• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?

eşimi kendi kuzenlerinden bile kıskanırım. ama kuzenime selam vermesi bana verdigi değeri gösterir selam vermeseydi sorun olurdu benim için

aynı yaştayız. bide abatmamın sebebi biraz tartışmışdık onun verdigi sıkıntıyla galiba yüklendim

Canm galiba sen erkeğinin biraz ağır olmasını istemişsin. keşke böle açsaydın konuyu :)
kıskanma gibi algılandı. doğru el sallaması hoş değil gülümsese yeterdi. Koskoca adam el neden sallıyo gibi düşünmüşsün ve kzmışsın bence :3:

Son düzenleme:
eşimi kendi kuzenlerinden bile kıskanırım. ama kuzenime selam vermesi bana verdigi değeri gösterir selam vermeseydi sorun olurdu benim için

canım ssorun o degilki slm versin ama aralarında nekadr mesafe var sanki çok samimiler gibi el sallıyo bi tuaf geldi ne bilim o anda.

canm galiba sen erkeğinin biraz ağır olmasını istemişsin. Keşke böle açsaydın konuyu :)
kıskanma gibi algılandı. Doğru el sallaması hoş değil gülümsese yeterdi. Koskoca adam el neden sallıyo gibi düşünmüşsün ve kzmışsın bence :3:

ohhh bee şükür beni anlayan biri çıktı çok saol canım anlatamıyorum ki kendimi nekadar yanlış anlaşıldım. Büyük tepkiler verdiler. Evet sadece agır olsun istiyorum ben öyle her tanıdıgına el sallayan erkekleri sevmiyorm bu anlamda ona dedim ben ögretemem sana neyin ne oldugunu die.

:3:
slm kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. nişanlım kuzenime slm vermiş. açıkca söyle anlatım, nişanlım dolmuştaymış kuzenimde aşşadaymış bi anlık görmeyle slm vermiş elini kaldırmış. bana bunu anlattı canım çok sıkıldı kuzenimde kız. yani hadi karşı karşıya yolda yürürken gelselerde slm verseler nese. sanki slm vermek için 4 gözle bekliyomuş gibi olmuş biraz. dedim sananede veriyosun slm artık 20 yaşındasın kendin neyin yanlış oldunu bilmelisin ben sana ögretemem dedim. kötü bi amacla yapmadıgını söyledi ama sinirlendim. ben yapsam aynısını kızardı eminim. yanlış anlayabilir uzakdan gören ayrıca yanlış anlamalarıda geçtim çok gerildim ben bunu duyunca. aralarında nekadar mesafe var görmezden gelebilirdi. sizin başınıza böyle bişe gelse tepkiniz ne olurdu? abartıyomuyum bilmiyorum ama bence yanlış.

bncede çok yersiz bi kuruntu kuruntu yaptığın kişide senin yakının kuzenin anlamsız geldi bana

ohhh bee şükür beni anlayan biri çıktı çok saol canım anlatamıyorum ki kendimi nekadar yanlış anlaşıldım. Büyük tepkiler verdiler. Evet sadece agır olsun istiyorum ben öyle her tanıdıgına el sallayan erkekleri sevmiyorm bu anlamda ona dedim ben ögretemem sana neyin ne oldugunu die.

Ben de aynıyım canm . Bi erkek ağır olmalı el sallama ne demekmiş ? O kadar mesafe varken . Yakınsa tamam el sıkışır bile bişey demem ama öle kahkaha atan el sallayan bi erkeği hiiiç hazmetmem. Ama sende konuyu yanlış belirtmşsin :1:

Son düzenleme:
kuzenimde kız,uzaktan gorenler yanlıs anlayabilir deyince direkt kıskanclık gibi algılandı erkek olsaydı kuzeniniz boyle tepki gostermiycektiniz neticede..bizde o yuzden oyle yorumlar yaptık insan kuzenini kıskanırmı diye.. insan bazen cok samimi olmadıgı birine el sallayabiliyor selam veriyor istemsiz oluyor bunlar insanlık hali bunun yaşla olgunlukla alakası yok boyle seyler icin canınızı sıkmayın hic

Son düzenleme:
kuzenimde kız,uzaktan gorenler yanlıs anlayabilir deyince direkt kıskanclık gibi algılandı erkek olsaydı kuzeniniz boyle tepki gostermiycektiniz neticede..bizde o yuzden oyle yorumlar yaptık insan kuzenini kıskanırmı diye.. insan bazen cok samimi olmadıgı birine el sallayabiliyor selam veriyor istemsiz oluyor bunlar insanlık hali bunun yaşla olgunlukla alakası yok boyle seyler icin canınızı sıkmayın hic

tşkler yorumlarınız için. yanlış anlaşıldım ve ben yanlış anlattım galiba. olgun olsun istiyorm okadar yani kıskançlık degil. nişanlımında içinde bişe oldugunu sanmıyorum.

Back
X