• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz?

bu benim için ilişki bitirme nedeni, pekala sende ailem artık sevgililik istemiyo kızımızı oyalıyo diyo dersin çekilirsin kenara, aile ise seninki de aile

sıkı bi rest herkesi hizaya sokar ama sen ayrılamam diyosun bunu sevgilin de biliyo

Resmen domino etkisi. Ohooo diyorum arkadaşım bu nr saçmalık. Bu liste böyle uzar gider. Karşınıza alıp engel olanlarla açık açık konuşun.

valla bu "ezemem"ler şimdiden başladıysa uzaaar gider.. "ilk çocuğun adını annemin/ babamın adını koyacağız hayatım ezemem", "annem yanımıza yerleşecek hayatım ezemem", "bu sene tatile abimlerle gideceğiz hayatım ezemem" ile siz badem ezmesine dönersiniz.. hazır elinizde fırsat varken bırakıp kaçın..

sevgiler..

çok saçma ya sevgilinizde aileside eltinizde, tam tersi asıl siz evleninde onlara örnek olsun, o kadar uzatmanın bir anlamı olmadığını anlasınlar dicem ama hakkımı helal etmem demiş annesi ve babası, ne yani 5 sene dursalar beklicekmisiniz, bu arada hiç mi umut yok evlenmeleri için, olayın içinde başka bir şey olmasın, emin misin abisinin nişanlı olduğuna

nisan dedigim bende nisandaydim
nisan kizin evinde oldu ve 1 saat surdu surmedi
gittik soguk bir aile, abi evde durmamis kizmis zaten ailesine
hemen oturduk yuzuk takildi, taki maki istemiyoruz hoscakalin dediler boyle oldu nisan

nisan dedigim bende nisandaydim
nisan kizin evinde oldu ve 1 saat surdu surmedi
gittik soguk bir aile, abi evde durmamis kizmis zaten ailesine
hemen oturduk yuzuk takildi, taki maki istemiyoruz hoscakalin dediler boyle oldu nisan

karşı taraf istemiyor ailecek ozaman, işiniz zor ya gerçekten

karşı taraf istemiyor ailecek ozaman, işiniz zor ya gerçekten
evet istemiyorlar kesin bir sekilde ama kacirirlarsa cumle aleme rezalet diye goz yumuyorlar yine
kaynim cok uzuluyormus, kv kp de cok uzgunler kaynim uzuldugu icin

tamam bende anliyorum ama benim sucum ne

evet istemiyorlar kesin bir sekilde ama kacirirlarsa cumle aleme rezalet diye goz yumuyorlar yine
kaynim cok uzuluyormus, kv kp de cok uzgunler kaynim uzuldugu icin

tamam bende anliyorum ama benim sucum ne

aynen öyle senin suçun yok, abisi çok mu duygusal o üzülür diye mi engel oluyorlar

aynen öyle senin suçun yok, abisi çok mu duygusal o üzülür diye mi engel oluyorlar

hem o hemde elalem ne der, sirayla diyorlar

beni yemege goturdu evlerine sozlum ilk gittigimde abisi geldi yuzu mahkeme duvari
sonra kv gitti yanina geldi onunda suratindan dusen bin parca

sonra sozlume sordum ne oldu ne gitti diye
abi demis, ben daha getiremedim dememis uzulmusmus (kizi kattiyen izin vermezler eve yemegi birak kahve icmeey bile)
ben ne yapayim benim sucum ne yaaa

beni yemege goturdu evlerine sozlum ilk gittigimde abisi geldi yuzu mahkeme duvari

abi demis, ben daha getiremedim dememis uzulmusmus (kizi kattiyen izin vermezler eve yemegi birak kahve icmeey bile)

amaaaan bunlarda fazla duygusal, yani abisi hasta mı ne ya, bu kadar kafaya takıyor ama karşıdaki onu kafaya taktığını bile sanmıyorum, bu ne ya kendi şeyi kardeşinin mutluluğunu engelliyor, fazla melankolik bir aile,

okurken bana daral geldi yemin ederim :KK53: kendine bu işkenceyi neden yapıyorsun arkadaşım, giden 5 yıl gidecek olan 55 yıldan daha değerli değil ya.. bir ömür eltinle kıyaslanıp şişirecekler içini yazık yaw.

belki cok yanlis yaptim ama sozlume bunu bile dedim :

ailen seni okadar seviyor iste, senide biraz sevip deger verseler, senin mutlulugunu onemserlerdi, abin ogullariyla sen evlatlikmisin, seni hic dusunmuyorlar, seni geri plana atiyorlar hep abinin hisleri abinin isleri hep abin onde onlar icin dedim

Sozlumun cevabi:
oyle degil, beni herzaman abimden cok severler, senin kardesin yok sen anlayamassin tamam mi. sen kardes ne demek bilmiyorsun, seninde ablan olsun senin ailende oyle yapardi.--diyor

tek olan ne biliyormusunuz

sozlumun ailesinden nefret ediyorum

omur boyu onlara karsi sevgi dolu olamayacagim asla, bunu onlar yapti, boyle olmasini istemezdim
anne baba diyorum, yuzlerine gulumsuyorum iyi konusuyorum ama icten ice onlardan nefret ediyorum

tek olan ne biliyormusunuz

sozlumun ailesinden nefret ediyorum

omur boyu onlara karsi sevgi dolu olamayacagim asla, bunu onlar yapti, boyle olmasini istemezdim
anne baba diyorum, yuzlerine gulumsuyorum iyi konusuyorum ama icten ice onlardan nefret ediyorum

Peki ömür boyu katlana bilicekmisin onlara ?

Peki ömür boyu katlana bilicekmisin onlara ?

1 saatlik mesafede yasayacagimiz icin pek fazla icli disli olmayacagimizi fazla gidip gelmeyecegimizi dusunerek
yoksa ayni evde yasamak gibi bi durum olsa evlilikten sogurum asla Kabul edemezdim
gitsinler kaynimla eltimle yasasinlar onlar, varsa yoksa hep onlari dusunuyolarya

1 saatlik mesafe diyorsun da bunun gelmesi kalması falan var. Böyle tuhaf takıntıları olan aileye gelin olmak zor değil mi?

1 saatlik mesafede yasayacagimiz icin pek fazla icli disli olmayacagimizi fazla gidip gelmeyecegimizi dusunerek
yoksa ayni evde yasamak gibi bi durum olsa evlilikten sogurum asla Kabul edemezdim
gitsinler kaynimla eltimle yasasinlar onlar, varsa yoksa hep onlari dusunuyolarya
Vallah canim iclerine giriceksin, 1 saatlik mesafe bile olsa. Benim kv ve kp türkiyede yasiyor. bizse almanyada. Yinede tartismalar oluyor :KK12:

Ben olsam sana ailenle mutluluklar, her olayda abinin ve eşinin öne sürülmesini onlarla sürekli kıyaslanmayı bir ömür çekemem derim...

Detayli anlatiyorum daha iyi anlamaniz icin.
Ben universiteyi bitirdim 5 yillik bir iliskim var ve sozluyum.Sozlumun abisi var 30 yasinda ve 8 yillik iliskisi var nisanli.
Ailem uzatmami istemiyor artik okulda bitti seneye yani 2016 sonlarina dogru dugun olsun diyorlar, bende boyle istiyorum, artik yuva kurup genc anne olmak istiyorum Rabbim nasip ederse.

Sozlum bunu duydugunda cildiriyor. O'da istiyor ama onumuzde koskoca bir engel var. Abi ve nisanlisi.
Elti adayimin abisi var ve bekar iliskisi yok. Neymis abisi evlenmeden elti adayim asla evlenemezmis. Ne dugun tarihi ne birsey nezaman evlenecekleri belli degil, cunku kizin abisi evlenecek daha.
Eeee benim saf sozlumde abisini ezip gecemezmis, once abisi evlenecekmis. Kv Kp sozlume "Asla abin evlenmeden evlenemessin, eger abini ezip gecersen sana hakkimiz helal degil, bizi unut oyle bir hata yaparsan"
Yani sozlum benim ve ailesinin arasinda kalmis durumda.

Bu ne sacmalik! 2 sene bekle desinler anlarim ama daha neyin ne olacagi belli degil 2 yildir nisanlilar dugun evlilik lafi actirmiyor kizin ailesi. Kacir kizi madem diyoruz aa asla kacamam diyormus kiz. Tamam anliyorum elti adayimda merakli dugun dernek ama biz ne yapalim. Ben Eltimin abisi evlensinde sonar eltimde evlensinde sonra ben evleneyim diye kac yil daha bekleyeyim?

akil verin bana, bende akil falan kalmadi
bu arada ailem saf temiz otur otur kalk kalk, asla diretmezler, bana sen ne dersen o diyorlar
beklesende evlensende kabulumuz ama seneye evlenseniz iyi olurdu diyorlar
Abisi evlenecek olsaydı ozaman sana haksızsın derdim çünkü onlar daha evvel bi yola girdiler vs diye ama elti hanımın mazereti çok saçma hele kp ile kv nin bunu onaylaması dahada saçma kimin niyeti varsa ona verilir sıra. Bu işin altında başka sebepler olmasın seni istememeleri gibi yada başka bi kızı yakıştırmaları oğullarına

Detayli anlatiyorum daha iyi anlamaniz icin.
Ben universiteyi bitirdim 5 yillik bir iliskim var ve sozluyum.Sozlumun abisi var 30 yasinda ve 8 yillik iliskisi var nisanli.
Ailem uzatmami istemiyor artik okulda bitti seneye yani 2016 sonlarina dogru dugun olsun diyorlar, bende boyle istiyorum, artik yuva kurup genc anne olmak istiyorum Rabbim nasip ederse.

Sozlum bunu duydugunda cildiriyor. O'da istiyor ama onumuzde koskoca bir engel var. Abi ve nisanlisi.
Elti adayimin abisi var ve bekar iliskisi yok. Neymis abisi evlenmeden elti adayim asla evlenemezmis. Ne dugun tarihi ne birsey nezaman evlenecekleri belli degil, cunku kizin abisi evlenecek daha.
Eeee benim saf sozlumde abisini ezip gecemezmis, once abisi evlenecekmis. Kv Kp sozlume "Asla abin evlenmeden evlenemessin, eger abini ezip gecersen sana hakkimiz helal degil, bizi unut oyle bir hata yaparsan"
Yani sozlum benim ve ailesinin arasinda kalmis durumda.

Bu ne sacmalik! 2 sene bekle desinler anlarim ama daha neyin ne olacagi belli degil 2 yildir nisanlilar dugun evlilik lafi actirmiyor kizin ailesi. Kacir kizi madem diyoruz aa asla kacamam diyormus kiz. Tamam anliyorum elti adayimda merakli dugun dernek ama biz ne yapalim. Ben Eltimin abisi evlensinde sonar eltimde evlensinde sonra ben evleneyim diye kac yil daha bekleyeyim?

akil verin bana, bende akil falan kalmadi
bu arada ailem saf temiz otur otur kalk kalk, asla diretmezler, bana sen ne dersen o diyorlar
beklesende evlensende kabulumuz ama seneye evlenseniz iyi olurdu diyorlar

Bu zihniyette bir aileyle nasıl anlaşacaksın. Elti adayın ve sevgilinin abisi tencere kapak misali (ikiside aynı zihniyetteler ama sana anormal geliyor)

Eğer sevgilin seninle evlenmeyi istiyorsa sıra mıra beklemez valla. Resti çek, herkesin evi barkı ayrı olacak ne de olsa.

Back
X