Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Sart kosmuyorum. Benimle konusmayan biriyle cinsel iliskiye girmek istemiyorum. Her sey normale donunce oda olur anlaminda soyledim.
Haklısın tabi insan kendini mal gibi hisseder bı kere sadece tatmin etme değil , sevgi , hoşlanma , saygı yoksa sadece mekanik bir hareket oluyo insan kendini makine yada hizmetçi gibi hisseder çok aşağılayıcı bence adam gibi barismazsaniz ilişkiye girme tabiki

Uzun yıllardır evlisiniz ve bu kadar küs kalmanız normal değil.
Ben onlar oturma odasında kahkaha ile TV izlerken biz çocuklarla odada oturuyoruz demenize çok üzüldüm.
Bir de kv ile şu an ne durumdasınız? Onunla konuşuyor musunuz?
Bence özür falan dilemeyin o ne öyle takmış gitmiş. İnsanda vefa duygusu da mı olmaz. İnadına daha neşeli olun çocuklarınızla. Evde mutsuz gezmeyin.Keyifli olun. Belki imrenir içinizde olmak ister.

Uzun yıllardır evlisiniz ve bu kadar küs kalmanız normal değil.
Ben onlar oturma odasında kahkaha ile TV izlerken biz çocuklarla odada oturuyoruz demenize çok üzüldüm.
Bir de kv ile şu an ne durumdasınız? Onunla konuşuyor musunuz?
Bence özür falan dilemeyin o ne öyle takmış gitmiş. İnsanda vefa duygusu da mı olmaz. İnadına daha neşeli olun çocuklarınızla. Evde mutsuz gezmeyin.Keyifli olun. Belki imrenir içinizde olmak ister.
Esim bana kusunce kv de bana kustu. Sonra laf sokmalar basladi, , kavgalar oldu. Kötü aramiz onunla da.

Suan ayni. Dilekceleri hazirlamaya calisiyorum. Simdi artik hafta sonu diye pazartesi dilekceyi vermek icin gitmeyi planliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun.Peki bu sürecte kalabileceğiniz farklı bir yer var mı yoksa dava sonuçlandıktan sonra mı evden ayrılacaksınız ? Umarım evdeki durumlar daha da zorlaşmaz

Hakkınızda hayırlısı olsun.Peki bu sürecte kalabileceğiniz farklı bir yer var mı yoksa dava sonuçlandıktan sonra mı evden ayrılacaksınız ? Umarım evdeki durumlar daha da zorlaşmaz
Malesef yok. Ayri kalmam bana da iyi gelirdi, onu gordukce ozlemeyeyim, uzulmeyeyim diye. Tam aksine bana bu konuda destek olabilecek biriyle olursam daha kolay atlatirdim bu sureci. Ama gidecek bi yerim yok. Dava sonuclanincaya kadar ayni evde kalmak zorundayim. Dava sonuclanmasi da uzun bi surec. Keske bi buton olsa da, o butonu basdigim anda bitse hersey.

Son düzenleme:
Malesef yok. Ayri kalmam bana da iyi gelirdi, onu gordukce ozlemeyeyim, uzulmeyeyim diye. Tam aksine bana bu konuda destek olabilecek biriyle olursam daha kolay atlatirdim bu sureci. Ama gidecek bi yerim yok. Dava sonuclanincaya kadar ayni evde kalmak zorundayim. Dava sonuclanmasi da uzun bi surec. Keske bi buton olsa da, o butonu basdigim anda bitse hersey.
Allah kolaylık versin.Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

Durumunuza gerçekten üzüldüm hele de çocuklara. Adamın gözü dönmüş sanki, çocukları kullanarak onların psikolojilerini bozulmasını göze alarak size baskı yapıyor, inanılır gibi değil.
Dediğiniz gibi ego, narsistlik vs çok var eşinizde. Böyle insanlarla bir hayat sürmek zor.

Bazı degisiklikler oldu arkadaslar. Bir kac gun avukat bulmaya calistim. Cok para istiyorlar. O yuzden avukat isi yatti...Sonrasinda esimle konusmaya gittim, amacim su konusmayi yapmakti:"eger bana saygi duymayacaksan, ben keyfim istedigini yaparim, cocuklar neden annemin kartini aldin diye sordugunda annenizi cezalandiriyorum diye konusmussun, yine boyle konusmaya devam edeceksen,ben yokum. Hala daha lafinin arkasindamisin?" Tahminim "evet" demesiydi ama demedi. Hayir da demedi ama. Cok israr etmeme ragmen ne hayir ne de evet dedi. Ben evet digecegine emindim ve sonrasinda "birlikde dilekce verelim" digecektim. Cunki arkadaslar, o zaman hem ucuz oluyor bosanmak, hemde daha kisa suruyor. Tartismali bosanma bir yil ve daha fazla sure biliyormus. Benim kimsem yokki burda, burda bu surecte1 yil nasil kalayim. Ben 1 ay bile durmak istemiyorum. Her neyse. Iste "sen yemek yap hersey eski haline donucek" dedi baska da bisey demedi. Ama onceki gun gibi istedigimi yaparim da demedi. Bir gun dusundum, ben belliki tirsmis,yemek yapayim cocuklarin bilgisayarsini acsin, sonrasinda duzelinceye kadar yatagima gecmeyi dusunmuyorum. Lafinin arkasinda durmazsa konusmazsa da oyle yalniz uyur, ya sonunda ben bikar ayrilirim, ya da o. Ama bildigim tek sey var, bosanma uzun bi surec, cocuklar benim bosanmam gerceklesinceye kadar bekleyemezler. O yuzden onlar icin yemek yapip ayni sofraya oturmam gerekiyor ki, bilgisayar erisimlerini kaldirsin.

Neden bitirmiyorsun, gidip de direk bosanalim demiyosun diye sorarsaniz, ben annemle bosanmakla ilgili konusurken, kucuk kizim duydu, ayrilmanizi istemiyorum birlikde yasayalim dedi. Kotu oldum. Sacma bir sebeple baslayan kavga yuzunden ailem dagilmasin diye ugrasiyorum. Biliyorum esim kendini begenmis biri, parayi koz olarak kullaniyor,ama benim de durmak fikrim yok, bir an once calismayi dusunuyorum.O zaman bakalim napicak. Gucumun yettigi kadar bu aileyi bi arada tutmaya calisiyorum

Böyle bir tehditi yemezdim şahsen.
Boşanmak kolay mı.
Konuşarak çözmeye çalış bence.
İnat yapıyor.
Sen de başka bir şart koş.
Önce seni güzel bir yemeğe götürmeden barışmayacağını söyle. Ama tersleyerek değil.
Yada ufak da olsa bir şey almasını iste.
Bu kadar kolay mı ya yemeğe götürsün hediye alsın oldu bitti. Bu adamın karakteri bozuk karakteri

Size bisey daha soyleyecegim, cok garip bir duygu karmasasinda yasiyorum, evdeyken boyle ailem dagilmasin sabr edeyim duygusu agir basiyor, ama disaridayken, ayrilmak hissi agir basiyor, ne bileyim, hayat cok guzel, o kapana kisilip kalmissin git kurtar kendini diyor icimdeki ses. Ama eve donunce de eski duygular agir basiyor. Ya disardaki hayat dusundugun gibi guzel degilse, ya tokezlersen diye dusunmeden edemiyorum. Bu kararsizlik beni oldurucek. Keske bir arkadasim, ailem , akrabam falan olsa burda, benimle bosanmam konusunda hemfikir olan, gitsem onlarda kalsam. Daha cesaretli olurum. Ama yok.

Son düzenleme:
Gucumun yettigi kadar bu aileyi bi arada tutmaya calisiyorum
Hiç iyi yapmıyorsunuz ama. Bu evliliğe devam ettikçe -eğer eşiniz bu şekilde devam ederse- mutsuz olacağınız kesin. Çocuklar yanlarında mutlu bir anne isterler. Mutsuz bir yuva, annenizi cezalandırdım diyen bir baba çocuklara zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Ruh sağlığı yerinde anne babalara ihtiyacı var çocukların. Birlikte olmak için kendinden harcayan anne babaya değil.

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.
Öncelikle ne olursa olsun eşinizle konuşmayı deneyin ..rahatsızlıklarını dile getirin..amacinizin ayrılık olmadığını fakat yaşadığınız sorunları anlatın ..bütün herşeyi sakin bir şekilde anlatıp bir orta yol bulamassaniz yapacak birşey yok tabi..bu arada evlilik direk ilişki değildir .ilişki yoksa boşanmak bu doğru değil..siz eşinize sorunun ilişki ye girmek olmadığını asıl sıkıntınız neyse onları anlatmayı deneyin ..herşeye rağmen bı orta yol bulunamazsa en son kararı verecek olan sizssiniz

Back
X