Siz olsanız ..

Biriyle evlenince ailesi ile de evleniyorsun Ve eğer tahammülün yoksa bence yolun başındayken kaç onlardan kurtul :)

OHAAAAAAA AYI GİBİ KONUŞMUŞ.

O sizin kayınpederiniz değil ki söylediğini takasınız. Ne zaman nişan olur, o zaman anca müstakbel kayınpeder olur.

Bkz : Cahil cühela konuşan sahte bilgilerle donatılmış bilgileri olan kimseye patavatsız insan denir. Olgunluğu taşıyamayan ne dediğini beyni idrak etmeyip dillendirmiş kayınpeder adayı. Çok haklısın fakat Sevgilin nasıl biri bu nokta bu önemli bence !

tekrar kilo alsan zaten bu hep ayı gibiydi der

Armut dibine duser genelde malum.. Baba boyle ise, sevgilinin de boyle yetismis olma ihtimali yuksek.. Eski esimin ailesi edepsiz ve cirkefti; kendi onlardan beter cikmisti..

Armut dibine duser genelde malum.. Baba boyle ise, sevgilinin de boyle yetismis olma ihtimali yuksek.. Eski esimin ailesi edepsiz ve cirkefti; kendi onlardan beter cikmisti..[/QUOTE]
Haklısın canım cok sessiz biri zaten o korkutuyo beni en iyisi uzak durmak böylelerinden

Armut dibine duser genelde malum.. Baba boyle ise, sevgilinin de boyle yetismis olma ihtimali yuksek.. Eski esimin ailesi edepsiz ve cirkefti; kendi onlardan beter cikmisti..
Haklısın canım cok sessiz biri zaten o korkutuyo beni en iyisi uzak durmak böylelerinden [/QUOTE]
Ailesi oyle ama sevgilim cok iyi cumlelerine zaten hic inanmiyorum ben.. Aile ne ise, cocuk odur %99.. Evlilik de sadece eş ile yapilmadigindan, bunlari gorup evet demek bile bile ladestir.. Icinde saygi olmayan bi evden bi sey beklemem ben.. Yasadim cunku biliyorum..

Haklısın canım cok sessiz biri zaten o korkutuyo beni en iyisi uzak durmak böylelerinden
Ailesi oyle ama sevgilim cok iyi cumlelerine zaten hic inanmiyorum ben.. Aile ne ise, cocuk odur %99.. Evlilik de sadece eş ile yapilmadigindan, bunlari gorup evet demek bile bile ladestir.. Icinde saygi olmayan bi evden bi sey beklemem ben.. Yasadim cunku biliyorum..[/QUOTE]
Cok uzuldum canim ayrilmissin galiba sende

Cok uzuldum canim ayrilmissin galiba sende[/QUOTE]
Eski esim dedigime gore : )) ayrildim evet.. Allah a sukurler olsun ki kurtuldum o gorgusuz cirkef insanlardan.. Rabbim beterinden korusun..
Yani diyecegim şu ki, ailesi kotu kendisi iyi düşünceleri genelde safsatadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…