Siz olsanız ..

Hadi adam terbiyesiz, görgüsüz der geçeriz de, o an susarak babasının oğlu olduğunu gösteren sevgiline ne demeli? Herhangi bir rahatsızlık duymamış ki en azından baba sen ne diyorsun deme ihtiyacı bile hissetmemiş. Sen bugün bunu yutarsan yarın çok daha kötü ve aşağılayıcı sözleri hem ailesinden hem de sevgilinden duymayı kabul etmiş olacaksın. Allah acımış da nasıl insanlar olduklarını sana göstermiş.

Ne kadar terbiyesiz insanlar var.
Simdi daha sevgiliyken bunları diyorsa yarın birgün evlenip kilo alırsanız neler demez.

yerınde olsaydım'' evet , bende o zaman sızı gordugumde ne kadar beyfendı bı adam demıstım. şimdi cok degısmıssınız sızı tanıyamadım ne kadar da hadsiz bi adam olmussnuz '' derdım. ve ceker gıderdm. k.bakmayında sevglınızın oyle susup kalması da pek hos olmamıs. yerınızde olsam babasınn tum terbıyesızlıgını yuzune carpar ayrılırım. yarın bir gün hamıle kalsan bu adam o zaman sana yıne ayı mı dıcek. dgumda herkes kılo alıuor bı alsan veremesen dılıne dusersın mazallah.

ne kadar saygısız insanlar var şu hayatta, yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm açıkçası böyle bir ailenin yetiştidiği evlatta saygısız olur diye düşünüyorum, ilişkinizi gözden geçirmelisiniz bence

Sevgilin babasına gereken cevabı veremedimi hö.....k sıkma canını işine geliyorsa devam et gelmiyorsa at tekme geç.

Bir şey oldu mu canım dün? Olay çıkmadı inşallah.
Canim gunaydin cikmadi cok sukur agzima ne geliyosa soyledim , agladi zirladi benimle evlenecekmis gerekirse gorusmezmisiz ailesiyle bende ben kimseyi ailesinden etmek istemem bundan sonra ki gelin adayiyla birlikte tartida gotur baban onaylasin oyle alsin dedim hala yaziyo biseler yazsin babasina ozur diletcekmis bunun ozuru yok dedim senden ve aileden bise beklemiyorum dedim birazdan annemle konuacam tatlim rabbim hayirlisini versin

Canim daha neler gorucez kim bilir dedigin gibi saygisizlik baska bise degil

Sevindim olay olmadığına. Sen sert çıkınca babasının yaptığının hata olduğunu kabul etmiş baksana. Bir şey demesen harekete geçeceği yoktu.

Evet canim aklimdan neler neler gecti hepsini dusundum ve ayrildim

Ben neden adama fazla kızmadım yahu bana sadece biraz densiz birazda açıksözlü gibi geldi... Neden ayrıldın diyenlere babası ayı gibiydin ilk gördüğümüzde dedi diye ayrıldım mı diyceksin... Bence gereksiz bir muhabbet başka konular varsa onları bilemem ama ben üzerinde durmazdım zaten zayıfmışsın şu andaki durumunda o kadar üzerinde durma

Cok Sukur canım gördüm gercek yuzlerini kendilerine gore bi gelin bulsunlar simdi

Bilmiyorum canim neden kizmadin ama hic bir bayanin hakedecegi bir kelime degil simdi zayifladim evet ama bu kilo almiyacagim anlamina gelmez ve bu kpederin haddine olan bisey degil dusuncene saygi duyuyorum tesekkur ederim

armut dibine düşermiş sevgilinde bişey deseymiş keşke ne terbiyesiz adammış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…