- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi Boncukkk000
Sen niye utaniyorsun yahu utanmasini gereken o kelimeyi kullanan adam ne ayıp ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kotulerine hakediyolar bence ama iste edep ahlak susuyorum ama bitircem canim cok gururuma dokundu hala agliyorumAyrıl kurtul, ailecek edep yoksunu pis ahlaksızlar. Resmen çok sinirlendim. Bir genç kızın gururunu nasıl kırıyorlar. De ki o sevgiline, baban ayı sen de onun oğlu musun acaba sonra da sil engelle. Aaaa eşime söyledim yuh dedi
Sevgilinle mutluysan, bu adam yüzünden ayrılma bence... Demek ki patavatsız biri...Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Hic bise demedi evet canim ona ayri bi gucendim zaten paramparcayimO sevgiliniz de ağzını hiç açmamış maşallah! Nasıl konuşuyorsun baba, ayıp falan derdi bir laf olsun diye insan!
Sonuc belli senin ruh saglıgını bozacak bu aile burası kesinDogru diyosun canım sonuc belli degilmi.m
Desin bende sizi beğenmedim o zaman deseydin yaKızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Canım cok gururuma dokundu hic bu kadar kotu olmamistim 22 yasinda genc bi kizim haketmedimSen niye utaniyorsun yahu utanmasini gereken o kelimeyi kullanan adam ne ayıp ya
Sonra kırıldığınızı ilettiniz mi sevgilinize? Bu halinizden haberi var mı?Hic bise demedi evet canim ona ayri bi gucendim zaten paramparcayim
Adam bunu dediği zaman oğlu ne dedi öylece baktı mi o daCanım cok gururuma dokundu hic bu kadar kotu olmamistim 22 yasinda genc bi kizim haketmedim
Isteyerek kilo vermedim canim zaten inan boyumdan dolayi oyle abarti bi kilom bile yoktu ama ne olursam olayim kimse haketmezdi o kelimeyiTüh ya keske kilo vermeseymisim tam da sizin cinsinizden bi gelin olcakmisim derdim sessiz sessiz.
Pis utanmaz herif..
Oyle yapicam canim cekmiycem zaten bu son goz yaslarim..Sonuc belli senin ruh saglıgını bozacak bu aile burası kesin
Su kısacık hayatta kimsenin kahrını cekme derim ben.
bence de ayrılOyle yapicam canim cekmiycem zaten bu son goz yaslarim..
Canım okadar kotu oldum ki ben soka girdim zaten hic bise diyemedimDesin bende sizi beğenmedim o zaman deseydin ya
Var canim mesaj attim ona kendinize gore ince zayif bir gelin bulun beni bi daha arama diyeSonra kırıldığınızı ilettiniz mi sevgilinize? Bu halinizden haberi var mı?
Evet canim tek kelime etmedi ondan destek gormek isterdim ama hic bise soylemediAdam bunu dediği zaman oğlu ne dedi öylece baktı mi o da
Aynısı annemin basına nisanlıyken gelmis dur sana anlatayımOyle yapicam canim cekmiycem zaten bu son goz yaslarim..
O ne cevap verdi peki? Babayı koruduysa durum vahim.Var canim mesaj attim ona kendinize gore ince zayif bir gelin bulun beni bi daha arama diye