Kardeşime verir görümceme vermem. Ayrıca evde kiracı varsa ona çık demek olmaz ki. Görümce otursun diye niye başkasını zora sokayım. Boşverin. Ya kira vermez ya da savsaklarsamerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
Hayır hayır tabikide hayırmerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
Kesinlikle başkasının evinde tıkır tıkır kirayı ödeyen memur aileleri bile is akrabaya gelince vermeyip kavga etmeye başlıyorSiz görümceye oturduğunuz evi verin ve kendi evinize gecin. Sahsen mecbur kalmadıkça akrabayq vermem, çünkü ödemelerde aksamalar oluyor "bu ay ödemesem olur mu?!" diye
Kesinlikle başkasının evinde tıkır tıkır kirayı ödeyen memur aileleri bile is akrabaya gelince vermeyip kavga etmeye başlıyor
Bir de bir arkadaşın yazdığı gibi is abi siz annemgilin evinde oturuyorsunuz kira odemiyorsunuz biz de size odemeyelim bile olur
Aferin kadinlarimiz boyle akilli olsa keskealdığım kirayı kendi hesabimda birikime aktariyorum çok şükür.
Emrivaki yapmış hiç sevmem böyle şeyleri insan hayır da diyemiyor dese bi türlü demese bir turluhaklısınız..;
ben düşündüm vermek istemediğimi dile getirdim ama görümcem annesine yakin ev tutmak istiyor.
yengemin evi var orada oturabilirim dedi.;
ben fikrine sicak bakmiş da degildim sizden fikir istedim.
kardeşine versen eşinizden ne tepki alirdiniz...Kardeşime verir görümceme vermem. Ayrıca evde kiracı varsa ona çık demek olmaz ki. Görümce otursun diye niye başkasını zora sokayım. Boşverin. Ya kira vermez ya da savsaklarsa
bunu düşündüğüm için vermeyi de düşünmüyorum Allah korusun.Görümce var görümceeee var siz daha iyi tanıyorsunuzdur mutlaka ama vermeyin derim ben 1 2 ay verir sonra yan çizer bence her ay stres yaşayacağınıza bir kere yaşayın bi de sizinle konuşmadan etmeden ne demek yengemin evi var
Kira verecekse vermemi ister o da. Kimsenin emekle aldığımız evde parası varken rahat rahat oturmasını ben istemem. Kimse istemez ama zaruret hali olsa vs o zaman yine kendi aldığım evse sadece kendi aileme veririmkardeşine versen eşinizden ne tepki alirdiniz...
ben olsam kardeşimede görümcemde vermem... çünkü kardeş de olsa görümcede olsa kira vermezler..
bence en iyisi yabancilara kira vermek.. akrabada olsa vermem.. çünkü tanidiklari bizi kiramazlar diye düşünüp kirasini aksatirlar...
İki üç gün aksatma olur diye düşünüyorum. Bazen belki bankaya yetişemiyor veya başka bir sebepten ödeyemiyordur tam gününde. Evin kirası ne kadar? Sizin zama ihtiyacınız var mı?evim şu an kiraci oturuyor kiraci da her ay karışık günlerde yatiriyor. Tam 22 sinde yatirma vermişti aksatti.. günleri de takip ettim karıışk günlerde yatiriyor. bi yıl olacak taşınali. gelecek ay sadece 50 lira zam istemem normal mi..
bizim bulunduğum yer ev kiralar 600 dan yüksek... 800-900 cinari.. ben 525 e veriyordum. geçwen gün eşim kiraciyla arasoısorun oldu . aidat için... 600 yapcam...İki üç gün aksatma olur diye düşünüyorum. Bazen belki bankaya yetişemiyor veya başka bir sebepten ödeyemiyordur tam gününde. Evin kirası ne kadar? Sizin zama ihtiyacınız var mı?
Bayağı uygynmuş o halde bence zam çok değil.bizim bulunduğum yer ev kiralar 600 dan yüksek... 800-900 cinari.. ben 525 e veriyordum. geçwen gün eşim kiraciyla arasoısorun oldu . aidat için... 600 yapcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?