Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Odaya gectigimde bana , "bana ultimatum verme, iste ayni sofrada yemek yedikten sonra bir hafta zaman veriyorum diye" dedi. Ben ultimatum vermiyorum dedim, sen nasil bana sofraya birliktr otur diye istegini bilidiriyosun bende sana kendi istegimi soyledim. Bide benim kartimi benden alma. Cocuk falan degilim dedi. Seni cezalandiriyorum dedi. Ben bu evin patronuyum istedigim yapiyorum dedi. Harkin yok buna dedi, umrumda degil, varki yapiyorum bak dedi. Keyfim istediyini yapiyorum. Sofraya oturunca kartimi geri vericeksin dedim, bilemem hemen sen dedin diye vermeyecegim, duruma bakicam dedi. Benden bu kadar dedim. Artik seninle yapamiyorum. Ayriliyorum . Mutlu ol dedim. Hoscakal dedi .....bitdi :KK43:(((
Çocuk mu bu adam ? Bu nasıl saçma bir kavga böyle.
Sizin 3 çocukla bir yere gitmeyeceğinizi, blöf yaptığınızı bal gibi biliyor. Ben bile buradan anladım. İki gün sonra siz onun istediği noktada olursunuz, böyle hizmetçi, pasif devam edersiniz.

Cocuklar onunla yemek yemiyor diye yapmis. Yedikleri zaman duzelticek. O bana sans vermis derken, artik eskisi gibi ozur beklemiyor mesela. Bu geri adim atmasi sayilmazmi?
Pişman olur inşallah. Cinsellik konusu olmasa hadi inat etti bir tolore etmeye çalışılır. Ama önce de söyledim şimdi de kendim için neyi kabul edip etmeyeceğim beni bağlar. Çocuğuma problem bir davranış varsa bunu kabul edemem. İleride kızınız da evlendiği zaman aynı aile örüntüsünde mutsuz bir evlilik seçebilir sürdürebilir. Ailede ne görüyorsak normlarımız da o şekilde oluşuyor.

Çocuk mu bu adam ? Bu nasıl saçma bir kavga böyle.
Sizin 3 çocukla bir yere gitmeyeceğinizi, blöf yaptığınızı bal gibi biliyor. Ben bile buradan anladım. İki gün sonra siz onun istediği noktada olursunuz, böyle hizmetçi, pasif devam edersiniz.
Sagolun ya, buyuk destek oluyosunuz. Genelde hep boyle pozitivmisinizdir?

Sagolun ya, buyuk destek oluyosunuz. Genelde hep boyle pozitivmisinizdir?
Duruma göre değişir. Konunuzu başından beri takip ediyorum, bir hemcinsimin kendine böyle bir muameleyi layık görmesi, aylarca aşağılanması evet zoruma gidiyor.
Bu adamı ciddi, keskin bir karar belki değiştirebilir, değiştirmezse de hem kendi, hem de çocuklarınızın ruh sağlığı için bu adamdan ayrılmalısınız. Çocukların bile anne ayrıl demesi durumun vehametini gösteriyor zaten.

Odaya gectigimde bana , "bana ultimatum verme, iste ayni sofrada yemek yedikten sonra bir hafta zaman veriyorum diye" dedi. Ben ultimatum vermiyorum dedim, sen nasil bana sofraya birliktr otur diye istegini bilidiriyosun bende sana kendi istegimi soyledim. Bide benim kartimi benden alma. Cocuk falan degilim dedi. Seni cezalandiriyorum dedi. Ben bu evin patronuyum istedigim yapiyorum dedi. Harkin yok buna dedi, umrumda degil, varki yapiyorum bak dedi. Keyfim istediyini yapiyorum. Sofraya oturunca kartimi geri vericeksin dedim, bilemem hemen sen dedin diye vermeyecegim, duruma bakicam dedi. Benden bu kadar dedim. Artik seninle yapamiyorum. Ayriliyorum . Mutlu ol dedim. Hoscakal dedi .....bitdi :KK43:(((
Bu ne ego ne kibir ya şok oldum. Bu adam beş para etmez, size zerre saygı duymuyor. Anası doldurmuş doldurmuş salmış üstünüze. Size de pes diyorum o egosunu totosuna monte edemediniz mi hadsizin?

Arkadaslar, esimle konustum. Bana kendindeki yalnislari duzelt sonra bende duzelicem dedi. Hangi yanlisi diye sordum, benimle ayni saatte sofraya oturup yemek yemiyosun, ayni saatte yemek yap yiyelim, ben de zamanla konusucam, "zaten seninle konusuyodum ben" dedi. Konusmuyordu. Sadece mecbur kaldikda bir soru soruyordu o kadar. Gunde en fazla bir kez. Ozur dilememi falan istemiyor artik pasam. )) ozur dilemeyecegimi anladi sonunda. Bende ona sunlari soyledim: "tamam anladim, yuksek egondan kabullenmesende yaptigim yemegi yemedigin icin pismansin, tamam yarindan yine her zamanki saatte yemek yapip sofraya koyacagim birlikde yiyecegiz.Sonrasinda zamanla konusucam diyorsun ya, sana bir hafta musade. Zamanla iyilesme olmazsa, o zaman artik benden gunah gitti." Cocuklarin bilgisayar erisimi de yemek konusundan sonra hallolucak. Dogrumu yaptim bilmiyorum ama benden artik ozur beklememesi, iste konusmadigi halde zaten konusuyordum demesi, yine eskisi gibi yemek yapmami birlikde yemek yememizi istemesi falan butun bunlar onun geri adim atmasi bence. Sadece yuksek eqosundan kabul etmiyor. Geri adim attigi icin ona son bi sans vermeyi dusundum. Ama kendisine de soyledim ben ozur falan dilemiycem , zamanla konusmazsan benimle herseyi bitiririm diye. Sizce sans vermekle dogrumu yaptim
Doğru yaptın hiç kafan takılmasın en azındansen elinden geleni yaptın bazıları geri adım olarak görmemiş ama bence gayette güzel geri adım atmış

Azıcık kendinizi korudunuz, size boyun egdiremedi ya, yedirememis kendine paşam. Hanımefendi umarım bosanirsiniz bu adamdan, sinirle söylenmiş bile olsa "ben bu evin patronuyum, seni cezalandiriyorum, keyfinin istediğini yapıyorum" diyen bi adam daha ayaklarıma kapansa dönüp bakmam. Ayrılık kararı almışsınız, umarım aman yuvam yıkılmasın falan diye geri adım atmazsiniz, atarsanız da daha biseyden şikayet etmeyin, adamın "beraber yemek yiyelim" falan gibi normal bi evde her gün kurulması gereken bi cümleyi kurmasını adım olarak algılayıp kendinizi avutmayin, kendinizin ve çocuklarınızın ruh sağlığı için bu adamdan ardiniza bakmadan boşanin. Böyle egoist, bencil, kendine herşeyi hak goren tıpkı eşiniz gibi istediği olmayınca bilgisayarıma el koyan, bana ve anneme zerre saygısı olmayan bi babaya sahip biri olarak söylüyorum, ardından o kadar acılar çekmeme rağmen hayatımın en iyi ki dediğim dönüm noktası annemle babamın bosanmasiydi. İyi ki o evde o adamla buyumemisim, iyi ki o evde kendimi o evin bi ferdi değil de önüne ekmek atılan bi köpek gibi hissederek geçirmemisim, iyi ki annem de kendine bu muameleyi layık görmemiş ve hatta yeniden evlendi şuan, gayet mutlu maşallah. Konunuzu okuyunca çok duygulandım. Lütfen, siz de evlatlarinizin "iyi ki"si olun. Kendinizi de onları da kurtarın.

Azıcık kendinizi korudunuz, size boyun egdiremedi ya, yedirememis kendine paşam. Hanımefendi umarım bosanirsiniz bu adamdan, sinirle söylenmiş bile olsa "ben bu evin patronuyum, seni cezalandiriyorum, keyfinin istediğini yapıyorum" diyen bi adam daha ayaklarıma kapansa dönüp bakmam. Ayrılık kararı almışsınız, umarım aman yuvam yıkılmasın falan diye geri adım atmazsiniz, atarsanız da daha biseyden şikayet etmeyin, adamın "beraber yemek yiyelim" falan gibi normal bi evde her gün kurulması gereken bi cümleyi kurmasını adım olarak algılayıp kendinizi avutmayin, kendinizin ve çocuklarınızın ruh sağlığı için bu adamdan ardiniza bakmadan boşanin. Böyle egoist, bencil, kendine herşeyi hak goren tıpkı eşiniz gibi istediği olmayınca bilgisayarıma el koyan, bana ve anneme zerre saygısı olmayan bi babaya sahip biri olarak söylüyorum, ardından o kadar acılar çekmeme rağmen hayatımın en iyi ki dediğim dönüm noktası annemle babamın bosanmasiydi. İyi ki o evde o adamla buyumemisim, iyi ki o evde kendimi o evin bi ferdi değil de önüne ekmek atılan bi köpek gibi hissederek geçirmemisim, iyi ki annem de kendine bu muameleyi layık görmemiş ve hatta yeniden evlendi şuan, gayet mutlu maşallah. Konunuzu okuyunca çok duygulandım. Lütfen, siz de evlatlarinizin "iyi ki"si olun. Kendinizi de onları da kurtarın.
Sizin adiniza mutlu oldum. Umarim hep mutlu olursunuz, umarin annenizin yeni esi ona tum kotu anilari unutturur.💜

İyi olmuş geç kalmışsınız.adam zaten öküz ama KV varlığı onu daha da güçlendiriyo erkekler böyledir ztn annesi olduğu durece sizin evliliğiniz den bı bok oomaz , senin en başta annen gitsin şartını kosman lazımdı ztn

Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi).

evlilik böyle bir sey degil.

Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz?

Sizin iliski icin sart kosmaniz da normal degil.
caniniz istemez ve olmaz bu tabi ki kabul, ama her seyi duzelt ki senle seviseyim demek de nasil bir libido dusmanligi?

Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?

yuva böyle bir sey degil ki. Ortada bir yuva yok.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.

Iliski yoksa ben de bosanirdim. 2.5 aydir konusmadigim, bir sey paylasmadigim, sevismedigim insanla hem onun icin hem kendim icin bosanirdim.

Bence de. Ama dilekceyi gorunce bakalim ne yapacak
Annesiyle o evde tek kalsın da aklı başına gelsin. Aynı sofrada yemek yememenizi sizin yemek yapmamanızı çocukların da sizin tarafını tutmasını bile sorun yapmış.yani aslında sizlere bağlı ama fazla inatçı ve egolu.Kimse kimsenin kölesi değil.kimseye.bu şekil davranamayacağını anlasın.Davayı en kısa zamanda açın bence

Sizin iliski icin sart kosmaniz da normal degil.
caniniz istemez ve olmaz bu tabi ki kabul, ama her seyi duzelt ki senle seviseyim demek de nasil bir libido dusmanligi?
Sart kosmuyorum. Benimle konusmayan biriyle cinsel iliskiye girmek istemiyorum. Her sey normale donunce oda olur anlaminda soyledim.

Back
X