Siz olsanız ?

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
İyi akşamlar hanımlar.
Şu an çalışıyorum geçici olarak öğretmenlik yapıyorum atanmadım. Seneye evlenmeyi düşünüyorum ama istanbulda yaşamayacağım. İstanbulda iş olanakları fazla olduğu için burda iş bulurum diyordum ama evlenince tekirdağa yerleşcez orası küçük bir yer ve ücretli çıkmazsa evde napıcam akşama kadar diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?

Yok ya hemen istemiyoruz:)
İlla evde oturmak gerekmiyor canım ilk zamanlar zaten evinin tadını çıkarmak isteyeceksin zamanlan konu komsu da olur onlarla görüşürsn ha o da olmaz diyorsan giy Papuclari çık gez hava al zaten evde olan bir kadının nedense işi hiç bitmez (mesela benim ) bitmiyooo :)))

İlla evde oturmak gerekmiyor canım ilk zamanlar zaten evinin tadını çıkarmak isteyeceksin zamanlan konu komsu da olur onlarla görüşürsn ha o da olmaz diyorsan giy Papuclari çık gez hava al zaten evde olan bir kadının nedense işi hiç bitmez (mesela benim ) bitmiyooo :)))
Ya düşünüyorum da komşuları tanımıyorum. İş bulamazsam evde akşama kadar ne yapacağım. Düşündükçe kötü oluyorum :)

Ya düşünüyorum da komşuları tanımıyorum. İş bulamazsam evde akşama kadar ne yapacağım. Düşündükçe kötü oluyorum :)
Bende tanımıyordum şimdi 3 komşum var :) bende aksama kdr ne yaparım dediğim vakit hamile kaldım şimdi ohooo bir uğraş var vakit bulup tuvalete gidersem ne âlâ :d

Bol bol kitap okuyun, yeni bir dil öğrenin, dikiş öğrenin, gönüllü çalışabileceğiniz yerler varsa oraları araştırın. Çok şey var yapacak, siz nelere ilgi duyuyorsunuz?

Back
X