Siz olsanızz ... ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer param varsa aileme çaktırmadan destek çıkardım

benimm kocişimm altın gibi zatü bozdur bozdur harcaa
aslaa zora sokmadımm
seve sevee fedakarlık yaptım altın konusundaa

bende aşırıya kaçmazdım gerekirsede yardım ederdim.
zaten çok aşırıya kaçıp gereksiz masraflar bana çok yanlış geliyor hele ki bu devirde.....

korkmakta çok haklısın canım...
çünkü evlilik bu başka birşeye benzemez..
ilk önce güvenmek çok önemli.. güveni aranızda kurduysanız hiç sorun yaşamazsanız...
sevgilinin evine bağlı birisi olduğu içinde çok şanslısın ayrıca...
tabiki ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanıyor, yaşanmıyor değil.. ama o kadarda olucak yanii :))
olsun da zaten, çünkü evliliğin tuzu biberi bu tip şeyler.. kaydirigubbakcemile3
allah kimseyi evliliğiyle sınamasın... :Saruboceq:
inşaallah sende evlenince çok mutlu olursun canım benim...
a.s.

Çok çok tşk ederım allah kımsenın evınden huzurunu eksık etmesın ....

fazla bırsey ıstemekte zaten gözum yok

açıkcası bu duruma bağlı bişi bir genç kız için evlilik bir kere olan rüya gibi bir gündür ve herşeyi doya doya yaşamak ister eğer durumu bunu kaldıramıcak gibyse durumunun iyi olmasını beklerim ama eğer durumu normalse çift taraflı yaparrım çünkü bir kere yaşıcam bunu ve herşeyin dört dörtlük olmasını ister bu yüzden nişanlıyım ama herşeyin iyi olması 3 sene beklicem ve buna deyiceni düşünüyorum...iyi bir ev ve rüya gibi bir düğün kim istemez ki kaydirigubbakcemile2

dogru haklısın ama her seyın en ıyısını beklemek yerıne aşkımı evlılıgımı yasamayı tercıh ederdım sanırım.. her sey olsun ıyı olsun yeterınce olsun yeterli:)

ben de yardım ederim sonuçta evi beraber kurucaz senin paran benm param olmaması lazım
lafi bile olmaz..

kesinlikle yardım ederim anlayışta gösterirdimm sonuçta bi ömür payşlaşçaz kesinlikle konuşulmaz bile mutlka her türlü destek olurdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…