siz olsanız?

Adım adım haber vermek nedir yahu.. bence sizin güven probleminiz var. Siz baştan haber veriyorsunuz ki o da size vermek zorunda kalsın.. insanlık hali uyumasa bile unutabilir.
Dikkat edin sizden önce o ayrılmasın!!

sevgi eksikliğinden kaynaklı değil ozaman? cunku ben kafamı yastığa koyduğumda aklıma o gelır.unutamamm onun nasıl gelmez onada sınır oluyorum
Ben eşime haber verirdim kızlarla taksime gittiğimi falan. Yada akşam dışarıdayız diye gündüz konuşurken söylerdim. Akşam bazen de yorgun gelir unuturdum. Şimdi evli olduğumuza göre pek sevgi eksikliği yok aramızda.

Şimdi bile ben evde yokken arkadaşları ile dışarı çıkar. 10da ararım napıyorsun diye. Evde bulurum. Niye haber vermedin deyince de ne gerek var... Sevgi eksikliği mi? Boşansak mı

benim en çok takıldığım mevzular. ve çok haklısın. yalnız bir şeyi öğrendim ben. isterse sana dakika başı malumat versin yapan insan herşekilde yapar. ben - henüz çok yeni aldatılmış biri olarak- uzak mesafe ilişkilerinde artık neye inanacağımı bilmiyorum. sadece şunu diyebilirim. kalbin ne diyor. çok garip bir şekilde insanın kalbi bir şey olduğunu anlıyor. ben de vayy ona çok güveniyorum içim çok huzurlu diyodum. ama içime bişey düştü sonrasında. ve doğruymuş. dünya başıma yıkıldı. sen kalbini ve sezgilerini dinle. ve onun hareketlerini de izle. canını sıkmak istemem ama erasmusa giden erkekler hep bi b.k yeyip öyle dönüyor. bir arakadaşımın sevgilisi gitmişti ki, o kuzu gibi çocuk, o sevdiğine aşkla bağlı çocuk yine böyle kızlı erkekli bir ortamda yabancı bir kızla yakınlaşmış. sadece öpüşmüşler güya öyle demiş. vicdan azabı duyup anlatmıştı arkadaşıma. erkek denen varlık bir imkan buldu mu yapıyor.

Ben de oğrenciyim sevgilimden ayrı bir şehirde. Kız erkek karışık arkadaşlarla evde toplanırız akşam dışarı da çıkarız. Sevgilimle muhabbet ederken bugün ne yapacağımızı anlatırız birbirimize ama bu rapor vermek gibi değil muhabbetimiz olur bizim. Yani gittim geldim çıktım saatlerini söylemeyiz pek. Rapor verir gibi yaşamak çok can sıkıcı.

İçine kurt düşürmek gibi olmasın çocuğun günahını da almayayım ama genel olarak erasmusta aldatma işleri çok dönüyor. Ben olsam gece kulübüne gitmesini ben de istemezdim çünkü zaten öyle bir hayatımız da yok. Çıksın arkadaşlarıyla bir iki kadeh içip evine dönsün. Gece kulübü işi hoş değil cidden sen yanında yokken. Çünkü hem yurt dışında hem içecek hem o müzikle daha da sarhoş olacak filan sonu iyi bitmiyor o işlerin:)

Mesaj atma, ara. Mümkünse görüntülü arama programları yükleyin onlardan konuşun. Bunu sana güven vermediği için söylüyorum. Ama bunu alelade bir zamanda söyle, görüntülü konuşalım mı özledim seni falan diye, daha sonra alışkanlık haline gelsin her seferinde görüntülü ararsın.

Eve 1de döndüğünü hiç sanmam,iyi dayanıyorsun ben olsam güvenemezdim.

Birbirinizi bi süre rahat bıraksanız.
Bizde eşimle bunun kavgasını yapardık bekarken.
Sonraları kimse kimsenin nereye gidip geldiğini bilmemeye yada o an öğrenmesine karar verdik.
Daha iyiydi.

Kısıtlanma gibi geliyor bana sanki. Nerdesin yada şurdayım şu saatte gecicem vs. demek.

Eve 1de döndüğünü hiç sanmam,iyi dayanıyorsun ben olsam güvenemezdim.
güvenemiyorum zaten sürekli stalktayım ama somut bısey olmayıncada bıtırmek istemiyorum. bi cesaret bitirsem bıle gerı donerım bılıyorum, yıprandığımızla kalırız.

bana da oyle geliyor delı gibi acık arıyorum bulamayınca da sinirleniyorum. bısey gormedığım , bişey hissetceğim bı durumda yok ama sezgi işte. 100 de 100 emin olamayınca cope atamıyorum bukadar emeğide.
Peki somut bir şekil geçerse keşke o zaman bitirseydim diyip geçen zamana acır mısın ? ya da güzel anılar da yeter mi olası ayrılık durumunda?

Peki somut bir şekil geçerse keşke o zaman bitirseydim diyip geçen zamana acır mısın ? ya da güzel anılar da yeter mi olası ayrılık durumunda?
acımam. cunku durumum 2 aydır böyle rüya gıbı gectı hersey 2 ay oncesıne kadar.
ama ayrılırsam 3 ay sonra buyuk pişmanlıklar yasarım bekleseydım keşke sımdı hersey yolna girecekti diye.

acımam. cunku durumum 2 aydır böyle rüya gıbı gectı hersey 2 ay oncesıne kadar.
ama ayrılırsam 3 ay sonra buyuk pişmanlıklar yasarım bekleseydım keşke sımdı hersey yolna girecekti diye.
Hah o zaman yapacağın şey belli sabır gösterip içinde ki sesi bastırıp gelişmeleri izleyeceksin ve aşırı kasmayacaksın tabi ki onunla ilgili söz hakkın olacak ama işi kavgalara götüren hesap sonra tarzı olmayacak

Uzaktayken ciftler cok kavga ederler. Yakindayken kedi gibi olurlar biz oyle mesela. Turkiyeye gelme sansi yokmu hicc.

Stalklamak filan takıntılık durumlar. Şu geçen zamanda eminim kendini ne denli yıpratmışsındır. İnsan böyle sürekli kontrol edince de kendini hastalıklı, takıntılı gibi hissediyor..
O son derece rahatken..

cok haklısın. bundan sonra böyle bı yol ızlemeliyim. cok teşekkür ederimmmm

Ben de unuturdum bazen haber vermeyi. Gerçekten dusuncesizlik gibi duruyor ama her zaman öyle değil işte. Kafan doluysa unutabiliyorsun. Burada asıl dusunmen gereken kendini bu kadar yıpratmaya devam edeceksen bitir. Daha da fazla uzulebilirsin, o ayrılabilir, başkasına aşık olabilir her sey olabilir. Akışına bırakamıyorum, yipraniyorum diyorsan ayrıl kurtul.

Yazdıklarını okudum kaybetmekten korkuyorsun anladığım kadarıyla. Bu korku insanı paranoyak yapar. Rahatla, çocuğun bir şey yaptığı yok belki. Ya düşünsene yeni bir ülkeye gitmiş, farklı milletten insanlar var, biraz o ortama adapte olacak tabi. Sen olsan kös kös evde oturmazdin emin ol. İçindeki ses tüm kadınlarda var ve onu dinleyen herkes ayrılıp ayrılığına geçerli kılıfları buluyor ve kendini haklı görüyor. Arada kaynayan çok erkek var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…