Siz olsanız ..

Sen niye utaniyorsun yahu utanmasini gereken o kelimeyi kullanan adam ne ayıp ya

Daha kotulerine hakediyolar bence ama iste edep ahlak susuyorum ama bitircem canim cok gururuma dokundu hala agliyorum

Sevgilinle mutluysan, bu adam yüzünden ayrılma bence... Demek ki patavatsız biri...

Desin bende sizi beğenmedim o zaman deseydin ya

Tüh ya keske kilo vermeseymisim tam da sizin cinsinizden bi gelin olcakmisim derdim sessiz sessiz.
Pis utanmaz herif..
Isteyerek kilo vermedim canim zaten inan boyumdan dolayi oyle abarti bi kilom bile yoktu ama ne olursam olayim kimse haketmezdi o kelimeyi

Çok üzüldüm canım ya. Terbiyesiz adam. Bir genç hanima evine gelen misafire söylenecek laf mi.
Burada konu adam değil yalnız.
Sevgilinin sessiz kalması. İnsan bir baba ne diyorsun ayıp oluyor falan da mı demez ya.
Sevgilin çok hatalı çok . Bu demekki hep ailesine karşı haksızlık olsa bile böyle sessiz kalacak. Bir isarettir bak bu senin için.

Oyle yapicam canim cekmiycem zaten bu son goz yaslarim..
Aynısı annemin basına nisanlıyken gelmis dur sana anlatayım
Babaannem annemle babam nisanlandıgında herkesin icinde
Yüksekten uctum uctum engine düstüm demis, annem insanların icinde kızarıp bozarmıs.
Annem yine de evlenmis babamla
Sonuc kac yıldır anlasamazlar, babam hep aralarında kalır ikisinin.

Bana göre isteme,söz olmadan ailelerle görüşmek gereksiz.Ama burda nasıl insanlar olduklarını az çok görmene sebep olmuş,iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…