ne gerek var.

Walla ben şüphelenirdim.ama biz hepsini kapattık kafamız rahat yoksa herseye kızıyoduk bosuna kavga cıkıyodu ondan yani:)gerci herşeye koydugu şifre aynı oluyo benim sevgülümün:):)hepsinide biliyorum 1 degil 2 de hep tutuyor:)size bi yol daha kurun pclere bir keylogger programı şifrede koyun o bilgisayarda ne olmuş ne bitmiş kim nereye girmiş aksam girin bakın bukadar işte çok şeytanca ama ben yaptım:)ayrıca program hiçbiryerde görünmüyo yani kurban bunu farkedemez eger şüpheleniyorsanız kurun pcsine sadece 2 kısayol tusuyla programı acın bakın bukadar işte:):):)kafanızda gönlünüzde rahat olsun kızlarr..

İçerik nedeniyle”Ah erkekler“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

bencede gereksiz bi kuruntu bendende istese şifre felan vermem valla sevgilimde olsa nişanlımda olsa kocamda olsa herkesin özeli kendine hem reel yaşamda bi hatası yoksa gerçek anlamda sevgiline güveniyorsan hiç bu tarz kuruntularla kafanı karıştırma canım boşu boşuna kendini üzmüş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…