- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Bende sıkılırdım sürekli haber vermekten. ertesi gün arar konuşursunuz dün nasıl geçti gibisinden.
Üzüldüm.
Yani bu şekilde daha çok üzüleceksin gibi geliyor bana...
Hayır ben öyle bişey hissetmedim.sizede mı güven vermıyor?
Konusuyoruz. Ben uyanıkken sıkılmıyor konusmaktan mesj atmaktan dısardaykende olsa ama dün gece ben uyudum unutmıs mesaj atmayı. Nediyebilirim ki bunun üstüne. Bilmiyorun büyütüyor muyum onuda bilmiyorun.ben cıkınca adın adım haber veriyorum ona sormasa bile. Sanırım benimle aynı olmasını bekliyorumYa biraz sıkıcı bir durum değil mi ? Sürekli geldim/gittim olayı ? Belki o da böyle düşünüyordur.Konuşun bu konuyu.
Aybı ülkefeyken cok ayrı birşy yapmazdık zaten hayatımız rutin olduğu için haber verme durumuda olmazdo.normalde birbirinize her şeyin raporunu veren bir çiftseniz ve bu iletişim birden sekteye uğradıysa kaygılarınız haklıdır.
ama normalde de sürekli şunu yaptı buraya gittim eve döndüm diye haber verme alışkanlığınız yoksa şu anda böyle bir beklentiye girmeniz sizi yorar.
25 yasında askında yasına gore de olgun geve kukubüne gitmesini istemediğimi soyledim hemen kesti o durumu. Dünde gitceği yeri soylerken ısrarla sordu bak arkadasından 3 gün kavga etceksen gitmem diye. Bilemiyorum olgun olnayan ben miyim acaba?Bu arkadaş kaç yaşında ki? Evlilik hazırlığında birinden çok henüz 2o sinde tipik bir erkek öğrenci gibi...
Yani şu aşamada ha ayrılmışsın, ha berabersiniz senin için çok değişen birşey yok di mi? Ayrı ülkelerdesiniz zaten. Bence biraz oluruna bak, hiç karışmadan dışardan gözlemle. Daha sonra net bi karar alırsın.
Yaptım aynısını yasattım bilerek isteyerek cumartesi günü. ?kıyamet koptuBen önceki konuda da bu konuda da sana hak veriyorum. Kim olsa killanir. Herkesin iliski dinamigi farklı gerci. Ayni tavirlarda sen olsan erkek arkadaşının tepkisi ne olur?
Yaptım aynısını yasattım bilerek isteyerek cumartesi günü. ?kıyamet koptu
Yaptım aynısını yasattım bilerek isteyerek cumartesi günü. ?kıyamet koptu
ama soyle bı durum var ben dısdardayken asla uyumaz bekler eve gırmemı. o aradı ben meşgule attım ya da cevap vermedim hep. dün gece kı mevzuda ise ben uyuyordumO zaman işler değişir.
Siz haber vermeyince kızıyorsa kendisi de haber vermeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?