- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Biriyle evlenince ailesi ile de evleniyorsun Ve eğer tahammülün yoksa bence yolun başındayken kaç onlardan kurtul :)Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Canım merhaba bi gelişme yok tavrım belli kendisi hala çabalıyor falan ama derler ya tırnaklarıma kadar kırıldım yani artık dönüşüm olmazbir gelişme var mıBoncukkk000 , nasıl oldun?
Canım sessiz biri beni korkutan o yönü zatenBabası eşinin ya da sevgilinin sorunu değil bence.
İstemeZsen konuşmazsın ilerde.
Önemli olan sen çocuğa güveniyor musun
Arkanda olur mu
ahlak yoksunu sende ben sizi taniyamadim ozamanlar bukadar okuz degildin de
Aynen oyle simdi beni begenmismis bende simdi seni begenmedim bi kp dusmez o laflar
Kactim canım kactmBiriyle evlenince ailesi ile de evleniyorsun Ve eğer tahammülün yoksa bence yolun başındayken kaç onlardan kurtul :)
Ayni fikirdeyim senle canimBöyle ailenin oğlunu kendime koca diye almam.Net.
Hic sorma canimaileside ne kadar görgüsüzmüş
OHAAAAAAA AYI GİBİ KONUŞMUŞ.Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Aynen canim kendinin farkinda degilOHAAAAAAA AYI GİBİ KONUŞMUŞ.
Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Ben bilmiyordum ailesini tanımıyordum Ve eşimi de çok seviyordum evlendim, şimdi hayatım cehenneme döndü.Kactim canım kactm
Gercekten mi canim cok uzuldum neler yapiyolar sanaBen bilmiyordum ailesini tanımıyordum Ve eşimi de çok seviyordum evlendim, şimdi hayatım cehenneme döndü.
tekrar kilo alsan zaten bu hep ayı gibiydi derKızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime tejrar kilo alsan neler soylerbelki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Aynen oyle canim o ne dertse artiktekrar kilo alsan zaten bu hep ayı gibiydi der
Haklısın canım cok sessiz biri zaten o korkutuyo beni en iyisi uzak durmak böylelerindenArmut dibine duser genelde malum.. Baba boyle ise, sevgilinin de boyle yetismis olma ihtimali yuksek.. Eski esimin ailesi edepsiz ve cirkefti; kendi onlardan beter cikmisti..
Ailesi oyle ama sevgilim cok iyi cumlelerine zaten hic inanmiyorum ben.. Aile ne ise, cocuk odur %99.. Evlilik de sadece eş ile yapilmadigindan, bunlari gorup evet demek bile bile ladestir.. Icinde saygi olmayan bi evden bi sey beklemem ben.. Yasadim cunku biliyorum..[/QUOTE]Haklısın canım cok sessiz biri zaten o korkutuyo beni en iyisi uzak durmak böylelerinden
Cok uzuldum canim ayrilmissin galiba sende[/QUOTE]Ailesi oyle ama sevgilim cok iyi cumlelerine zaten hic inanmiyorum ben.. Aile ne ise, cocuk odur %99.. Evlilik de sadece eş ile yapilmadigindan, bunlari gorup evet demek bile bile ladestir.. Icinde saygi olmayan bi evden bi sey beklemem ben.. Yasadim cunku biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?