• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?

Çok abartmışsınız. Yersiz ve saçama bi sebepten nişanlınıza kızmışsınız.

ay bune canım nişanlını bağla eve bari kimseyi görmesin

selam bu alt tarafı seni görende yokda birbirlerine sarılmışlar sanıcak
abartama bence
bazen erkeklere hak veriyorum valla kadın milletinin kaprisi çekilmez:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ben de aşırı kıskanç bir yapıya sahbim ama bu yaptığın bana bile yanlış geldi.kıskanılacak,yanlış anlaşılacak bir durum değil bu canım.içini ferah tut.nişanlınla da kuzeninle de aranı bu gereksiz kıskançlıklarla bozma.mutluluklar....

Sizin tepki göstermeniz bana slm vermesinden değil de farklı sebeplerden kaynaklanıyor gibi geldi.

Kuzenimden nişanlımı kıskanmak ??????????
Aklımın ucundan bile geçmezz.. Güven problemi yaşıyorsunuz sanırımm..
Böyle ufak tefek şeylerle ilişkinizi yıpratmayın, abartılcak hiç birşey yokk ortada..

şaka yapıyorsundur umarım .ciddi ciddi bunun için kızdıysan birşey demiyorum ben .ben olsam görmeden geçse ona kızardım asıl .tabi zihniyetler çok farklı .

yuhhhhh... selam vermese ayıp asıl...erkeklerin aldatma sebeplerinden biridir eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek.acaba diye düşünür bundan sonra...

yuhhhhhhhhhhh artık ne dıyım o dolmustaymıs oda asagıdaymıs selam vermıs kavga cıkmıs sen devam et bu yolda dugunu zor gorurusun. kımse bu akdar kıskanc bırı ıle evlenmez hemde kuzenınden kıskanıyorusn vallaha agzım acık kaldı benım herıf benı varya alsında muzeye koysun turunun tek ornegı dıye neler varya kızım aklınımı yedın sen bu naısl bır tepkı cabuk toparlan kendıne gel yoksa avucunu yalarsın...cok etkılendım bu olaydan eısme okutucam yazını

amma abartmışsın galiba kuzenin güzel biri ve sen o yüzden kıskanmışsın..yada paranoya var sende...nişanlın 20 olduğuna göre sen kaç yaşındasın ? :44: çok çocukça hareketler bunlar :68:

ben o erkek yerinde olsam bu kızın hiç midesi yok diye senden ayrılırdım.aklına böyle kötü düşünceler gelebiliyorsa artık...bir de kuzenin yerinde olsam ve kulağıma gelse bu olay seninle sittin sene konuşmam

sen abartmayı bile aşmışsın canım...

duyan da sanacak ki kuzeniyle sevgilisini yakalamış...

selam vermeseydi kızardım ben olsam.. odun mu bu adam diye...

Görmezden gelmesi ayıp değil mi sence? Bir de azarlamışsın çocuk gibi adamı. 20 yaşındasın ben anlatamam sana doğruyu yanlışı diye ama bence doğru olan tanıdığın birilerini görünce selamlaşmak, eğer konuşulabilecek bir ortamda karşılaştılarsa yol gibi. en azından bir halini hatrını sormaktır. Ben tanıdığım biri beni görüp görmemezlikten gelse, ya da sokakta bana sadece eliyle selam verip geçse bozulurum, terbiyesinden şüphe duyarım.Nişanlınız doğru tepkiyi vermiş.Zaten diğer insanlar dolmuştayken aşağıdaki kıza eliyle selam vermesini nasıl yanlış anlayabilirler ki? Yalnış anlasalar noolur ya da, onlar sadece dışarıdaki insanlar önemsemeyin bu kadar başkalarını.

şaka mı bu yaaaaa bana kıskanc dıyen sevgılıme su yazıyı okutmak ıstıyorum adeta!!!

canım kıskandıgm için yapmadım sadece aralarında nekadar mesafe var taa ordan orya el sallıyo hadi karşı karşıya gelselerde ozman slm vermese bende kızarım bizimkide biraz abartmış gibi geldi bana.

ben o erkek yerinde olsam bu kızın hiç midesi yok diye senden ayrılırdım.aklına böyle kötü düşünceler gelebiliyorsa artık...bir de kuzenin yerinde olsam ve kulağıma gelse bu olay seninle sittin sene konuşmam

saçmalamayın bi yaa ne alaka abartmayın lütfen.

amma abartmışsın galiba kuzenin güzel biri ve sen o yüzden kıskanmışsın..yada paranoya var sende...nişanlın 20 olduğuna göre sen kaç yaşındasın ? :44: çok çocukça hareketler bunlar :68:

aynı yaştayız. bide abatmamın sebebi biraz tartışmışdık onun verdigi sıkıntıyla galiba yüklendim

yuhhhhhhhhhhh artık ne dıyım o dolmustaymıs oda asagıdaymıs selam vermıs kavga cıkmıs sen devam et bu yolda dugunu zor gorurusun. kımse bu akdar kıskanc bırı ıle evlenmez hemde kuzenınden kıskanıyorusn vallaha agzım acık kaldı benım herıf benı varya alsında muzeye koysun turunun tek ornegı dıye neler varya kızım aklınımı yedın sen bu naısl bır tepkı cabuk toparlan kendıne gel yoksa avucunu yalarsın...cok etkılendım bu olaydan eısme okutucam yazını

birincisi ben senin kızın degil. dogru dürüst cümleler seççççç. kimsinde bana kızım diyosun. 2. de dügünümü görürmüyüm die sana sormadım.

Back
X