siz olsanız?

Buyrun bir ciddi kızımız daha burdaymış. Allahaşkına biri bana şu ciddi ilişkinin tanımını yapsın, yoksa ölecem ciddiyetten. Evlilikle biten ilişki mi ciddi oluyor?

Tanımadan, oturup konuşmadan nerden bileceksin. Bizi geçtim sen müneccim misin? İçine mi doğacak? Daha iki kelime etmişken bu kadar dertlenmek neden?

Hem belki o ciddi olacak da sen istemeyeceksin. Bu durumda sen ciddiyetsiz mi olacaksın?

Sadece başlığa bakarak cevap vermek gerekirse ben olsam reddederim. Öyle bir huyum vardı hep

İstisnalar kaideyi tabiki bozmaz ama çoğu erkek arkadaşımından duyduğum kadarıyla erkekler kadınlarla ilk başta o dediğin amaçla tanışmak istermiş..Senin verdiğin tavırla niyetleri değişir...Dolayısıyla tanımadan denemeden bilemezsin

Ya yanilmazsan.
sana her onune gelenle cik her hoslanana karsilik ver demiyorum tabi ama ilk goruste birseyler muhakkak hissetmissindir. Kalbinin sesini dinle ve bence keske deme, korkma dene.
Boyle biseyle okulda ilk defa karsilasiyorum.o kisiyi gordugumde elbet cok heyecanlandim utandim sonraki zamanlardada aklima geldi..dedikleriniz icimi ferahlatti ve bana cesaret verdi cok sagolun :)haklisiniz.sanirim korkumu yenmeye basladim ve tanimak icin firsat vericem :)

valla anlamıyorum kelimeler eksik oluyor ve eksik kelimeyi anlamaya çalışırken konuya adapte olamıyorum ve uyarıyorum maalesef

bende çok takılıyorum aslında ama bazen çok ciddi bir konuda sadece bir kelimenin yanlışını düzeltenlere kızıyordum açıkçası.. ama artık onada kızmıyorum bu nasıl bir paragraftır..Liselerde türkçe derslerimi kalktı anlamıyorum ki..sanırım kızımızda üniversiteli...ilk cümleyi okuduktan sonra bıraktım..

Bi iliski oldugunda elbet zorluklari olucak bnu az cok bende kestirebliyorum ilerisini devam ettrmek birazda iki kisinin elinde

sen 1. sınıftayken nasıl bir ilişki istiyorsun? hemen yüzük mü taksın mesela?

Tanımıyoruz ki biz. Belki o da gerçekten ciddi bi ilişki istiyodur. Yani sen tanıyacaksın onu istiyosan istemiyosanda kestirip atacaksın bu kadar basit

S sosyalciogretmen güzel kardeşim bak ben bana içimden geçenleri tane tane yazacağım. Gerçi benim yaşımda çok fazla sayılmaz ama bildiğim bir şey var ki bu hayatta yanlış yapmak istemiyorsan adımını sağlam basacaksın. Yani demem o ki; o insana şans vermeden tanıyamazsın, tanımak istersen illaki bir ilişki yaşamak zorunda değilsin, yani hadi tanışalım deyip el ele kol kola, sarmaş dolaş olmak mecburiyetin yok zaten aynı okulda arkadaşsınız biraz vakit geçir çevresine gir (sizin tabirinizle ortamlarına ak) tanımak için onunla vakit geçir ama kendine hareketlerine tavırlarına dikkat et, ciddi bir ilişki istiyorsan ciddiye aldır kendini. Birde lütfen TÜRKÇE konuş ve yaz. İnşallah ileride öğretmen olursan eğer öğrencilerine vereceğin bir derste bu olsun ama önce sen ders al. Saygılar.

Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler.herkes yazima takmis durumda.telefondan girdigim icin boyle oldu yoksa cok sukur turkcem iyi..herkestakmis turkceme.insanlar once donup bi kendilerine baksalar keske.konu aciyorum alakasiz yorumlar yapiyolar.dedikleriniz gayet mantikli..bir diger uyede fikriyle yol gosterdi sizin gibi..sizlerin verdigi fikir ve cesaretle tanima sansi vericem.tekrar tesekkurler

telefondan girdiğini tahmin ettim zaten ve genelde yazımına takılmalarının nedenini de açıklamak isterim okumak zor oluyor. İnsanların yorum yapmasını, fikir vermesini istiyorsun ama senin ne demeye çalıştığını anlamazsak nasıl fikir sunarız değil mi ama, hem bir konuda fikir soruyorsan her türlü eleştiriye de açık olmak zorundasın. bu da hayatın başka bir gerçeği güzel kardeşim. Saygılar

Yani iyi hos cocuktu.konusmalarina bakilirsa samimi geldi lakin bunu zamanla anliycam tabi. :)insallah yanilmam ve pisman olmam :)

Haklisiniz saygilar ablacim :)

Yani ayrintili konusmadigimiz icin pek biseyde diyemiyorum.pisman olmak uzulmek istemiyorum ve bnu onu tanima sansi vermeden anlayamam.bu konuda kararsizdim ancak kalbimin sesini dinlemeye karar verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…