- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Aslında bi işi var ama tasvip edilmeyen bir iş..biz suan sevgili vs degiliz ama hoslaniyoruz karşılıklı.. Off Allah im yardim etDuzgun bir isi olana kadar beklerdim
Tasvip edilmeyen derken?Aslında bi işi var ama tasvip edilmeyen bir iş..biz suan sevgili vs degiliz ama hoslaniyoruz karşılıklı.. Off Allah im yardim et
Öncelikle ne mezunu? Bar ve evlilik hayatı zor iş. İyi birisi olabilir ama bende biraz daha ince elerdim sanırımÜniversite mezunu atanamadı maalesef..cok zor atamaları. Barda çalışıyo(
Sosyal bilgiler mezunu kac yıldır atanamamis ve bırakmış artıkÖncelikle ne mezunu? Bar ve evlilik hayatı zor iş. İyi birisi olabilir ama bende biraz daha ince elerdim sanırım
Hayır daha kimse bilmiyo ablamin dışında..cikmazdayım..Aileniz haberdar mi bu durumdan peki.Haberleri varsa ne dusunuyorlar?
Bende sosyal bilgiler oğretmenliği mezunuyum :) bende evlenecem de evlenecem diye ders çalışmadım. Sonra ozelde çalıştım derken şimdi ders çalışıyorum.imkansız değil biraz kasmak lazım. Ayrıca neden bar? Adam öğretmen yani gitsin özele çalışsın.başta biraz zorlanır maddi olarak ama zamanla kariyer yapabilir hangi şehirde? Ben anne olduğum için özel beni yıprattı oyuzden bu sene bir anda derse başladımSosyal bilgiler mezunu kac yıldır atanamamis ve bırakmış artık
Bende belli bi yaşa geldiğim için artık mantıklı düşünmek istiyorum..e bi taraftanda icim ısınan birini görmek mutlu ediyo..yani bilemedimmmmAhh canım aynısını yaşadım nişanı attım karşıma tertemiz efendi biri çıktı iş yok güç yok aklı beş karış havadaymış eee çalışmayan adam başka nası olcakki. Çalışmayan adam mı olur ya o ne biçim şey.
Daha arkadaşız hiç o konulara girmedim toplam 3 kere görüştük..ortak bi tanıdığımız var sadece ona sormustum nasil biri diye çok efendi yıllardır tanirim hic bi yanlışını görmedim dedi..Baska bir is bulsa bar disinda.Her üni mezunu da atanmak zorunda diye bir kural yokki.Ozel sektorde calisabilir.
Hic müsait değil..acaba konussam baska is yap desem olurmuki??barda calisan biri ile anlasabilcekmisiniz ? yapiniz ve psikolojik durumunuz musayit mi ? bu sorularin cevabi sizde sakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?