siz olsanız?

Allah pişman etmesin canım... İnşallah sorununuz ortadan kalkar mutlu olursunuz

amin inşallahhh. herseye hazırlıklı tetıkte bekliyorum

Ben olsam soğuk ilgisiz ve uzak davranırdım. Sanki sen de onun gibi davransan kopacaksınız gibi geliyor.
Kavga etmek yerine umursamaz davran bir süre gözlemle bence. Şu saatte gel git deme, haber ver deme. Bu beni niye merak etmiyor diye bi düşünsün.

bana da oyle geliyor. son kararımda o zaten. bı sinir patlamasıyla ayrılmak yerıne inceldiği yerden kopsun en azından sonradan pişman olmam.

bana da oyle geliyor. son kararımda o zaten. bı sinir patlamasıyla ayrılmak yerıne inceldiği yerden kopsun en azından sonradan pişman olmam.
Bi de şimdi sen ayrılsan sen suçlu olursun. :) sabretseydin her şey güzel olacaktı der. Şimdi en azından sabrettiğinde ne oluyrmuş onu görürsün.

Bi de şimdi sen ayrılsan sen suçlu olursun. :) sabretseydin her şey güzel olacaktı der. Şimdi en azından sabrettiğinde ne oluyrmuş onu görürsün.
evet ayrılınca ben suçlu olurum bu da kesınlıkle cok doğru. yersıx krizlere giriyoruma cıktı adım zaten

hislerini takip et..o içine de kurt düştüyse o ilişkiden bi cacık olmaz...

sevgılın yalan soyluyor...ayrıca kım ne derse desım burda sımdı goygoy yapar bazıların ama şöyle bi gercek var arkadasım.istedıgın kadar sev aşık ol;erkek yurt dısına gidecek kızlı erkekli ortamlarda olacak ve aldatmayacak öyle mi?ben ınanmıyorum o sevgılıne..sabrına sogukkanlı durusuna helal olsun.ben ilişkimi çoooktaaan bıtırmıştım

sevgi eksikliğinden kaynaklı değil ozaman? cunku ben kafamı yastığa koyduğumda aklıma o gelır.unutamamm onun nasıl gelmez onada sınır oluyorum

Aynı kafadayız.. Kafada soru işareti bırakmamak ve bu.. Şeffaflık çok önemli. Aslan burcuyum ben de, hoş çoğu aslan burcuna baktığımda daha rahat görüyorum ben bu konuda ama.
Somut bir şey olmadan o kadar yıl ve nişanın atılması zor tabi ki, bekleyin bakalım.
Bir şey yoksa içim ferahlasın, varsa bir an önce ortaya çıksın diye dua edin...
Şimdi somut bir şey görmeden bu süreç bitse bile bu güvensizlik hissi bir kere kalbe girdi, sonrasın da eski güven olacak mı?
Taktikler verilmiş işe yarar umarım, ben olsam dayanamazdım heralde sormadan etmeden, inat ederdim gibi geliyor :)
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, inşallah yersiz çıkar...

İçimdr bu süphe hep olacak işte maalesef
Eh yani...hadi her seferinde ıspatladı diyelim (ki bi süre sonra bayar) 10 dk sonra geri gitmiyceği ne malum...
kabul edelim ki işin çok zor...o yüzden hiç seslenme yada bitir ilişkini bu ikisinden başka alternatifin yok...
güvenme konusuna gelince....bu sadece senin bileceğin iş

Ben olsam hic urasamam boyle seylerle sendekide ne enerjiymis sabirmis valla taa yurtdislarinda ne yaptigi belirsiz boyle olmaz

Acaba senin yurtdisina gitme hevesinmi bu kadar sabir veriyor sana ?

Guvensiz iliski mutlaka biter ha simdi ha 1 yil sonra ha 3 yil sonra cocukla..

Acaba senin yurtdisina gitme hevesinmi bu kadar sabir veriyor sana ?

Guvensiz iliski mutlaka biter ha simdi ha 1 yil sonra ha 3 yil sonra cocukla..
yurtdışına gıtme hevesım hıc yok. hatta hep derım keşke turk olsaydı diye. seviyorum ve dedığım gıbı somut bısey olmadıkça sevgi bitmiyor,ayrılmak kolay olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…