siz olsanız?

Yaptım aynısını yasattım bilerek isteyerek cumartesi günü. ?kıyamet koptu

Cevap burada. Eger kendisi, kendi yaptigini normal bisey olarak gorseydi veya kendi yaptigini gayet normal ve masum bulsaydı. Siz ayni seyi yaptiginizda kiyametler kopmazdi. Kisi kendinden bilir işi.

Illa uzun soluklu aldatiyordur veya hayatinda biri var diye bisey diyemem ama o gece eglenmelerinde, arkadas evlerinde minik kacamaklar oluyor belliki...

Illa uzun soluklu aldatiyordur veya hayatinda biri var diye bisey diyemem ama o gece eglenmelerinde, arkadas evlerinde minik kacamaklar oluyor belliki...[/QUOTE]

benım hıslerımde tam bu sekılde uzun soluklu bısey yapmcagnı benden vazgeçmeyeceğine cok emınım aslında @Elysionight

Aynen katılıyorum

Bana da pek güven vermedi açıkçası arkadaşın önceki konunu da hatırlıyorum yani çok mu ergen desem yoksa sorumsuz özgür ruhlu biri mi desem bilemedim Evinin kocası gibi pek durmuyor sanki

tabi ki değilim. oyle olsa bu sıkıntıları yasamazdım cunku omrunu benımle geçirmek istediğine cok emınım, korkum yok o konuda. o ufak tefek kaçamaklar korkutuyor benı.

insanız değişiyoruz. oradaki ortam onu değiştirmiş olabilir.

erkeklerin böyle arada bi dengesiz zamanları olabiliyor. tavsiyem kendinizi geriye çekip net durmanız. eğer size değer veriyorsa o adım atar. yok aynı ergenliklere devam ederse sizi eskisi kadar önemsemiyor demektir. kısasa kısas yapmayın ama bence. çocukça oluyor o. ama siz de gezin tozun onsuz da bi hayatınız olduğunu hissetmeli.

daha cok yenı bi ortama girdi,evlencek yakında onunda paniği sardı gıbı goruyorum ben. yanına gidince hersey duzelcek onada emınım ama bu panik halıyle hata yapmasından korkuyorum cunku affedemem
Vallahi canım bana girdiği ortamdan pek bi memnun gibi geldi yani hiç öyle yabancılık yalnızlık çekmiyor gibi.Tabi beraberken ki aranızdaki ilişkiyi bilemem.Ama sana tavsiyem biraz üstüne gitme bakalım birde çok taviz verme kendinden

evet haklısınız. buraya konu acarken bırcok ınsan ayrıl diyecek dıye dusunmustum ama genel tavsıye bu yönde kendımı geriye cekmelıyım. düşününce gerçekten doğru olan bu .

Ayrıl demek olurmu hiç ortada fol yok yumurta yok belkide gerçekten yeni bir ortama uyum içerisindedir.Ayrılmak kolay değil ki zaten bir gozlemle bakalım

Yani direk asıp kesemeyiz ama bana masum gelmedi.
Ve siz sezmişseniz birşeyler vardır bence
Kadınlar boş yere hissetmiyor,kadınların sezgilerine güvenirim ben bizzat yaşamış biri olarak.
Kaçamakların peşinde olduğunu düşünüyorum önceki konununuzda da böyle düşünmüştüm.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Bence sen her ihtimale karsi hazirlikli ol. Insan beklenmedik seylerle de karsilasabilir.
Türk erkeklerinin yabanci kadin hastaligini bilmesem rahat ol derdim ama gercekten bilemeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…