Siz olsanız ?

Konuya takılsak?

Benim icin bu konu,konunuzdan daha onemli.

Burasi forum evet hicbirimiz Türkçemizi mukemmel yazmiyoruz ama bir ogretmen icin "piremses' yazmak korkunc bir durum.

En basit ornekle ,universite sinavinda yazim yanlisinin soruldugu bir ulkede ogrencilerinize dogru yazmayi ogretmekle yukumlusunuz ogretmen olarak. Lutfen bu konuyu hafife almayin.

Benim icin bu konu,konunuzdan daha onemli.

Burasi forum evet hicbirimiz Türkçemizi mukemmel yazmiyoruz ama bir ogretmen icin "piremses' yazmak korkunc bir durum.

En basit ornekle ,universite sinavinda yazim yanlisinin soruldugu bir ulkede ogrencilerinize dogru yazmayi ogretmekle yukumlusunuz ogretmen olarak. Lutfen bu konuyu hafife almayin.
Evet haklısınız ama üniversitede sınıf arkadaşım yakın arkadaşına pastanın üzerine piremses yazdırmıştı hoşuma gitmişti. Yani prenses olarak yazılması ve öğretilmesi gerektiğini biliyorum.

İyi akşamlar hanımlar.
Şu an çalışıyorum geçici olarak öğretmenlik yapıyorum atanmadım. Seneye evlenmeyi düşünüyorum ama istanbulda yaşamayacağım. İstanbulda iş olanakları fazla olduğu için burda iş bulurum diyordum ama evlenince tekirdağa yerleşcez orası küçük bir yer ve ücretli çıkmazsa evde napıcam akşama kadar diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Ozel ders verebilirsiniz.

Öğretmen atamaları bu şekilde faciayken atanmaniz çok zor ne yazık ki zaten.. o yüzden kararlarinizi ertelemeyin ne istiyorsanız onu yapın.

İyi akşamlar hanımlar.
Şu an çalışıyorum geçici olarak öğretmenlik yapıyorum atanmadım. Seneye evlenmeyi düşünüyorum ama istanbulda yaşamayacağım. İstanbulda iş olanakları fazla olduğu için burda iş bulurum diyordum ama evlenince tekirdağa yerleşcez orası küçük bir yer ve ücretli çıkmazsa evde napıcam akşama kadar diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?

ayni durumdayim... evde durmayi da gozunuzde hic korkunc hale getirmeyin. İnsan her seye alismaya proglamlanmis yapida. İnanin ev isleri, yemek, camasir, bulasik derken aksam nasil oluyor anlamiyorsunuz. Gunduz de evde yalniz kalmaktan korkuyorsaniz kesinlikle bir an once bi profesyonel yardim alin. Her zaman cevrenizde birileri olacak degil bu hayatta. Evde durmayip bi ise yaramak istiyorum diyorsaniz da tekirdag ne kadar kucuk olsa da elbette dersane ozel okul vs vardir. Basvurun.

Back
X