- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Adım adım haber vermek nedir yahu.. bence sizin güven probleminiz var. Siz baştan haber veriyorsunuz ki o da size vermek zorunda kalsın.. insanlık hali uyumasa bile unutabilir.Konusuyoruz. Ben uyanıkken sıkılmıyor konusmaktan mesj atmaktan dısardaykende olsa ama dün gece ben uyudum unutmıs mesaj atmayı. Nediyebilirim ki bunun üstüne. Bilmiyorun büyütüyor muyum onuda bilmiyorun.ben cıkınca adın adım haber veriyorum ona sormasa bile. Sanırım benimle aynı olmasını bekliyorum
Ben eşime haber verirdim kızlarla taksime gittiğimi falan. Yada akşam dışarıdayız diye gündüz konuşurken söylerdim. Akşam bazen de yorgun gelir unuturdum. Şimdi evli olduğumuza göre pek sevgi eksikliği yok aramızda.sevgi eksikliğinden kaynaklı değil ozaman? cunku ben kafamı yastığa koyduğumda aklıma o gelır.unutamamm onun nasıl gelmez onada sınır oluyorum
bana da oyle geliyor delı gibi acık arıyorum bulamayınca da sinirleniyorum. bısey gormedığım , bişey hissetceğim bı durumda yok ama sezgi işte. 100 de 100 emin olamayınca cope atamıyorum bukadar emeğide.marilyn bana siz ayrılacaksınız gibi geliyor
güvenemiyorum zaten sürekli stalktayım ama somut bısey olmayıncada bıtırmek istemiyorum. bi cesaret bitirsem bıle gerı donerım bılıyorum, yıprandığımızla kalırız.Eve 1de döndüğünü hiç sanmam,iyi dayanıyorsun ben olsam güvenemezdim.
Peki somut bir şekil geçerse keşke o zaman bitirseydim diyip geçen zamana acır mısın ? ya da güzel anılar da yeter mi olası ayrılık durumunda?bana da oyle geliyor delı gibi acık arıyorum bulamayınca da sinirleniyorum. bısey gormedığım , bişey hissetceğim bı durumda yok ama sezgi işte. 100 de 100 emin olamayınca cope atamıyorum bukadar emeğide.
acımam. cunku durumum 2 aydır böyle rüya gıbı gectı hersey 2 ay oncesıne kadar.Peki somut bir şekil geçerse keşke o zaman bitirseydim diyip geçen zamana acır mısın ? ya da güzel anılar da yeter mi olası ayrılık durumunda?
Hah o zaman yapacağın şey belli sabır gösterip içinde ki sesi bastırıp gelişmeleri izleyeceksin ve aşırı kasmayacaksın tabi ki onunla ilgili söz hakkın olacak ama işi kavgalara götüren hesap sonra tarzı olmayacakacımam. cunku durumum 2 aydır böyle rüya gıbı gectı hersey 2 ay oncesıne kadar.
ama ayrılırsam 3 ay sonra buyuk pişmanlıklar yasarım bekleseydım keşke sımdı hersey yolna girecekti diye.
Uzaktayken ciftler cok kavga ederler. Yakindayken kedi gibi olurlar biz oyle mesela. Turkiyeye gelme sansi yokmu hicc.kızlar merhaba,
erkek arkadaşım yurtdışında oncekı konularımdan bılırsınız bi oncekı konuyu açtığım aksam kendısıyle acık acık konuştum rahatsızlıklarımı soyledım. hak verdı.o tarz yerlere artık daha az gıdeceğını soyledı.
dün gece arkadaşına yemeğe gitti gittikleri ev oğrencı evı erasmus hepsi kız-erkek karışık grup saat 22.00 de gitti.aramızda 2 saat fark var o 22.00 de evden çıkarken burda 00.00 dı ben yattım uydum. uyumadan once 40 kere dedım kı donduğunde mesaj at. sabah bı uyandım ne mesaj ne bısey.
9,30 da da kursu var ben oranın saatıne gore 9.30 da aramaya başladım açmadı.10,15 gibi yazdı 10 dakıka once derse gırmış aceleden cevap verememiş-dönememiş-yazamamıs, dün gece de haber vermeyı mesaj atmayı unutmuş eve 1.00 de girmiş oyle soyledı.
cok mutsuz oluyorum enerjim cekılıyor ufak tefek hep sorun hep sorun ilişkimize benım gosterdığım tıtizlığı gostermıyor.
yan yanayken asla problemımız olmuyor olsada hızlıca cozuyoruz. 3 senedir birlikteyiz surda 2 aydır ayrıyız ama 3 senenın toplamında ettığımız kavganın 10 katını su 2 ayda ettik.
su durumda onumde 2 seçenek var. ya anlayış gösterip biraz daha üstüne az düşeceğim geçici bi süreç kayıp bi zaman olcak bızım için ya da komple bitireceğim. siz olsanız ne yapardınız?
aynen oyle kendı kendmı mutsuz edıyorumStalklamak filan takıntılık durumlar. Şu geçen zamanda eminim kendini ne denli yıpratmışsındır. İnsan böyle sürekli kontrol edince de kendini hastalıklı, takıntılı gibi hissediyor..
O son derece rahatken..
cok haklısın. bundan sonra böyle bı yol ızlemeliyim. cok teşekkür ederimmmmHah o zaman yapacağın şey belli sabır gösterip içinde ki sesi bastırıp gelişmeleri izleyeceksin ve aşırı kasmayacaksın tabi ki onunla ilgili söz hakkın olacak ama işi kavgalara götüren hesap sonra tarzı olmayacak
aynen oyle kendı kendmı mutsuz edıyorum
O zaman aynı silahla sen de onu vurgüvenemiyorum zaten sürekli stalktayım ama somut bısey olmayıncada bıtırmek istemiyorum. bi cesaret bitirsem bıle gerı donerım bılıyorum, yıprandığımızla kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?