• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaniz?

Herkes nicin para kismina takilmis ben anlayamadim? 1aydir sogukluk oldugundan evlilige ve bana karsi ilgisiz kaldgndan bahsetmistim. Ustelik su an vicdanen rahatsz oldugumuda belirttim. Buraya her olani her yasanani tabii ki de yazamam. Karsidan '4 yillik bi iliski bir cirpida baba tarafindan bitirildi' izlenimi verdiysem affola. Bazi arkadaslar soru sorarak olayi daha iyi anlatmama yardmci oldular onlara tesekkur ediyorum. Herkesin fikri farklidr, farkli goruslerede acigim fakat ben zaten su an huzursuzken bunuda yansitmsken konunun sadece maddiyata dayandirilmasi konuyu eksik birakti.. Herkese yorumu icin tesekkur ederim.
canım bizde anlattığın kadarını anlayabiliyoruz öyle bir izlenim bıraktığın için bu tarz yorumlarda bulunduk kendi adıma konuşuyorum seni yargılamadım aksine cesaretlendirmek için yaptım o yorumları ama ilişki boyutunda soğukluk evlilik düşünmeme tarzı konular varsa tabiki de haklısın

kuzum sen başta soğudunu söyledin evet ama sana sorduklarında ailemin rızası olamdığı için dedin.ailen neden razı olmuyor parası olmadığı için.ama aynı kapıya çıkmıyor mu? biz mi yanlış anladık.anladıysak da pardon.

Ben tek sebebin varolmadigini anlatmak istemistim.. Aramzdaki sogukluk bu olaydan onceydi onuda belirtmek isterim. Evlilikte paradan yana sıkıntı cekilmeyecek sadece bi kadinin erkege gore fazla ucret almasi sorun olusturur mu? Ailemin dusuncesi ise, maddiyat acisindan bu isin bu sekilde yurumeyecegi.

Seviyorsan babanı ikna etmek zorundasın, yok sevmıyorsan 4 senenın ustune su iç

canım bizde anlattığın kadarını anlayabiliyoruz öyle bir izlenim bıraktığın için bu tarz yorumlarda bulunduk kendi adıma konuşuyorum seni yargılamadım aksine cesaretlendirmek için yaptım o yorumları ama ilişki boyutunda soğukluk evlilik düşünmeme tarzı konular varsa tabiki de haklısın

Kk'ne ilk defa dun aksam yazmistim, konuyu ilk olarak uzun tutmak istemedm sohbet esnasinda konusulur diye. Daha anlasilir yazmaliymisim sanirim.. Tesekkur ederim yinede

Kk'ne ilk defa dun aksam yazmistim, konuyu ilk olarak uzun tutmak istemedm sohbet esnasinda konusulur diye. Daha anlasilir yazmaliymisim sanirim.. Tesekkur ederim yinede
anladım tatlım ne yapmayı düşünüyorsun peki üzerine tekrar düşündünmü

anladım tatlım ne yapmayı düşünüyorsun peki üzerine tekrar düşündünmü

Yakin arkadaslarim zamana birakmami soyluyordu, burdada oyle yorum yapan arkadaslar vardi. Simdilik oyle yapmayi dusunuyorum, belkide her iki taraf sakinlesir ve durum daha anlasilir hale gelir.

Yakin arkadaslarim zamana birakmami soyluyordu, burdada oyle yorum yapan arkadaslar vardi. Simdilik oyle yapmayi dusunuyorum, belkide her iki taraf sakinlesir ve durum daha anlasilir hale gelir.
inşallah hakkında hayırlısı olsun tatlım çok fazla olumsuzluk da varsa daha fazla bağlanmadan bitirmek de iyi aslında

aynı şeyleri yaşıyorum canım.ben de beklemeliyim diye düşünüyorum zaman herşeyin ilacı babam razı değil ama hep de öyle devam edecek değildir heralde ikna yoluda vardır.benimde 5 sene.asgari ücret alıyo diye ayrılamam ki ondan.
Başka bi kötü özelliği yoksa niye ayrılasın ki para için.
Benim eşim asgari ücretle başladı sonra daha yüksek veren yerlere başladı, öyle öyle derken kimseye muhtaç olmuyoruz Allaha şükür. Bazen babamın evinde görmediğim şeyleri eşimden görüyorum. Babam hep taş koydu bizim evlenmemize. Son ana kadar bekledi bozulsun diye. Nikahıma göndermedi bilezik için Nikahta bilezik takılcak diye ısrar etti babam ortalık karıştı. Ya benim evlenme hikayem roman olur o derece. Erol Taş gibi babam var :KK53:
Sabret canım, Allah ol dediyse zaten kimse engelleyemez ki...

Babanızın sorun yaptığı mesele çok saçma ben olsam eğer seviyorsam bırakmazdım sevdiğimi.

anne baba rızası olmadan evlilik olmamalı bence. Benim özellikle annem hep haklı çıkar ama ilerde sende ailende pişmanlık yaşayabilirsiniz. Yapacağın evlilikte mutsuz olursan acaba? larla yaşayacaksın hep. Ki ailende öyle. Sevenleri ayırmak günah. biraz klasik bi laf ama bunun günahınıda kaldırabileceğinden emin mi acaba baban?

Başka bi kötü özelliği yoksa niye ayrılasın ki para için.
Benim eşim asgari ücretle başladı sonra daha yüksek veren yerlere başladı, öyle öyle derken kimseye muhtaç olmuyoruz Allaha şükür. Bazen babamın evinde görmediğim şeyleri eşimden görüyorum. Babam hep taş koydu bizim evlenmemize. Son ana kadar bekledi bozulsun diye. Nikahıma göndermedi bilezik için Nikahta bilezik takılcak diye ısrar etti babam ortalık karıştı. Ya benim evlenme hikayem roman olur o derece. Erol Taş gibi babam var :KK53:
Sabret canım, Allah ol dediyse zaten kimse engelleyemez ki...
anne baba rızası önemli ama bazen hepten silip atabiliyorlar en baştan hiçbirşey dinlemeden.aynen benim babam da Erol taş gibi.yeminle canıma okuyor..annemde fiskosluyo onu habire.başka kötü bi özelliği yok.çok iyi insanlar babamında tek derdi ailesinin maddi durumu kötü olmasıydı zaten.bizi şuan ayrı biliyorlar ama ayrılmadık zamana bıraktık çabalıyoruz.benim de senin gibi roman olacak sanırım.:stop::KK1: Allahım mutluluğunu daim kılsın canım:KK37:.
her zaman görücü usülüne karşıyımdır ben öyle oturup gelirimz dek ailelerimiz şöyle o öyle bu böyle tartıp da iyi bari evlenelim ilerde severim diyebilecek bi insan değilim.gönülden bağlı olmam lazım.
inşallah seven sevdiğine kavuşur her zaman

Back
X