- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Stalklamak filan takıntılık durumlar. Şu geçen zamanda eminim kendini ne denli yıpratmışsındır. İnsan böyle sürekli kontrol edince de kendini hastalıklı, takıntılı gibi hissediyor..
O son derece rahatken..
Allah pişman etmesin canım... İnşallah sorununuz ortadan kalkar mutlu olursunuz
Yani direk asıp kesemeyiz ama bana masum gelmedi.
Ve siz sezmişseniz birşeyler vardır bence
Kadınlar boş yere hissetmiyor,kadınların sezgilerine güvenirim ben bizzat yaşamış biri olarak.
Kaçamakların peşinde olduğunu düşünüyorum önceki konununuzda da böyle düşünmüştüm.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur
gerçekten cok güzel bı sözmüş paylasyım belkı mesaj ıletır:)
Paylaş kız paylaş alsın inceyigerçekten cok güzel bı sözmüş paylasyım belkı mesaj ıletır:)
konuştuk sımdı ister istemez sesımde tavır var, hergun kavga etmek ıstıyosun sonra konuşalım dedı kapattıPaylaş kız paylaş alsın inceyi
bana da oyle geliyor. son kararımda o zaten. bı sinir patlamasıyla ayrılmak yerıne inceldiği yerden kopsun en azından sonradan pişman olmam.Ben olsam soğuk ilgisiz ve uzak davranırdım. Sanki sen de onun gibi davransan kopacaksınız gibi geliyor.
Kavga etmek yerine umursamaz davran bir süre gözlemle bence. Şu saatte gel git deme, haber ver deme. Bu beni niye merak etmiyor diye bi düşünsün.
Bi de şimdi sen ayrılsan sen suçlu olursun. :) sabretseydin her şey güzel olacaktı der. Şimdi en azından sabrettiğinde ne oluyrmuş onu görürsün.bana da oyle geliyor. son kararımda o zaten. bı sinir patlamasıyla ayrılmak yerıne inceldiği yerden kopsun en azından sonradan pişman olmam.
deseydin sende hergun atar yemek istiyorsun diye..çok güzel canım bence hiç yazma arama bakalım şimdi ne yapacakkonuştuk sımdı ister istemez sesımde tavır var, hergun kavga etmek ıstıyosun sonra konuşalım dedı kapattı
evet ayrılınca ben suçlu olurum bu da kesınlıkle cok doğru. yersıx krizlere giriyoruma cıktı adım zatenBi de şimdi sen ayrılsan sen suçlu olursun. :) sabretseydin her şey güzel olacaktı der. Şimdi en azından sabrettiğinde ne oluyrmuş onu görürsün.
25 yasında askında yasına gore de olgun geve kukubüne gitmesini istemediğimi soyledim hemen kesti o durumu. Dünde gitceği yeri soylerken ısrarla sordu bak arkadasından 3 gün kavga etceksen gitmem diye. Bilemiyorum olgun olnayan ben miyim acaba?
sevgi eksikliğinden kaynaklı değil ozaman? cunku ben kafamı yastığa koyduğumda aklıma o gelır.unutamamm onun nasıl gelmez onada sınır oluyorum
+1normalde birbirinize her şeyin raporunu veren bir çiftseniz ve bu iletişim birden sekteye uğradıysa kaygılarınız haklıdır.
ama normalde de sürekli şunu yaptı buraya gittim eve döndüm diye haber verme alışkanlığınız yoksa şu anda böyle bir beklentiye girmeniz sizi yorar.
İçimdr bu süphe hep olacak işte maalesefFarz edelim ki 9 da eve git dedib o da gittim dedi...yani buna nasıl inanacaksın peki?
Eh yani...hadi her seferinde ıspatladı diyelim (ki bi süre sonra bayar) 10 dk sonra geri gitmiyceği ne malum...İçimdr bu süphe hep olacak işte maalesef
Canımmmm nasıl durumlar aradımı mesaj attımıİçimdr bu süphe hep olacak işte maalesef
yurtdışına gıtme hevesım hıc yok. hatta hep derım keşke turk olsaydı diye. seviyorum ve dedığım gıbı somut bısey olmadıkça sevgi bitmiyor,ayrılmak kolay olmuyor.Acaba senin yurtdisina gitme hevesinmi bu kadar sabir veriyor sana ?
Guvensiz iliski mutlaka biter ha simdi ha 1 yil sonra ha 3 yil sonra cocukla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?