Siz olsaniz?

ceyizaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
85
28
3
Detayli anlatiyorum daha iyi anlamaniz icin.
Ben universiteyi bitirdim 5 yillik bir iliskim var ve sozluyum.Sozlumun abisi var 30 yasinda ve 8 yillik iliskisi var nisanli.
Ailem uzatmami istemiyor artik okulda bitti seneye yani 2016 sonlarina dogru dugun olsun diyorlar, bende boyle istiyorum, artik yuva kurup genc anne olmak istiyorum Rabbim nasip ederse.

Sozlum bunu duydugunda cildiriyor. O'da istiyor ama onumuzde koskoca bir engel var. Abi ve nisanlisi.
Elti adayimin abisi var ve bekar iliskisi yok. Neymis abisi evlenmeden elti adayim asla evlenemezmis. Ne dugun tarihi ne birsey nezaman evlenecekleri belli degil, cunku kizin abisi evlenecek daha.
Eeee benim saf sozlumde abisini ezip gecemezmis, once abisi evlenecekmis. Kv Kp sozlume "Asla abin evlenmeden evlenemessin, eger abini ezip gecersen sana hakkimiz helal degil, bizi unut oyle bir hata yaparsan"
Yani sozlum benim ve ailesinin arasinda kalmis durumda.

Bu ne sacmalik! 2 sene bekle desinler anlarim ama daha neyin ne olacagi belli degil 2 yildir nisanlilar dugun evlilik lafi actirmiyor kizin ailesi. Kacir kizi madem diyoruz aa asla kacamam diyormus kiz. Tamam anliyorum elti adayimda merakli dugun dernek ama biz ne yapalim. Ben Eltimin abisi evlensinde sonar eltimde evlensinde sonra ben evleneyim diye kac yil daha bekleyeyim?

akil verin bana, bende akil falan kalmadi
bu arada ailem saf temiz otur otur kalk kalk, asla diretmezler, bana sen ne dersen o diyorlar
beklesende evlensende kabulumuz ama seneye evlenseniz iyi olurdu diyorlar

Bu durumda biraz daha beklemeniz gerekecek gibi yani yapacak birşey yok, şartlar ortada. Bu doğrultuda kararı verecek olan yine sizsiniz

Bu durumda biraz daha beklemeniz gerekecek gibi yani yapacak birşey yok, şartlar ortada. Bu doğrultuda kararı verecek olan yine sizsiniz

kararim belli seneye dugun! o'da mumkun gorunmuyor
5 yilimi verdigim ve sevdigim bir insandanda ayrilmak istemiyorum boyle deli sacmasi bir konu yuzunden
ne yapabilirim hic bilmiyorum

kararim belli seneye dugun! o'da mumkun gorunmuyor
5 yilimi verdigim ve sevdigim bir insandanda ayrilmak istemiyorum boyle deli sacmasi bir konu yuzunden
ne yapabilirim hic bilmiyorum
Ailesini ikna etmek zrunda eğer gerçekten kendi ilişkisine sahip çıkmak istiyorsa ve sizi kaybetmek istemiyorsa

dedim ona
mesele evlenmek degil, evlenmek istesem 2 ay icerisinde birini bulup evlenirim
ben seninle evlenmek istiyorum, sorun bu'dedim
anliyorum abimi ezemem, tek bildigi bu, ezberrr

dedim ona
mesele evlenmek degil, evlenmek istesem 2 ay icerisinde birini bulup evlenirim
ben seninle evlenmek istiyorum, sorun bu'dedim
anliyorum abimi ezemem, tek bildigi bu, ezberrr
Papağan gibi ezberlemis bik bik aynı şeyler. Valla kardeş ben olsam masaya vururdum yumrugumu. zamanimi boşa harcama derdim.

cok ornek var dedim, abiler dururken kizlar evlendide cocuklari bile buyudu, abileri hala bekar
o binde birmis, herkes ayipliyormus, cok ayipmis, boyle gerikafali bir aileye gelin gidiyorum iste

Hangi devirdeyiz ya hala böyle sıra bekleme olayları var mı? Sıramı kalmış sonuçta her iki tarafta sözlü kim müsaitse o evlenir madem elti adayınız abisini bekliyordu o sözlenmeden neden sözlendi
hah aynisini bende dedim
kizin ailesine demis kaynim, kaciricam verip nisan yapmamiza izin vermessiniz demis, korkmuslarda oyle olmusmus
ozaman dugun icinde aynisini yapmislar
hayatimda eltim kadar pasif bir insan dahada gormedim zaten, tencere kapak olmuslar kaynimla ne diyim

Ne kadar bağnaz bir düşünce, toplum olarak böyle yanlış düşünceleri çoktan aşmış olmalıydık, hala yerimizde sayıyoruz. Yerinde olsam sözlüme, daha fazla beklememizin hele ki ne zaman evleneceği bile belli olmayan birini beklemenin bizi yıpratacağını söyler, bir karar vermesini isterdim.

Eltinizin abisine acil yoldan bi gelin bulun Şaka bi yana da yok böyle saçmalık. Madem abisinden önce evlenemezmiş de ne diye nişanlanmış?

ne sinir bozucu durum ya. Yok önce abisi evlencek, sonra seninkinin abisi evlencekk ölme eşeğim ölme. İşin zor valla

bu sıra bekleme olayı kadar deli saçması bişi duymadım. Kısmeti gelen gider arkadaşım ne sırasıymış, ya abisi evlenemese 2-3 seneye nolucak?

Sozlumun dedigi
abim su an iliskisi olmasaydi evlenecektik
ama iliskisi var hemde 8 yillik, hem bizden once baslamislar hem bizden buyukler sira onlarda beklemek zorundayiz
ne tartismalar ne kavgalar yasadik, dusuncesi degismiyor, daha dogrusu ailesinin dusuncesi.

İlginç cidden bence sözlünüzle konuşun ağırlığını koysun bunun için ailesi blöf yapmasın yok önce evlenirsen sileriz diye size yazık değil mi sizi bağlamasınlar bence...

yahu içlerinden hiçbiri mi mantıklı düşünmüyor hayret bişey. ilişkini bitirme tabii ama tepkini koy artık neden onları bekleyecekmişsin ki çok saçma belki kızın abisi 10 sene evlenmicek belki adam evlenmek istemiyor????

en sonunda kendim gidip dugun salonu tutucam
sonrada arayip dugune bekleriiiiiiiz diye ailesini arayacagim

sozlumede, senden birsey bekleyen yok damatlik giy gel diyecegim

saka bir yana, ailesi sileriz demese yapardim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…