Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka mı bu yaaaaa bana kıskanc dıyen sevgılıme su yazıyı okutmak ıstıyorum adeta!!!
ben o erkek yerinde olsam bu kızın hiç midesi yok diye senden ayrılırdım.aklına böyle kötü düşünceler gelebiliyorsa artık...bir de kuzenin yerinde olsam ve kulağıma gelse bu olay seninle sittin sene konuşmam
amma abartmışsın galiba kuzenin güzel biri ve sen o yüzden kıskanmışsın..yada paranoya var sende...nişanlın 20 olduğuna göre sen kaç yaşındasın ? :44: çok çocukça hareketler bunlar![]()
yuhhhhhhhhhhh artık ne dıyım o dolmustaymıs oda asagıdaymıs selam vermıs kavga cıkmıs sen devam et bu yolda dugunu zor gorurusun. kımse bu akdar kıskanc bırı ıle evlenmez hemde kuzenınden kıskanıyorusn vallaha agzım acık kaldı benım herıf benı varya alsında muzeye koysun turunun tek ornegı dıye neler varya kızım aklınımı yedın sen bu naısl bır tepkı cabuk toparlan kendıne gel yoksa avucunu yalarsın...cok etkılendım bu olaydan eısme okutucam yazını