- 25 Ekim 2014
- 41
- 6
- 13
- 29
- Konu Sahibi sosyalciogretmen
-
Ordan müneccim gibi mi duruyoruz?
Çocuğun niyetini hiç birimiz bilemeyiz. Gözlemleyip göreceksin.
Merhaba canım. Niyetini biz bilemeyiz arkadaşın. Sen istiyosan zaman verip tanıyacaksın. Nasıl bi ilişki istediğini anlatacaksında. Ama evet matematik öğretmenliği okuyosa dersleri gerçekten zordur bu dönem. O yüzden vize haftası görüşememiş olabilirsiniz.Meraba kk.uyeleri yeni bir konumla karsinizdayim.onceki konumu okuyanlar hatirlayacaktir.simdiki konum eski konumla alakali degil ve verdiginiz tavsiyelere uyarak o kisiyle irtibatimi kestim.kendimii okuluma derslerime verdim.gecen hafta pazartesi gnu hic beklemedgm bi anda sniftan erkek arkadasm yanima gelerek onun bi arkadasinin bnden hoslandgni syledibonce sasrdim elbet kim oldgnu vs sordm snra kendi niye sylemiyo dedm ve snifa gectm.aradan az zman gecti snif arkadasm disari cagrdi gttim karsmda bnden hoslanan cocuk sasrdm tabi arkadasm bzi yalnz birakti biz konusmaya basladik.21 yasnda oldgnu matematik ogretmnligi 3.snifnoldgnu bni bzim snifa geldigi zmanlarda gordgnu flan syledi.snif arkadasmla akrabalarmis.herneyse 15 dakika kadar konustuk snra derslermz basliycagi icin sniflarimiza gttik.ve bna gderken ben karari sana birakiyorum bi dsun vizelrden snra sennle oturup konusmak istiyorum dedi bnde tmam dedm.malum bu hafta vizeler vardi bugunde bitti.bu hafta icinde hic gormedm onu.arkadasm arada imalarda blundu bna su vizeler bitse diye cocugun bnden elektrik aldgni syledi.smdi size sormak istedigim su.ben 1.sinif ogrencisiyim okulda yeniyim o ise 3 sinif sizle benmle dalga geciyo olablir mi amaci gezip tozmak gonul eglendrmek olablir mi.onun hakknda dha hic bi bilgiye sahip deglim yasi ve memleketiharicnde.ben bi iliski olursa ciddi olarak olsun istiyorum bikac ay cikip ayrilma amacli vakit gecsn diye hayatima birini almak istemiyorm gerckten sevmek ve sevilmek istiyorum.ve bugun sinavlar bitti pazartesi okul var yanima gelir mi bilmiyorum sinavlardn snra konusmk istiyorum demisti.sizce ne yapaym.konusmak isterse konusayim brbrmizi tanimak icn firsat vereyim mi.siz olsaniz ne yapardiniz benm yerime.cok kararsizim.bu arada 1 hafta yanina gelmemis diyeblirsniz onuda syle izah edeyim.bolumumuz farkli sinav saatlermz farkliydi onunkine baktim cnku bide bu hafta sadce sinav icin gttik okula ayrica zaten sinavlardan snra konusalm diye belrtti dersleri cok yogun oldgu icin ders calisiyomus sadce sinav haftasi oyle dedi bide numaramzi flanda almadik hic o muhabbetlere girmedik zaten.simdiden hepnize tesekkrler :)
Sanirim ben denemekten ve yanilmaktan korkuyorumDenemeden bilemezsin.
Meraba kk.uyeleri yeni bir konumla karsinizdayim.onceki konumu okuyanlar hatirlayacaktir.simdiki konum eski konumla alakali degil ve verdiginiz tavsiyelere uyarak o kisiyle irtibatimi kestim.kendimii okuluma derslerime verdim.gecen hafta pazartesi gnu hic beklemedgm bi anda sniftan erkek arkadasm yanima gelerek onun bi arkadasinin bnden hoslandgni syledibonce sasrdim elbet kim oldgnu vs sordm snra kendi niye sylemiyo dedm ve snifa gectm.aradan az zman gecti snif arkadasm disari cagrdi gttim karsmda bnden hoslanan cocuk sasrdm tabi arkadasm bzi yalnz birakti biz konusmaya basladik.21 yasnda oldgnu matematik ogretmnligi 3.snifnoldgnu bni bzim snifa geldigi zmanlarda gordgnu flan syledi.snif arkadasmla akrabalarmis.herneyse 15 dakika kadar konustuk snra derslermz basliycagi icin sniflarimiza gttik.ve bna gderken ben karari sana birakiyorum bi dsun vizelrden snra sennle oturup konusmak istiyorum dedi bnde tmam dedm.malum bu hafta vizeler vardi bugunde bitti.bu hafta icinde hic gormedm onu.arkadasm arada imalarda blundu bna su vizeler bitse diye cocugun bnden elektrik aldgni syledi.smdi size sormak istedigim su.ben 1.sinif ogrencisiyim okulda yeniyim o ise 3 sinif sizle benmle dalga geciyo olablir mi amaci gezip tozmak gonul eglendrmek olablir mi.onun hakknda dha hic bi bilgiye sahip deglim yasi ve memleketiharicnde.ben bi iliski olursa ciddi olarak olsun istiyorum bikac ay cikip ayrilma amacli vakit gecsn diye hayatima birini almak istemiyorm gerckten sevmek ve sevilmek istiyorum.ve bugun sinavlar bitti pazartesi okul var yanima gelir mi bilmiyorum sinavlardn snra konusmk istiyorum demisti.sizce ne yapaym.konusmak isterse konusayim brbrmizi tanimak icn firsat vereyim mi.siz olsaniz ne yapardiniz benm yerime.cok kararsizim.bu arada 1 hafta yanina gelmemis diyeblirsniz onuda syle izah edeyim.bolumumuz farkli sinav saatlermz farkliydi onunkine baktim cnku bide bu hafta sadce sinav icin gttik okula ayrica zaten sinavlardan snra konusalm diye belrtti dersleri cok yogun oldgu icin ders calisiyomus sadce sinav haftasi oyle dedi bide numaramzi flanda almadik hic o muhabbetlere girmedik zaten.simdiden hepnize tesekkrler :)
bazen gereksiz yerlerde yazım kurallarına takılanlara kızıyordum ama haklılarmış.. çok sinirleniyorum bu tarz yazılara.. birde nickiniz gerçeği yansıtıyorsa vay halimize
Meraba kk.uyeleri yeni bir konumla karsinizdayim.onceki konumu okuyanlar hatirlayacaktir.simdiki konum eski konumla alakali degil ve verdiginiz tavsiyelere uyarak o kisiyle irtibatimi kestim.kendimii okuluma derslerime verdim.gecen hafta pazartesi gnu hic beklemedgm bi anda sniftan erkek arkadasm yanima gelerek onun bi arkadasinin bnden hoslandgni syledibonce sasrdim elbet kim oldgnu vs sordm snra kendi niye sylemiyo dedm ve snifa gectm.aradan az zman gecti snif arkadasm disari cagrdi gttim karsmda bnden hoslanan cocuk sasrdm tabi arkadasm bzi yalnz birakti biz konusmaya basladik.21 yasnda oldgnu matematik ogretmnligi 3.snifnoldgnu bni bzim snifa geldigi zmanlarda gordgnu flan syledi.snif arkadasmla akrabalarmis.herneyse 15 dakika kadar konustuk snra derslermz basliycagi icin sniflarimiza gttik.ve bna gderken ben karari sana birakiyorum bi dsun vizelrden snra sennle oturup konusmak istiyorum dedi bnde tmam dedm.malum bu hafta vizeler vardi bugunde bitti.bu hafta icinde hic gormedm onu.arkadasm arada imalarda blundu bna su vizeler bitse diye cocugun bnden elektrik aldgni syledi.smdi size sormak istedigim su.ben 1.sinif ogrencisiyim okulda yeniyim o ise 3 sinif sizle benmle dalga geciyo olablir mi amaci gezip tozmak gonul eglendrmek olablir mi.onun hakknda dha hic bi bilgiye sahip deglim yasi ve memleketiharicnde.ben bi iliski olursa ciddi olarak olsun istiyorum bikac ay cikip ayrilma amacli vakit gecsn diye hayatima birini almak istemiyorm gerckten sevmek ve sevilmek istiyorum.ve bugun sinavlar bitti pazartesi okul var yanima gelir mi bilmiyorum sinavlardn snra konusmk istiyorum demisti.sizce ne yapaym.konusmak isterse konusayim brbrmizi tanimak icn firsat vereyim mi.siz olsaniz ne yapardiniz benm yerime.cok kararsizim.bu arada 1 hafta yanina gelmemis diyeblirsniz onuda syle izah edeyim.bolumumuz farkli sinav saatlermz farkliydi onunkine baktim cnku bide bu hafta sadce sinav icin gttik okula ayrica zaten sinavlardan snra konusalm diye belrtti dersleri cok yogun oldgu icin ders calisiyomus sadce sinav haftasi oyle dedi bide numaramzi flanda almadik hic o muhabbetlere girmedik zaten.simdiden hepnize tesekkrler :)
Evet ben onun yogunluguna inandim orada suphem yok ki benimde yoktu hic vaktim..cocuk bana disaridan efendi gbi geldi ancak bnu tanimadan bilemem tabiki ancak bazilari 3.sinifa gelmis sen daha yenisin o kendine gezip tozucak birini ariyodur dalga geciyodur diyo.bu yuzden aklim karisik.denemek istesemde simdi cok karasizimMerhaba canım. Niyetini biz bilemeyiz arkadaşın. Sen istiyosan zaman verip tanıyacaksın. Nasıl bi ilişki istediğini anlatacaksında. Ama evet matematik öğretmenliği okuyosa dersleri gerçekten zordur bu dönem. O yüzden vize haftası görüşememiş olabilirsiniz.
Ya yanilmazsan.Sanirim ben denemekten ve yanilmaktan korkuyorum
Diger iliski degil benim hayatimda uzun zamandir biri yok sadce 2 hafta once kadar biriyle tanistim netten bi kac gun konustum ve sonra irtibatmi kestim yanlisiniz var orayi duzeltelim.gonlum vardi ancak aklim karisikDiğer ilişkinizden paçayı zar zor kurtarmışken biraz aceleci davranmıyor musunuz?
Ama anladığım kadarıyla sizinde gönlünüz var.
Oyle dusunuyorum ama yanilmaktan korkuyorumnormal arkadaş olarak devam edin bi süre tanımaya çalışın. zaman isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?