Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

dün anneme gitmişim aynen şunu dedi bana Kocana güvenme diye..
işe girsin öle evde yatmasin diyo.. gelecek ay işsizlik maaşi biter bitmez işe sokcam yoksa eve terk etmeyi düşünüyorum...
kira parasini keşke annemin üzerine yapsaydim.. düğün takılarla araba almasaydim.. ne yaptıysam baştan yanlış yaptım
bu arada annenize çok üzüldüm neden babani terketmemiş ki size faydasi olmadıkça.

Ben kesinlikle vermek istemem açıkçası ama sağlam bir bahane lazım size

Asla böyle bir hata yapmayın çok kavga çıkar ilerde

Ailemde böyle bir sorun yaşandı görümce kira vermedi hatta faturaları kardeşe ödetmeye çalıştı sonra ev mecburen ondan habersiz satıldı ancak evi Alana da huzur vermedi görümce şakın kabul etmeyin yarın bigün ne olacağı belli olmaz huzurunuz kaçar görümce onlar yıllarca kira vermeden oturdular bnde buraya vermem dedi. Ancak ev tamamen sizin

kadın terk etse de çekeceğim diye düşünüyor birde o terkeder ise biz babamla kalmazyız, kalamayız
çünkü geçimsiz ama dışarıdan bak yanına gel melek gibi adam dersin gerçekten hiçbirşeye karışmaz ama para konusunda gözü dönüyor maalesef
ve ev babamın üstüne tekrar şuan ev kalkmak stemiyor benim sayemde alındı ev diyor haklı gerçekten bizim sayemizde alındı

eşim benim terk edecegimden korkuyordu ilk başlarda şimdi git annenin evine demeye başladi gidemiyorum çocuk doğduktan sora değişti.. korkmuyor bu seferde birakacagimı düşünmüyor. çünkü ben hiç öle boşa terkedip gidemedim.. niye ..
geçmişte çook kavgalarım oldu. çocuktan sora adam kendine çekti beni.. kavga ettikçe beni hiç umursamamaya başladi..

Kiraya vermek bir tarafa durumum iyiyse kira da almazdim.. ama iliskinin durumuyla ilgisi vardir kesinlikle..

Kiraya vermek bir tarafa durumum iyiyse kira da almazdim.. ama iliskinin durumuyla ilgisi vardir kesinlikle..
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim. :) Ruh ikizim misin nesin? :)
Konu sahibi, ben eşimin kardeşini kendi kardeşlerimden ayırmam. Herhalde "geçin oturun" derdim. Sonuçta siz de onlara kira vermiyorsunuz değil mi?

Konu sahibi, ben eşimin kardeşini kendi kardeşlerimden ayırmam. Herhalde "geçin oturun" derdim. Sonuçta siz de onlara kira vermiyorsunuz değil mi?
oturduğum ev eşimin... ilerde görümceme verilecek ...
o yüzden ilerde ben evimi verseydim görümcem sinsilik yapabilirdi..
şöle der abi sen yıllardir benim evime oturdun da neden kira vereyim.. yengemin evi olsada der.. o yüzden ben çok düşündüm bu konuda KABUL ETMEDİM...
biliyorum başıma geleceklerinden..

Iste bizim icin gorumceler, kardesler aileden oldugu icin kesinlikle ruh ikiziyiz bende bu aralar sapik gibi senin mesajlara begeni yagdiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…