siz olsanız?

Canımmmm nasıl durumlar aradımı mesaj attımı

konuştuk canım anladı benım kafayı yediğimi :) cok daha dıkkatlı mesela wappta online oluyor kımle yazışıyorsun dıyorum hemen ekran resmı atıyor. duzeldı şimdilik bi sıkıntı yok ınsallahta gıder böyle. ben dedığınız gıbı cektım kendımı 1 günde farkettırdı :)

Oooh süper Devam et böyle inşallah herşey güzel olacak

valla bana hiç güvenilir gelmedii.. size yeterince önem verse size mutlaka haber verirdi.. umursamıyor bence.

Yine de fazla sıkmayın ama bir süre sonra rahatsız olabilir, çatlayabilir :/
Mutluluklar...

Ayy birakin bu ergen seylerini, yipratiyosunuz birbirinizi. Kasmayin bu kadar. Erkekler ayrintiya takilmaz. O nasil davraniyorsa siz de oyle davranin

yurtdisinda okuyan/ calisan adami turkiyeden kumanda edemezsin.
bidefa hem sacma hem imkansiz.
ne sebeple gitti bilmiyorum oraya ama erasmus partilerine de gidecek,barlara da gidecek yani yurtdisina cikan kiz erkek herkesin yaptigi seyler bunlar.
arayip msj atmasi filan,belki alkollu belki unuttu..
ya genis olup musama gostereceksin ya da sinirden kendini paralayacaksin.

ben rahatsız olurdum.
çünkü kendi ilişkimde gidip gelme konusunda izin almayız haber veririz, benim için önemli bir nokta.

yurtdışına gıtme hevesım hıc yok. hatta hep derım keşke turk olsaydı diye. seviyorum ve dedığım gıbı somut bısey olmadıkça sevgi bitmiyor,ayrılmak kolay olmuyor.

Turk degil mi ?
Neyse.. Konuyu kendiniz cozmussunuz bile aranizda. Yurtdisindada size hayatiniza Allah kolaylik versin.
Baristiysaniz kapatsin konuyu admin.

ilk açtığınız konuda sizi haklı buldum ama bu da fazla abartı ya
gidip gelmekte haber vermek ayrı bir şey, whatsappta kimle konuşuyorsun diye darlamak çoook ayrı bir şey

Küçük bir şehirden büyük bir şehre okumaya gittim ve bana yardım edecek kimse yoktu her şeyi kendim öğrendim. Okumaya gittiğimde yaşadığım yerde otobüse para verilirdi okuduğum yerde akbil denen şeyle tanıştım o derece baştan öğrendim. Ve ilk zamanlar otobüsler tıklım tıklım, hep bir koşuşturmaca havasında olduğum için eski sevgilimle önceki gibi konuşmuyorduk daha az mesaj atıyordum dediğin gibi hep kavga ediyorduk. Mesela yurda geçince haber ver diyordu yurda geldim yazıyordum ama yemeğimi zor yiyordum sonra uyuya kalıyordum tabi o da trip atıyordu neden iyi geceler demedin falan diye ama insan bazen gerçekten yoruluyor. Sevgilini anlayabiliyorum tabi inş. altından kötü şeyler çıkmaz, seni de anlayabiliyorum ama ilk zamanlar uzaklıktan böyle kavgalar oluyor. Bence gözlemlemeye çalış

Nezman donucek canim...uzaklik iliskilerde kesinlikle kavga nedeni oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…