- 10 Ekim 2014
- 32.739
- 147.318
- 798
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Yaptım aynısını yasattım bilerek isteyerek cumartesi günü. ?kıyamet koptu
Aynen katılıyorumCevap burada. Eger kendisi, kendi yaptigini normal bisey olarak gorseydi veya kendi yaptigini gayet normal ve masum bulsaydı. Siz ayni seyi yaptiginizda kiyametler kopmazdi. Kisi kendinden bilir işi.
Illa uzun soluklu aldatiyordur veya hayatinda biri var diye bisey diyemem ama o gece eglenmelerinde, arkadas evlerinde minik kacamaklar oluyor belliki...
benım hıslerımde tam bu sekılde uzun soluklu bısey yapmcagnı benden vazgeçmeyeceğine cok emınım aslında
tabi ki değilim. oyle olsa bu sıkıntıları yasamazdım cunku omrunu benımle geçirmek istediğine cok emınım, korkum yok o konuda. o ufak tefek kaçamaklar korkutuyor benı.uzun soluklu olmadan birşeyler yaparsa ama sizden vazgeçmezse buna razı mısınız yani?
Bana da pek güven vermedi açıkçası arkadaşın önceki konunu da hatırlıyorum yani çok mu ergen desem yoksa sorumsuz özgür ruhlu biri mi desem bilemedimEvinin kocası olacak biri gibi pek durmuyor sanki
aynen bende oyle görmeye başladım, yıllardır böyle değildi ne olduysa bu 2 ay ıcındeBana da pek güven vermedi açıkçası arkadaşın önceki konunu da hatırlıyorum yani çok mu ergen desem yoksa sorumsuz özgür ruhlu biri mi desem bilemedimEvinin kocası gibi pek durmuyor sanki
Gözden ırak olunca gönülden de ırak mı oluyor acabaaynen bende oyle görmeye başladım, yıllardır böyle değildi ne olduysa bu 2 ay ıcınde
daha cok yenı bi ortama girdi,evlencek yakında onunda paniği sardı gıbı goruyorum ben. yanına gidince hersey duzelcek onada emınım ama bu panik halıyle hata yapmasından korkuyorum cunku affedememGözden ırak olunca gönülden de ırak mı oluyor acaba
tabi ki değilim. oyle olsa bu sıkıntıları yasamazdım cunku omrunu benımle geçirmek istediğine cok emınım, korkum yok o konuda. o ufak tefek kaçamaklar korkutuyor benı.
Vallahi canım bana girdiği ortamdan pek bi memnun gibi geldi yani hiç öyle yabancılık yalnızlık çekmiyor gibi.Tabi beraberken ki aranızdaki ilişkiyi bilemem.Ama sana tavsiyem biraz üstüne gitme bakalım birde çok taviz verme kendindendaha cok yenı bi ortama girdi,evlencek yakında onunda paniği sardı gıbı goruyorum ben. yanına gidince hersey duzelcek onada emınım ama bu panik halıyle hata yapmasından korkuyorum cunku affedemem
insanız değişiyoruz. oradaki ortam onu değiştirmiş olabilir.
erkeklerin böyle arada bi dengesiz zamanları olabiliyor. tavsiyem kendinizi geriye çekip net durmanız. eğer size değer veriyorsa o adım atar. yok aynı ergenliklere devam ederse sizi eskisi kadar önemsemiyor demektir. kısasa kısas yapmayın ama bence. çocukça oluyor o. ama siz de gezin tozun onsuz da bi hayatınız olduğunu hissetmeli.
cok teşekkür ederim, gerçekten içim ferahladı bu yorumlardan sonra ani bi karar verecektim. pişman olabılırdım.Ayrıl demek olurmu hiç ortada fol yok yumurta yok belkide gerçekten yeni bir ortama uyum içerisindedir.Ayrılmak kolay değil ki zaten bir gozlemle bakalım
Allah pişman etmesin canım... İnşallah sorununuz ortadan kalkar mutlu olursunuzcok teşekkür ederim, gerçekten içim ferahladı bu yorumlardan sonra ani bi karar verecektim. pişman olabılırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?