Bu durumda biraz daha beklemeniz gerekecek gibi yani yapacak birşey yok, şartlar ortada. Bu doğrultuda kararı verecek olan yine sizsiniz
Ailesini ikna etmek zrunda eğer gerçekten kendi ilişkisine sahip çıkmak istiyorsa ve sizi kaybetmek istemiyorsakararim belli seneye dugun! o'da mumkun gorunmuyor
5 yilimi verdigim ve sevdigim bir insandanda ayrilmak istemiyorum boyle deli sacmasi bir konu yuzunden
ne yapabilirim hic bilmiyorum
NE SAÇMA ya
o evlenmeden olmaz bu evlenmeden olmaz salı sallanır çarşamba çarşafa dolanıra dönmüş olay
ben olsam ailesini ikna etmesiini olmuyorsa zorlamamayı seçerdim
evlilikten bahsaedince çıldırmak ta neymiş
evlilik meraklısı olarak görüyo sizi sanırım
Papağan gibi ezberlemis bik bik aynı şeyler. Valla kardeş ben olsam masaya vururdum yumrugumu. zamanimi boşa harcama derdim.dedim ona
mesele evlenmek degil, evlenmek istesem 2 ay icerisinde birini bulup evlenirim
ben seninle evlenmek istiyorum, sorun bu'dedim
anliyorum abimi ezemem, tek bildigi bu, ezberrr
cok ornek var dedim, abiler dururken kizlar evlendide cocuklari bile buyudu, abileri hala bekarne saçma ya artık kaldı mı önce büyükler evlenir tantanası. benim sözlüm 32 yaşında kız kardeşi 24 yaşında geçen yaz evlendi kimse bir şey demedi,saçmalık resmen nasibinde ne varsa onu yaşarsın nedendir bunu kendi kendilerine sıralamaya sokmak..
hah aynisini bende dedimHangi devirdeyiz ya hala böyle sıra bekleme olayları var mı? Sıramı kalmış sonuçta her iki tarafta sözlü kim müsaitse o evlenir madem elti adayınız abisini bekliyordu o sözlenmeden neden sözlendi
İlginç cidden bence sözlünüzle konuşun ağırlığını koysun bunun için ailesi blöf yapmasın yok önce evlenirsen sileriz diye size yazık değil mi sizi bağlamasınlar bence...hah aynisini bende dedim
kizin ailesine demis kaynim, kaciricam verip nisan yapmamiza izin vermessiniz demis, korkmuslarda oyle olmusmus
ozaman dugun icinde aynisini yapmislar
hayatimda eltim kadar pasif bir insan dahada gormedim zaten, tencere kapak olmuslar kaynimla ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?